Digital chef på Aller Livsstil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at udvikle, vækste og vedligeholde Aller Medias tre store livsstilssites spisbedre.dk, madogbolig.dk og isabellas.dk? Er du drevet af at skabe gode resultater og forretning via kreativt content, og er du opdateret på, hvad der rører sig omkring de digitale kanaler? Så er jobbet som digital chef hos Aller Livsstil måske noget for dig!

Jobbet

Som digital chef bliver du leder af et digitalt performanceteam bestående af seks dygtige og dedikerede medarbejdere med journalistisk/digital baggrund. Derudover bliver du en del af et mellemlederteam med tre tætte kollegaer.

Din primære opgave vil være at sikre, at vores tre brandsites spisbedre.dk, madogbolig.dk og isabellas.dk performer bedst muligt. KPI’erne sættes med hjælp fra specialister fra Allers Forretningsstrategi, som også tilbyder løbende sparring omkring f.eks. SEO, gap-analyser og SoMe, men i det daglige er det dit ansvar at organisere og prioritere teamets indsats på alle digitale platforme. Du deltager også selv i den daglige drift med f.eks. SoMe-opslag, versionering af content, nyhedsbreve, SEO-arbejde og digital markedsføring af vores printprodukter. Fordelingen af ledelse, planlægning, analyse og udvikling vs. driftsopgaver er ca. 60/40.

I mellemlederteamet skal du være indstillet på at arbejde på et mere abstrakt plan, når vi diskuterer strategi, udvikling og ledelsesprincipper – og derefter skal du selvstændigt kunne tage springet fra teori til praktisk handling i dit eget digitale performanceteam.

Jobbet kræver, at du har gode samarbejdsevner, idet der er en bred kontaktflade med forskellige faggrupper og afdelinger. Omstillingsparathed er en selvfølge, fordi det digitale område udvikler sig konstant, og du har en naturlig motivation for altid at arbejde så teknisk smart som muligt og opnå størst mulig effekt.

Du vil løbende deltage i større og mindre udviklingsprojekter, når der f.eks. skal udvikles nye features, når brugerfladen skal have en makeover, når vi skruer op for produktionen af videoer, og når et site skal migreres over på en ny platform. Udviklingsarbejdet foregår i tæt dialog med kollegaer fra andre afdelinger, og det forventes, at du både byder aktivt ind med visionære idéer og praktiske løsninger, at du evner at gå på kompromis, og at du som en forandringsparat og erfaren leder står i spidsen for implementeringen.

Du vil få en grundig oplæring og en travl og spændende hverdag, hvor kun få dage ligner hinanden.

Din profil

Du har naturligvis et stærkt digitalt afsæt og indgående kendskab til de forskellige kanaler. Du har mindst tre års ledererfaring fra tidligere jobs og brænder for at løse udfordringer sammen med dit team og løfte i flok. Som leder er du ikke bange for også at uddelegere ansvar og lade medarbejderne tage initiativ og arbejde selvstændigt. At løbe efter KPI’er motiverer dig, og du har erfaring med at bryde KPI’erne ned til praktiske og kreative handlinger og justere dem hen ad vejen, så teamet og du selv altid har øje på, hvor forretningen bevæger sig hen. Din tilgang er databaseret og struktureret, men du elsker også at afholde kreative workshops og brainstorms, som kombineret med teknik, SEO og algoritmer giver det digitale indhold den stærkeste performance.

Din uddannelsesmæssige baggrund er digital, og du har en ægte interesse for de livsstilsområder, vi dækker: Mad, bolig og have. På skrift formulerer du dig som en dygtig og inspirerende livsstilsjournalist, og du har høj æstetisk sans. Du har et kommercielt mindset, både når det kommer til at drive trafik, skabe brand awareness og afvikle kommercielle partnerskaber. Content marketing og native advertising er velkendte begreber for dig.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med planlægning af videoproduktion og publiceringsflow.

Om Aller Media

Aller står midt i en digital transformation, hvor eksisterende arbejdsprocesser udfordres og forbedres. Derfor kræver stillingen, at du er omstillingsparat, har lyst til at udfordre det eksisterende og synes, at kontinuerlig optimering er et must. Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag med højt tempo og gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi har et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø på Havneholmen i København. På fagredaktionen Aller Livsstil er vi samlet set 22 ansatte, som bl.a. producerer magasinerne SPIS BEDRE, Mad & Bolig og ISABELLAS og driver de tilhørende digitale kanaler.

Kontaktperson

Ønsker du mere information vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte mediechef, Iben Rouw: [email protected]

Ansøgning

Send din ansøgning via vores rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Deadline for ansøgning er søndag d. 6. marts 2022 og samtalerne vil blive afholdt i midten af marts 2022. Stillingen er til besættelse 1. maj 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i København V over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0