Driftsleder for Arbejde & Sundhed i Træning & Forebyggelse - Barselsvikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Som barselsvikar for driftslederen for Arbejde & Sundhed i Træning & Forebyggelse vil du få overdraget den daglige rorpind for at styre Arbejde & Sundhed mod nye horisonter i samarbejde med den unge dynamiske besætning. Dine opgaver bliver at sikre den gode fremdrift og energi, så enheden fortsat udvikler og leverer det optimale bidrag til kerneopgaven med borgerne, som visiteres fra Jobcentret.

Kerneopgaven for hele Social- og Sundhedsområdet er at understøtte borgerens sundhed, evne til at mestre eget liv og ønske om at deltage i sociale fællesskaber. Dette er koblet til Jobcentrets formål om at sikre eller optimere mulighederne for borgernes tilknytning til arbejdsmarkedet og dermed fremme borgernes selvforsørgelse.

Arbejde & Sundhed har en unik tværfaglig opgave med at give borgerne et meningsfyldt rygstød til deres egen udvikling og arbejdsmæssige afklaring.

Du får - sammen med et super team bestående af 9 helhedstænkende og meget engagerede medarbejdere - til opgave at koordinere med alle de interne og eksterne samarbejdspartnere, så borgerne får de bedste forudsætninger for at være herre i eget liv. Vi har brug for en barselsvikar for den daglige leder, som har ambitioner for enhedens drift, kvalitet og udvikling, og som kan omsætte ambitionerne til gode resultater sammen med medarbejderne i overensstemmelse med de fælles mål i Træning & Forebyggelse og med Jobcentret. Vi søger en barselsvikar, som ønsker og kan gå forrest i dette arbejde, og som evner at understøtte det gode følgeskab og den gode korpsånd i teamet samt at bidrage til den fælles ledelse i Træning & Forebyggelse.

Nogle af dine første opgaver er:

  • At forankre din rolle som driftsleder i samarbejde med områdeleder, medarbejdere og samarbejdspartnere.
  • At skabe synlighed om Arbejde & Sundheds opgaver på Jobcentret og udvikle samarbejdet og opgaverne.
  • At evaluere organiseringen og skabe en teamstruktur, der sikrer kvalitet og udvikling i indsatser for vores borgere.
  • At medvirke til målopfyldelsen af aftalerne og målene i den årlige virksomhedsaftale for Træning & Forebyggelse.
  • At medvirke til at udvikle kulturen om den rehabiliterende tilgang i dialog med driftslederniveauet på tværs af forvaltningen i Social & Sundhed.

Dine kompetencer
Vi vægter følgende uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:

  • Terapeutfaglig grunduddannelse, men der kan være flere indgange. Det er altafgørende, at du har en positiv tilgang og det rette mindset til opgaven og samarbejdet.
    Det er også afgørende, at du kan varetage opgaver både på ledelsesniveau og på medarbejderniveau, idet stillingen fordrer, at du medvirker i det daglige arbejde med borgerne.
  • Solidt fagligt kendskab og relevant arbejdserfaring med målgruppen af borgere, der har komplekse problemstillinger af fysisk, kognitiv og psykiatrisk karakter.
    Det betyder, at de har udfordringer med at komme ind på eller fastholde en tilknytning til arbejdsmarkedet.
  • Kendskab til Arbejdsmarkedslovgivningen.
  • Erfaring som leder, herunder gerne en lederuddannelse
  • Evne til at lede tværfagligt så helheden fremmes gennem solide monofaglige indsatser.
  • Forståelse for hvordan aktivitet og økonomi hænger sammen og kan agere i forhold til det.
  • Erfaring med at skabe organisatoriske rammer og strukturer omkring arbejdet samt at etablere hensigtsmæssige arbejdsgange.
  • Erfaring med at omsætte mål, retning og strategi til praksis og koble det med relevant kompetenceudvikling af medarbejderne.
  • Forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation.
  • IT på brugerniveau (Office pakken og NEXUS).
  • Evne til at understøtte den faglige udvikling og rehabiliteringstilgangen.
  • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.

I Aabenraa Kommune vægter vi vores ledelsesgrundlag højt, og vi forventer, at du tager lederskabet på dig med afsæt i de fælles værdier: Lederen er leder, lederen er kommunikerende, lederen er helhedsorienteret og lederen er værdiskabende.

Derudover vægter vi følgende personlige kompetencer højt:

  • Du er koordinerende og planlægger samt tilrettelægger tiltag med henblik på, at teamet sikrer fremdrift i opgaveløsningen. I din funktion er du venlig og servicemindet, og du formår at holde styr på mange bolde i luften. Du skaber dialog om opgaveløsningen i teamet og følger op på aftaler. Desuden har du flair for at optimere de tilgængelige ressourcer til smidige arbejdsgange.
  • Du er løsningsorienteret og sikrer fremdrift for at få problemstillinger håndteret. Undervejs i processen lader du dig ikke bremse af forhindringer, men bruger i stedet dine analytiske kompetencer og arbejdsomhed til at finde en løsning.
  • Du er socialt udadvendt og fokuserer på dialogen med andre, hvorved du kan indlede samarbejdsrelationer på tværs af organisationen. Ydermere er du en tydelig leder, som er i tæt samspil med driften og tør gå forrest. På den måde vil du styrke medarbejdernes fortsatte engagement og sikre god trivsel. Du vil desuden være med til at udvikle tilbuddet i Arbejde & Sundhed ved at være nysgerrig og aktiv i uenigheder.
  • Du tager initiativ til nytænkning og udvikling af eksisterende tiltag, hvor du har fokus på at skabe holdbare løsninger og resultater. Tilmed ser du nemt muligheder og alternativer i den vedvarende udvikling af effektive tilbud til borgerne, som gør en forskel i borgenes liv og selvforsørgelse.
  • Du er opsøgende på at skabe udviklende dialoger med teamet for at finde holdbare løsninger for hele teamet. Du får energi af samværet og dialogen med andre og er imødekommende overfor andres ønsker og behov.

Læs mere om jobbet og vores forventninger til dig i Job- og kompetenceprofilen

Løn-og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst.
Forventet tiltrædelse er den 27. april 2020 eller snarest muligt herefter.

Stillingen er på 34 timer ugentligt.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt Træning & Forebyggelse Aabenraa, Kresten Philipsens Vej 4, bygning A, 6200 Aabenraa.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag som Word eller PDF via linket. Ansøgningsfristen er onsdag d. 26. februar 2020.

Vi forventer at holde samtaler onsdag den 4. marts 2020.

Yderligere informationer om stillingen
Med spørgsmål om stillingen er interesserede ansøgere velkomne til at kontakte driftsleder for Arbejde & Sundhed, Tine Lund Jepsen på [email protected]/ tlf. 2155 9889 eller områdeleder for Træning & Forebyggelse, Inga Hedegaard på [email protected]/tlf. 7376 7146.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=86ca6296)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Aabenraa
  • Onsdag den 26. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0