Rekrutteringsfirma

CEO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Kan du tage en velrenommeret større industrivirksomhed til næste professionelle niveau i tæt samarbejde med ejerskab, bestyrelse og den øvrige ledelse? Og er du den CEO, der får naturligt følgeskab til videreudvikling af et stærkt og solidt fundament i koncernen på tværs af lande, så en ambitiøs strategisk ambition med fokus på øget profitabilitet og fremtidig vækst kan indfries? Så er det dig, vi leder efter.

Fra succesfuld produktionsvirksomhed til skalerbar international industrivirksomhed
Gennem mange års ansvarlig drift fremstår virksomheden i dag velinvesteret, og den har et solidt fundament i systemer, processer og produktion, der muliggør yderligere skalerbarhed og vækst. En strategisk tilpasning har fundet sted gennem årene, investeringerne har været store, og den aktuelle udfordring går nu på at udvikle fundamentet yderligere med afsæt i kerneforretningen således, at top- og bundlinje udvikles balanceret, og virksomheden rustes yderligere til at indfri mulighederne i en ambitiøs vækststrategi de kommende år.

Nuværende CEO ønsker at gå på pension og en ny CEO sættes således i spidsen for at omsætte et stærkt fundament til optimal skalerbarhed i processer, systemer, produkter, løsninger og kapaciteter og logistikløsninger, så markedspotentialerne kan indfries gennem et fortsat strategisk fokus på bæredygtighed og grøn omstilling i såvel produkt og markedsvertikaler. Gennem involvering og mobilisering af din samlede organisation knytter dine kerneopgaver sig til følgende:

  • Sætte strategisk retning med fokus på kerneforretningen og derpå planer for vækstsporet
  • Styrke markedspositionen hos såvel eksisterende som nye partnerkunder
  • Identificere rette kernekompetencer og markedsvilkår, der skal supportere væksten
  • Sikre lønsomheden ved at reducere kompleksitet og optimere processer og arbejdsgange på tværs af værdikæden – herunder prissætning og øget digitalisering
  • Udvikle samarbejdet med strategiske kunder, samarbejdspartnere og leverandører
  • Udvikle samarbejdet på tværs af koncernen med fokus på ”one company mindset”

Handlekraftig kommerciel profil med erfaring fra produktionsvirksomhed
Som ny CEO får du fra dag ét det overordnede ansvar for den strategiske og organisatoriske udvikling og har således fuld indflydelse på den strategi, du som CEO sættes i spidsen for at eksekvere på. Du kommer fra en produktionsvirksomhed med eget produkt og international afsætning, således du kender processerne end-to-end. Din baggrund er CEO eller Managing Director for et datterselskab i en større koncern eksempelvis i udlandet. Alternativt kan du se jobbet som næste naturlige skridt i din karriere fra din nuværende position som CSO/CCO eller COO i en større industrivirksomhed.
Uanset har du en tung ledelseserfaring, indsigt i kulturelle forskelle og ledelse på tværs af landegrænser og derigennem dannet en bevidsthed om, hvordan der skabes de nødvendige relationer til dine funktionschefer på distancen, således følgeskab opnås baseret på tillidsfuldt samarbejde. Du har et stærkt kommercielt DNA suppleret med relevant uddannelse på masterniveau. Du har indblik i internationalt løsnings- og projektsalg og har samarbejdet med store koncerner på kundesiden i form af OEM’s samt deres R&D organisationer omkring markeds- og kunderettet innovation og produktudvikling. Har du ligeledes erfaring med produktion og afsætning i Østeuropa, er det en fordel, ligesom du er indstillet på, at opgaven kræver synlighed, tilstedeværelse og ledelseskraft i de samlede selskaber på tværs af lande. Du har bidraget til succesfuld salgsvækst gennem moderne ledelsesprincipper, som skaber motivation, engagement og organisatorisk eksekveringskraft i forhold til strategien.
Som person evner du at omsætte datadrevne, strategiske analyser til rette taktiske og operationelle tiltag. Med afsæt i finansielle KPI’er og solid forståelse for balanceposterne kommunikerer og skaber du klarhed omkring retning, så du får følgeskab til forandringer. Derudover mestrer du dansk og engelsk på forhandlingsniveau.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Direktør i Midtjylland

    Are you capable of taking a well-established industrial company with 24/7 production to the next level of excellence, in close collaboration with ownership, board, sister companies, and the rest of..
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Midtjylland

    Et helt særligt toplederjob, hvor du stadig er helt tæt på der, hvor det gør en forskel. I en velfungerende, levende og udviklingsorienteret kommune, hvor nærhed og fællesskab er styrende værdier, .
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Herning

    Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Har du interesse i at sætte retning, fortsætte udbygningen af [xxxxx]
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info
  • Direktør i Silkeborg

    Job ID: 25149 Er du klar til at tage styringen i en rolle, hvor din passion for kunder og lederskab bliver nøglen til succes? Vi søger en dynamisk og engageret Afdelingsdirektør til Private B..
    • Direktør
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som direktør
5. juli 2024 9
4. juli 2024 10
3. juli 2024 10
2. juli 2024 9
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 9
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 9