Vil du stå i spidsen for beskatningen af Danmarks største selskaber? - 4600

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vil du være med til at sikre, at Danmarks største selskaber betaler skatter til tiden? Og gå forrest i arbejdet med at bidrage til en stærk og effektiv Skattestyrelse? – Så er du måske vores nye underdirektør for afdelingen Store Selskaber i Skattestyrelsen?

Store Selskaber er en del af fagområdet Selskab, og vi arbejder med beskatningen af Danmarks 10.000 største selskaber, den finansielle sektor, kulbrintebeskatning, tonnagebeskatning og transfer pricing. Store Selskaber er en afdeling med ca. 260 fagligt dygtige medarbejdere og 14 kontorchefer/funktionsledere.

Som underdirektør for Store Selskaber har du det overordnede ansvar for at:

  • sikre en administration af området, så selskaberne betaler de korrekte skatter
  • sikre implementering og efterlevelse af områdets strategier og formål
  • arbejde videre med udvikling af samarbejdet og dialogen med landets største selskaber
  • tilrettelægge en effektiv og kompetent sagsbehandling
  • udvikle området i takt med nye behov
  • styre økonomien og følge op på, at budgettet overholdes
  • afdække fremtidige kompetencebehov og sikre den nødvendige kompetenceudvikling af såvel ledere som medarbejdere.


Du er i tæt kontakt og dialog med landets største virksomheder om komplicerede skatteforhold, og det er derfor væsentligt, at du mestrer dialogen, men også er bevidst om, at vi agerer som myndighed. Du bidrager samtidig til servicering af departement, minister og Folketinget i form af bl.a. faglige oplæg, bidrag til folketingsbesvarelser og lovhøringer, og du skal derfor også agere i spændingsfeltet mellem skattefaglighed og politik.

Faglighed er et nøgleord i Store Selskaber, og som underdirektør skal du bidrage til at opretholde og udbygge fagligheden, samtidig med at der arbejdes med at udøve vores myndighedsrolle på en kompetent men også åben og dialogsøgende måde. Du har som underdirektør en væsentlig rolle i at sikre den rette balance sammen med personalelederne i afdelingen.

For at få succes i stillingen, er det derfor væsentligt, at du:

  • evner at sætte dig ind i fagligheden for området og både følger med, følger op og udfordrer
  • har politisk tæft og forstår at manøvrere i et politisk landskab
  • har god fornemmelse for både vores og vores samarbejdspartneres perspektiv
  • er en reflekteret leder, der gerne har erfaring med ledelse af ledere
  • kommunikerer med nærvær og er fortrolig med at sætte retning og følge op.


I Skattestyrelsen arbejder du både tæt på driften i din afdeling og på de strategiske beslutninger for hele styrelsen, og vi ser gerne, at du har solide erfaringer med begge perspektiver. Vi prioriterer den interne koordinering på tværs af både Selskab og styrelse og forventer, at du er en proaktiv medspiller i dette samarbejde.

Afdelingen Selskab
Vi har det overordnede ansvar for selskabsskatter lige fra de mindste anpartsselskaber til Danmarks største koncerner. Derudover har området ansvaret for offentlige virksomheder samt fonde og foreninger. Det indebærer blandt andet ansvaret for vejledning og sagsbehandling vedrørende selskabers skatteforhold samt planlægning og gennemførsel af kontrolaktiviteter, der understøtter, at selskaber, fonde, foreninger og offentlige virksomheder betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Som underdirektør indgår du i selskabsledelsen, der foruden dig består af en fagdirektør og dine to underdirektørkolleger fra afdelingerne Små og Mellemstore Selskaber samt Selskabsprocesser. Vi arbejder med vores personlige ledelsesgrundlag i Selskab, så har du ét, er vi meget nysgerrige på at se det.

Du får tjenestested i Skattestyrelsens hovedsæde i Copenhagen Towers i København, hvor ca. halvdelen af enhederne i Store Selskaber også er placeret. De øvrige enheder i afdelingen er beliggende i Odense, Aarhus og Herning.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er klassificeret i lønramme 38/løngruppe 2, og løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen ønskes besat på åremål. Der kan forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Copenhagen Towers 1, Hannemanns Alle 25, 2300 København S.

Tiltrædelse
Snarest muligt.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest fredag den 19. juni 2020. Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler løbende. Hvis du går videre i rekrutteringsprocessen, skal du afsætte yderligere tid til en anden samtaler, hvor der vil indgå en personlighedsanalyse og en logisktest.

Yderligere oplysninger om stillingen og rekrutteringsforløbet kan fås ved kontakt til HR Partner Lisbeth Ræbild 72 37 16 73.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Køge
  • Fredag den 19. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Køge over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0