Rekrutteringsfirma

administrerende direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

For vores kunde Martinsen Rådgivning & Revision søger Randstad en administrerende direktør. Med udgangspunkt fra kontoret i Vejle tilbydes du en stilling med stor frihed og medbestemmelse i virksomhedens fortsatte udvikling.

Jobbeskrivelse


Martinsen er en større partnerejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, som har fokus på små og mellemstore virksomheder, har en stærk lokal forankring og er en lokal strategisk sparringspartner for disse virksomheder rundt om i Danmark. Du får din daglige gang på kontoret i Vejle, hvor supportfunktionerne er placeret, men forventes samtidig at være synlig og nærværende for virksomhedens øvrige kontorer.

Du får en udadvendt rolle med et bredt stakeholderlandskab, både internt og eksternt. Du fungerer som sparringspartner for partnere på de lokale kontorer, herunder afholdelse af udviklingssamtaler for partnere.

Som adm. direktør får du en alsidig og betydningsfuld rolle med ansvaret for selskabets daglige ledelse, herunder Økonomi- og Administration, HR, Marketing og Kommunikation og IT.

Med reference til bestyrelsen assisterer du med udvikling og eksekvering af den vedtagne strategi, herunder er du ansvarlig for regelmæssig rapportering på selskabets økonomi og udvikling. Du bliver desuden tovholder for udvikling- og effektiviseringstiltag, der sikrer en optimal drift og selskabets konkurrenceevne.

Foruden ovenstående vil du som direktør have flere administrative opgaver, såsom rapportering og koordineringsopgaver. Derudover varetager du disse arbejdsopgaver:
- Deltagelse i bestyrelses- og afdelingsmøder
- Afrapportering omkring økonomi og daglig drift til indehavere
- Sparring med afdelingslederne omkring målopfyldelse
- Samspil med den faglige ansvarlige partner
- Planlægning af indehavermøder samt seminarer for statsautoriserede revisorer og for alle medarbejdere
- Kontaktperson til bank

Der er til stillingen tilknyttet en personlig assistent, som understøtter din dagligdag og blandt andet varetager administrative og HR-relaterede opgaver.

Din profil


Du har et stort engagement, arbejder målrettet med en forretningsorienteret tilgang og har en solid finansiel forståelse. Du trives i en rolle med et stort ansvar og kan med lige dele diplomatisk forståelse og autoritet få sat ting i værk.

Du har stærke kommunikative evner og forstår det politiske spil i en partnerdrevet virksomhed. Du er handlekraftig og tålmodig, og du står ved dine beslutninger. Du har en stærk strategisk forståelse og kan se tingene fra et helikopterperspektiv, som du formår at kommunikere ud i selskabet og få omsat til handling.

Herudover har du:
- Relevant erhvervs- og ledelseserfaring – gerne fra den finansielle verden
- Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende
- Gode IT-kompetencer
- Forståelse og interesse for HR

Som person er du udadvendt og har udvidede samarbejdsevner. Du er troværdig og empatisk med gode menneskelige egenskaber. Du kan navigere i en flad organisationsstruktur på alle niveauer og møder dine kolleger i øjenhøjde.

Du tilbydes


Du tilbydes en alsidig og bredt favnende rolle, hvor du har stor medbestemmelse og korte beslutningsprocesser i en veldrevet og veletableret virksomhed. Du får muligheden for at præge en udviklingsorienteret virksomhed, hvor der er stor grad af videntunge medarbejdere.

Du tilbydes en attraktiv løn- og ansættelsespakke efter kvalifikationer. Du har mulighed for at deltage i sundheds- og pensionsordning samt diverse bruttolønsordninger. Derudover har virksomheden en fantastisk personalerestaurant, moderne faciliteter, sociale arrangementer og meget andet.

Om Martinsen


Martinsen er en partnerdrevet virksomhed, der udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst. De leverer rådgivning og revision via deres 220 medarbejdere, der hjælper mindre og mellemstore virksomheder. De opererer fra deres 10 kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Martinsen samarbejder med nationale og internationale virksomheder og organisationer. Med et stort lokalt, nationalt og verdensomspændende netværk får kunder adgang til markedets dygtigste specialister. Det giver faglig dybde og et internationalt udsyn.

Ansøgning og kontakt


Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Martinsen.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29.

Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Vejle

Lignende jobs

  • Afdelingsdirektør IT Leverancer

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Direktør

    DirektørTil nichevirksomhed i entreprenørbranchenVil du have ansvaret for en selvstændig forretningsenhed, hvor du skal indfri et stort potentiale gennem udvikling af organisation og kultur..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsdirektør til Private Banking Syd

    Job ID: 26105 Er du klar til at tage styringen i en rolle, hvor din passion for kunder og lederskab bliver nøglen til succes? Vi søger en dynamisk og engageret Afdelingsdirektør til Private B..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Vicefilialdirektør til Haderslev, Aabenraa og Sønd...

    Job ID: 25967 Vil du sammen med filialdirektøren stå i spidsen for Haderslev, Aabenraa og Sønderborg afdelinger, hvor gode kundeoplevelser og masser af forretninger er vores fokusområder? Så .
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Vejle over tid

Dato Alle jobs som direktør
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1