Group Senior Health & Safety Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Kan du opbygge en fælles Health & Safety platform i Faerch og bidrage til skabelsen af en HS Excellence kultur? Du får en nyoprettet stilling i virksomhedens centrale QHS-enhed.

Central funktion som gør en decentral forskel

Som Senior Health & Safety Manager får du ansvaret at sætte retningen for Health & Safety i Faerch og du får en central rolle i implementeringen og udvikling af de strategiske målsætninger i tæt samarbejde med de lokale Health & Safety Managers.

Et sikkert arbejdsmiljø er øverst på agendaen hos Faerch og det vil være din opgave at løfte koncernens samlede Health & Safety niveau. Du:

  • udvikler og implementerer en fælles platform for Health & Safety i Faerch, samt sikre at der er kontinuitet og compliance på tværs af alle fabrikker
  • du tager lederskab for udviklingen og forankringen af en solid Health & Safety kultur
  • skal gennem strategiske initiativer og i samarbejde med relevante stakeholders sikre, at der skabes opmærksomhed omkring Health & Safety
  • definerer og implementerer principper og systemer ift. risikoanalyser, Health & Safety-registrering og rapportering baseret på retvisende data.
  • bliver en vigtig sparringspartner for de lokale Health & Safety Managers, og gennem et tæt dialog skal du sikre den strategiske forandringsproces, samt at de arbejder målrettet med de overordnede strategiske målsætninger og retningslinjer.
  • vil gennem jævnlige besøg drive tværgående ERFA-netværk

Erfaren HS-profil med gode samarbejdsevner

Du har erfaring gennem flere år med Health & Safety fra en produktionsvirksomhed eller lignende. Du har succesfuldt arbejdet med at implementere og beskrive processer og standarder på tværs af funktionsområder i et globalt miljø, og du har erfaring med projektledelse, herunder at skabe resultater gennem andre. Du har kendskab til Health & Safety-standarder, herunder ISO-45001

Som person har du gode kommunikationsevner, du har en pragmatisk tilgang, men med fokus på det overordnede langsigtede perspektiv. Du er god til at vise vejen, og du kan finde balancen mellem at være imødekommende og påskønne andres indsats, samtidig med at være vedholdende og stille krav. Du trives i en rolle, hvor der skal skabes relationer, og hvor du med en struktureret tilgang imødekommer de muligheder og problemstillinger der opstår. Endelig behersker du engelsk på forretningsniveau.

Du opsamler det bedste og breder det ud i hele koncernen

Du får her en mulighed for virkelig at gøre en forskel hos en meget stærk international koncern, hvor det skal være sikkert at gå på arbejde. Der er tale om en nyoprettet stilling med strategisk rækkevidde, hvor du kan indsamle alt det gode, og implementere det i en bredere ramme. Du kan se frem til en del årlige rejsedage, hvor du får mulighed for at besøge virksomhedens sites i udlandet og opleve de lokale arbejdsgange.

Faerch er et kendt og anerkendt brand selv uden for branchen, og er trendsættende i sin branche. Virksomheden investerer massivt i medarbejderudvikling, både professionelt og personligt, og ejerne har en meget langsigtet strategi og et særdeles solidt finansielt fundament.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 12 91 49

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som direktør
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1