Souschef til Center for Dagtilbud & Skoler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Center for Dagtilbud & Skoler varetager drift og udvikling af kommunens daginstitutioner, skoler og ungdoms- og musikskolen. Så med andre ord har vi i centeret, sammen med en masse dygtige institutions- og skoleledere, ansvaret for at sikre læring, dannelse og trivsel for alle kommunens børn og unge.

Centeret søger en souschef, der i et tæt samspil med centerchefen og dygtige medarbejdere og kolleger kan være med til at sikre et vedvarende fokus på kernedriften og samtidig udvikle fagligheden hos medarbejdere og ledere.

Vi forventer en souschef, der i udøvelsen af ledelse både er tydelig, involverende og distribuerende. I vores arbejde i centeret er tillid til medarbejderne og frihed i opgaveløsningen vigtige værdier, som du skal kunne se dig selv i. Det kræver, at du som leder er samarbejdende, kommunikerende, troværdig og ambitiøs på områdets vegne.

Du skal have et solidt kendskab til dagtilbuds- og skoleområdet, og vi forventer, at du har god ledelseserfaring indenfor 0-18 års området. Du har et sikkert organisatorisk blik på den fælles opgaveløsning, og du skal være parat til at løse opgaver sammen med gode kollegaer fra andre fagcentre. Det er vigtigt for os, at du kan demonstrere evner til at arbejde både ned i siloen og på tværs af områder.

Dine opgaver

I dagligdagen får du personaleansvaret for de faglige konsulenter på både dagtilbuds- og skoleområdet i centeret. Det betyder, at du sammen med centerchefen, skal lede udviklingen af begge områder, og i det daglige være personalets leder og faglige sparringspartner. Du skal også deltage i diverse ledermøder med de decentrale ledere.

Du får også ansvaret for vores økonomienhed ”LØB”, der i det daglige varetager en bred vifte af opgaver i styringen af institutionernes og skolernes økonomi. Enheden er nyetableret på rådhuset, og der er fortsat en udvikling og tilpasning, der skal styres og ledes i samarbejde med vores institutioner og skoler.

I alt får du personaleledelsesansvaret for 16 medarbejdere.

Derudover skal du være centerchefens tætteste samarbejdspartner, og kunne træde i dennes sted.

Center for Dagtilbud & Skoler

Center for Dagtilbud og Skoler er et spændende sted at arbejde, med højt til loftet, høj kadence i opgaveløsningen og høje faglige krav. Vi har godt humør, gode kolleger og lægger vægt på sociale relationer. Vi er stolte af den trivsel, som er i centeret, og vi forventer, at alle bidrager til at fastholde centeret som et attraktivt sted at være medarbejder.

Du kan få mere at vide om kommunen på https://www.greve.dk/ og her kan du læse relevante dokumenter på dagtilbuds- og skoleområdet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Klaus Øvre Bentsen på telefon 20 47 51 03.

Ansættelsesforløb

Ansøgningsfristen er mandag d. 11. november.

1. samtalerunde finder sted onsdag d. 20.11, og 2. runde onsdag d. 27.11. For kandidater, der går videre til 2. runde, vil der være test og personlig samtale med centerchefen mellem de to runder.

Ansættelse er pr. 1.1.2020. Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Greve
  • Mandag den 11. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Greve over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1