EA til en af [xxxxx]s koncerndirektører og chef for 6 specialister

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

EA til en af Topdanmarks koncerndirektører og chef for 6 specialister

Kan du sikre, at ledelsen for Skade, Koncernindkøb & Customer Excellence kan agere professionelt, koordineret og effektivt?


Har du erfaring med ledelse, administrative indsatser og sparring på et højt niveau? Kunne du samtidig tænke dig et job, hvor du er helt tæt på koncerndirektøren for området samt både yde støtte og strategisk rådgivning til vedkommende? Vil du også gerne være på en arbejdsplads, hvor trivsel og faglighed er i fokus, og hvor du derfor er omgivet af motiverede og glade kolleger? Hvis ja, har du lige fundet det helt rigtige job.

Du bliver en del af et team på i alt 7 chefer med reference til koncerndirektør Rasmus Ruby-Johansen. Du vil samtidig få det ledelsesmæssige ansvar for 6 specialister i vores tværgående stabsfunktion.

Stillingen er et barselsvikariat frem til 1. juni 2023 og med tiltrædelse 1. juni 2022.

Proaktiv og fremsynet planlægning

Grundlæggende handler dit job om hele tiden at være to skridt foran. Du får igangsat de nødvendige tiltag, der sikrer, at koncerndirektøren altid møder velforberedt op med de rigtige præsentationer etc. Det er også dig, der sørger for, at der efterfølgende bliver fulgt op som aftalt.

Dit primære fokus bliver:

  • Ledelse af 6 specialister med forskellige kompetencer og ansvarsområder
  • Proaktiv planlægning, forberedelse, udarbejdelse af relevant materiale og præsentationer samt opfølgning/referater og evt. videre handlingsplan – særligt ift. koncerndirektøren
  • Sparring med koncerndirektøren og håndtering af henvendelser til ham - både internt og udefra
  • Planlægning af seminarer, kvartalsmøder, samarbejdsmøder mv.

Din nye arbejdsplads bliver Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor du kan se frem til en absolut kvalificeret pakke med alt fra frugt og sund mad til diverse medarbejderklubber og god pensionsordning. Og mon ikke vi også kan sammensætte en rigtig god forsikringspakke til dig.

Ledelseskompetencer, administrativ erfaring og overblik

For at opnå succes i dette job, skal du have stor lyst til at hjælpe, og du skal kunne gøre det med forståelse for de forskellige persontyper, du arbejder sammen med. Du formår at holde et køligt overblik samtidig med, at du holder styr på detaljerne, der hele tiden ændrer sig. Det er derfor helt naturligt for dig at tænke fremad, og i den sammenhæng skal du også kunne sætte dig igennem, så du får det, du skal bruge, for at kunne levere som forventet – uden at den gode stemning går fløjten af den grund.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest 18. april 2022. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Lehmann på telefonnummer: 23 64 86 80

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mod til at være på forkant
I Topdanmark er du en del af en organisation, hvor det er hurtigt at få ting til at ske. Med vores succesfulde skadeforsikrings- og innovative pensionsforretning giver det dig et stærkt ståsted for at præge en meningsfuld arbejdsplads. Vi har ressourcerne og viljen til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det gør os til en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte retningen. Du får mandat og råderum til at løse din ledelsesopgave. Det giver dig energi til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Ballerup
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

  • Vice President - Group Treasury - GlobalConnect

    We are looking for a Vice President, Group Treasury that will have the experience and vision to lead and develop a strong Nordic treasury and risk function, working with a cross-functional team. Th..
    • Direktør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Direktør til Foreningen Folkemødet

    Direktør til Foreningen Folkemødet Unik mulighed for at være med til at sikre, at en af Danmarks vigtigste netværksbegivenheder og demokratifestivaler fastholder og videreudvikler sin stærke po..
    • Direktør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kundedirektør til Private Banking Elite i Private ...

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelser, og har du solid erfaring med kunderådgivning, akkvisition og salgsledelse indenfor Private Banking? Hos os får du en unik mulighed for at arb..
    • Direktør
    • København
    Få mere info
  • Vice President, Device Hardware

    Are you a passionate leader with genuinevision and a desire to make a true impact to our heading aid business and improve the lives of millions of people worldwide? Then we have a truly unique..
    • Direktør
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som direktør
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2