Engageret leder til moderne Sundhedscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vi er en organisation i udvikling - og søger derfor en lederkollega der kan se fremad, og facilitere bevægelse og balance på rejsen. .....Så har du motivation og mod til at udfylde en central rolle i et dynamisk og dedikeret team i det nære sundhedsvæsen? Hvor vi brænder for at gøre en forskel sammen. Så er du måske vores nye lederkollega?

Vi ønsker os en engageret leder, der sammen med os, kan flytte vores organisation - og sikre at vi bevæger os fra strategi til praksis i fællesskab. Facilitere refleksion og synergi i vores team, og sikre samspillet i alle lag af vores organisation undervejs. Balancere interesser, og sikre både drift og udvikling, glade og tilfredse patienter og samarbejdspartnere, sammenhæng i ressourcer og opgaver, og et sundhedsteam på fælles mission.

Om os

FysioCenter Kalundborg er et moderne sundhedscenter beliggende i et stort tværfagligt sundhedshus centralt i Kalundborg. Vi er desuden tilknyttet flere offentlige organisationer, idrætsforeninger og virksomheder i Kalundborg og omegn. Vi er et engageret team af +20 specialiserede sundhedsprofessionelle, sekretærer, servicepersonale og ledelse - der brænder for at gøre en forskel sammen. Vi har mangeartede aktiviteter og projekter, og en hverdag der er rig på variation, smil og spændende udfordringer. Vi har fokus på nærvær og respekt for hinanden, og for de mennesker der kommer hos os.

Vores mission

Vi vil skabe værdi for det enkelte menneske - og for samfundet - ved at øge menneskers sundhed og livskvalitet gennem trygge relationer, og specialiserede sundhedstilbud af høj kvalitet.

  • Vi har en flad organisationsstruktur med en stor grad af delegering og transparens, hvor tillid, nærvær og optimisme er en afgørende del af ledelsesgrundlaget.
  • Vi er optaget af at have humor og hele mennesker med på arbejde hver dag - og af at rammer og værdigrundlag giver gode betingelser for at sætte missionen først i alt, hvad vi gør.
  • Vi er en del af det nære sundhedsvæsen, og er optaget af at udvikle både vores organisation, og vores samarbejdsflader til forskningsinstitutioner og andre tværfaglige og tværsektorielle sundhedsaktører.
  • Vi søger altid at blive bedre. Derfor er vi akkrediteret efter Den Danske Kvalitets Model, og arbejder for at skabe sundhedstilbud af høj faglig kvalitet i hvert kontaktpunkt med patienter, kunder og samarbejdspartnere - så vi fortsat øger vores patient og kundetilfredshed.

Om dig

Som vores kommende lederkollega har du gode erfaringer med at inspirere og lede andre til at lykkes, og derigennem skabe resultater - og kan genkende dig selv i meget af følgende.

  • Du har erfaring med at lede driften i en udviklingsorienteret organisation, hvor nærvær, kvalitet og service er afgørende succeskriterier - og har desuden erfaring med regnskab, økonomistyring og budgetansvar.
  • Du har forståelse for sundhedsområdet og ledelse af fagprofessionelle - selvom du måske har samlet dine kompetencer i andre brancher, hvor samarbejde og menneskelige relationer er i centrum for kerneopgaven.
  • Du bringer arbejdsglæde og en smittende optimisme med dig. Skaber tillid, og faciliterer en kultur med læring og samarbejde gennem åbenhed, inddragelse og nysgerrige spørgsmål.
  • Du har strategisk forståelse, overblik med en klar evne til at prioritere, drive konkrete processer og komme i mål med igangsatte handlinger.
  • Du er vant til at arbejde analytisk, og forstår at sætte dig ind i nye komplekse problemstillinger, systemer og rammer, som fundament for en effektiv drift, og samarbejde med regioner, kommuner og virksomheder.
  • Du er reflekteret, og tør at anerkende udfordringer og uenigheder, være lydhør, og samtidig sætte en klar ramme og finde løsninger i fællesskab.
  • Du søger samspil, og har stærke kommunikative evner med gennemslagskraft i skrift og tale, og begår dig godt i de mange roller og kontekster, som stillingen bærer med sig.
  • Du ser den fælles mission som det vigtigste, og fungerer godt som spillende træner - hvor din arbejdsdag er god, hvis du både har hjulpet en patient med at tjekke ind, sikret blanketter til regionen, givet en medarbejder sparring på samarbejdet med en anden kollega, og skrevet en rapport til bestyrelsen.

Om stillingen

Vi tilbyder en arbejdsplads med både nærvær og højt til loftet, hvor vi deler glæde og stolthed over at hjælpe de mennesker, der kommer hos os - og hvor vi sammen med dig skaber mulighed for personlig og faglig udvikling.

  • En lederstilling med mange kontaktflader, et berigende og socialt kollegaskab, samt varierede arbejdsopgaver indenfor projekt- og personaleledelse, HR, kommunikation, administration, samt praktisk drift. Herunder samspil med team, patienter og kunder, bestyrelse, ledelse, branche netværk og øvrige samarbejdspartnere.
  • En del af et ledelsesteam, hvor du er med til at udvikle og sikre kvaliteten af vores sundhedstilbud sammen med et engageret og specialiseret team af mennesker på fælles mission.
  • Mulighed for at forme og udvikle stillingen, fleksible arbejdsforhold med mulighed for hjemmearbejdsdage, samt løn efter kvalifikationer og kompetencer - og fri træning for hele din husstand.
  • En lederstilling med ansvar og indflydelse. Dette særligt mens vores sundhedschef i efteråret 2023 forventer at drage med familien på et års uddannelsesrejse. Inden afrejsen klæder vi dig naturligvis på til at varetage den daglige ledelse med reference til vores aktive og ambitiøse bestyrelse. Både før og efter rejsen vil Sundhedschefen fungere som strategisk partner til dig, mens du har det daglige driftsansvar for FysioCenter Kalundborg.

Om ansøgning, samtaler og tiltrædelse

Vi glæder os til at høre hvorfor, og hvordan du vil bringe dine erfaringer og kompetencer i spil som vores lederkollega!

Ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter sendes i samlet PDF til [email protected] Ansøgningsfrist d. 31.10.22 mhp. tiltrædelse d. 01.01.23. Første samtale afholdes d. 7-8.11.22, hvor vi forinden afdækker din faglige og personlige profil sammen med dig. Anden samtale afholdes d. 16-17.11.22, hvor du får mulighed for at præsentere den case du har fået mellem samtalerne.

Mere om os, og stillingen

Er du nysgerrig på stillingen og vores organisation eller har lyst til komme forbi os - så er du meget velkommen til at kontakte Sundhedschef & Partner Maja Helbo Jensen på [email protected] / 2320 1174.

Læs mere om FysioCenter Kalundborg på www.fysiocenterkalundborg.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Kalundborg
  • Mandag den 31. oktober 2022

Lignende jobs

  • Driftsleder i Kalundborg

    Technical Manager/consultant With Experience in 800xA - together with a strong and kind personality. With management skills and able to prioritize tasks in the project as well as motivating t..
    • Driftsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Driftsleder i Kalundborg

    Technical Manager/consultant With Experience in 800xA - together with a strong and kind personality. With management skills and able to prioritize tasks in the project as well as motivating t..
    • Driftsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Driftsleder i Køge

    Områdeansvarlig Jobannonce: Områdeansvarlig til natarbejde med fleksible arbejdstider Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst områdeansvarlig til at varetage vores depoter i Ringsted og H..
    • Driftsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Driftsleder i Roskilde

    Har du en stærk lederprofil, masser af struktur og overblik, og kan du tage ansvar for driften i varehuset?Som driftsleder i [xxxxx] refererer du til varehuschefen.Du har overblik og er en dygtig l..
    • Driftsleder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2