Rekrutteringsfirma

Business Unit Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du det rette købmandskab til at udvikle et af Nordens stærkeste fødevarebrands og komplementere udviklingen med din passion for forbrugertrends? Kan du sætte dit krydderi på opgaverne, hvor du forhandler, sælger og sikrer aftaler med nogle af landets største detailkæder? Så kan denne stilling være next step i din karriere…

Anerkendt leverandør med stærk markedsposition


System Frugt A/S er en ledende nordisk leverandør af tørrede frugter, nødder, kerner og bær samt grønne måltider under mærkerne Earth Control og Delicata. For at holde virksomhedens mærker top-of-mind og videreudvikle samarbejdet med kunderne er der brug for dit analytiske og kommercielle mindset, da du som kategorikaptajn skal udarbejde og eksekvere handlingsplaner for kundekategorien.

Som Business Unit Manager får du følgende ansvarsområder:

  • P&L ansvaret for blandt andet Coop Danmark og Dagrofa
  • Sikre fælles vækst på kundekategorien samt mærkerne Earth Control og Delicata
  • Drive kundekategorien proaktivt
  • Budgetlægning, forecasting og årsforhandlinger
  • Strategi og handlingsplaner for kundekategorien

Din indflydelse bliver stor, og som en del af virksomhedens udvidede ledergruppe får du en vigtig rolle i forhold til at bidrage proaktivt til organisationens udvikling. Din nærmeste leder er virksomhedens Director of Sales and Marketing.

Kan du styrke markedspositionen for et trendy og velsmagende produktsortiment?


Du kommer til at arbejde med et af Nordens stærkeste brands indenfor produktkategorien tørrede frugt, nødder og grønne måltider. Her bruger du din erfaring og dit kendskab til FMCG-branchen til at videreudvikle de strategiske samarbejdsaftaler med nøglekunderne, og du krydrer kunderelationerne med værdiskabende kæde- og kampagneaktiviteter, der styrker forholdet til både interne og eksterne interessenter. Når du bedriver dit salg, har du forståelse for, at hele værdikæden hos System Frugt A/S skal med, før dine salg er succesfulde.

Samarbejdet på tværs af organisationen og ud af huset bliver stort, hvorfor det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og er kommunikativ stærk på både dansk og engelsk. Du motiveres af at arbejde med strategiske initiativer og hands-on med eksekveringen, hvilket gør, at dine relationer anser dig som en kompetent, tillidsfuld og loyal person.

Virksomheden forestiller sig, at du har praktisk erfaring med FMCG og kendskab til virksomhedens produktsortiment. Du har skabt solide kommercielle resultater i en tilsvarende stilling, hvor du har etableret et stærkt netværk til branchens centrale aktører samt potentielle nye kunder. Dine IT-kompetencer dækker en bred palette – alt fra Office-pakken til analyseværktøjer og Navision.

Produkter tilpasset tidens livsstils- og fødevaretrends


System Frugt A/S indkøber, kvalitetskontrollerer og pakker tørret frugt, nødder, kerner, bær, sunde tørrede snacks samt grønne måltider. Produkterne sælges primært gennem supermarkedskæder og fødevaregrossister. Produkterne sælges under eget brand, Earth Control samt under kundernes egne mærker.

Virksomheden beskæftiger i alt ca. 115 medarbejdere, hvoraf ca. 80 er i fabriksdelen.

Du bliver en del af en virksomhed, der har været igennem en gennemgribende turn-around, og i den flade organisation er der en uformel tone samt en udpræget hands-on kultur, hvor alle tager sin tørn.

Yderligere om System Frugt A/S kan læses på deres hjemmeside og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1