Drift- og projektchef for Renseanlæg i Skanderborg Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for et lederjob, hvor du bidrager til at sikre en vigtig samfundsmæssig forsyningsopgave? Så søger vi en fagligt stærk og strategisk orienteret drift- og projektchef til en nyoprettet stilling, hvor du får stor mulighed for at præge udviklingen og styrke dine personlige kompetencer. Om dit nye job Vi har valgt at styrke chefgruppen og organisationen, så vi har brug for en kompetent og ambitiøs profil til at tage det overordnede forretningsmæssige ansvar for drift og optimering af renseanlæg og pumpestationer samt gennemførelse af en centralisering af renseanlægsstrukturen i henhold til en vedtaget strukturplan. Du skal kunne skabe balance mellem sikker drift og fremdrift i planlagte projekter i samarbejde med de 15 dygtige og engagerede medarbejdere i afdelingen. Ligesom du selvfølgelig skal kunne skabe resultater sammen med dine ledelseskolleger i chefgruppen, på tværs af forsyningens øvrige tre afdelinger, bestyrelsen og vores samarbejdspartnere i bl.a. Skanderborg Kommune.

Skanderborg Kommune, som udgør forsyningsområdet, er i vækst med mange nye borgere, og sammen med klimaudfordringer, høje miljøkrav og samfundsmæssigt fokus på bæredygtighed sætter det store krav til Skanderborg Forsynings daglige opgaveløsning og det strategiske fokus.

Du får ansvar for drift og investeringer, der får stor betydning for vores strategiske mål. Du indgår i chefgruppen med direkte reference til direktøren.

Om dig Som ny chef for Renseanlæg skal du være en dygtig leder og bidrage med faglig viden på spildevandsområdet om bl.a. renseanlæg, spildevandstransportsystemer og pumpestationer. Vi forventer også, at du har erfaring med at arbejde med rammerne for forsyningsvirksomheder, herunder økonomisk regulering samt lov- og myndighedskrav. Du skal derfor have en relevant videregående uddannelse. Hvis du også har viden om ledelsessystemer, er det et plus, men ikke et krav.

Du brænder for den del af ledelsesopgaven, der handler om at bidrage til at udvikle og eksekvere på vores strategi. For at kunne trives og skabe resultater i vores kultur er det centralt, at du har en anerkendende og dialogbaseret tilgang, hvor du involverer og udvikler medarbejderne. Som person er du tillidsskabende og empatisk med stærke samarbejdskompetencer og kommunikationsevner, hvor du bringer det bedste frem i forskelligartede fagligheder og samarbejdsrelationer. Du har også bevist, at du kan bevare overblikket i pressede situationer og er dygtig til at holde fokus.

Hvorfor er det et spændende job? Du får som chef for Renseanlæg indflydelse på fremtidens forsyning i Skanderborg Kommune, og du bliver en del af en arbejdsplads med et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kollegaer, der omgås hinanden i en uformel tone. Der er fokus på at skabe langtidsholdbare og bæredygtige løsninger – og du får mulighed for at anvende ny teknologi i løsningerne.

Vores organisation fungerer godt med ’Frihed under ansvar’-princippet. Vi har stort fokus på at holde medarbejdertilfredsheden høj, og vi er certificerede under Great Place to Work. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og du får motiverede og ansvarlige kolleger, der brænder for at løse en vigtig samfundsmæssig forsyningsopgave.

Lønnen fastsættes i overensstemmelse med dine kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Sådan søger du stillingen Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulenthuset INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Ansøgningsfristen er søndag den 7. november 2021. Vi planlægger at afholde første samtale fredag den 12. november 2021 og anden samtale tirsdag den 23. november 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Per Grønvald, Direktør ved Skanderborg Forsyning, tlf.: +45 87939377 // mail: [email protected] (kan ikke træffes telefonisk i perioden den 16.-20. oktober)

Niels Sparre, fra konsulenthuset INDKOM, tlf.: +45 40711400 // mail: [email protected] (kan ikke træffes telefonisk i perioden den 14.-19. oktober og 4.-7. november. Træffes via mail alle dage)

Om Skanderborg Forsyning Skanderborg Forsyning A/S er ejet af Skanderborg Kommune.

Kerneopgaven for Skanderborg Forsyning er at levere drikkevand af høj kvalitet og rense spildevand med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Samtidig medvirker forsyningen til miljøforbedringer og klimatilpasning med nytænkende anlægsprojekter i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Vores stræben efter de bedste løsninger skaber et højt kvalificeret, tværfagligt miljø og unikke muligheder for inspirerende, professionel udvikling i samspil med dygtige kolleger, samarbejdspartnere og forbrugere.

Vi er stolte af at løse vores opgaver, især når vi løser dem i fællesskaber. Fællesskaber med kommunen, med borgerne og med andre samarbejdspartnere, der deler vores interesse og ansvar for en bæredygtig forsyning i fremtiden.

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter, hvor vi udvikler forsyningens kerneydelse i åbne partnerskaber og formidler udviklingsprojekter og nyskabende løsninger til vores omverden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Skanderborg
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

  • Driftsleder i Samsø

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i 8305 Samsø
    • Driftsleder
    • Samsø
    Få mere info
  • Driftsleder i Østjylland

    Business Unit Manager – Northern Europe & UKØnsker du at stå i spidsen for virksomhedens vigtigste eksportmarkeder?Med dette job har Danpo valgt at sætte yderligere fart på eksportudviklingen..
    • Driftsleder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Driftsleder i Østbirk

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • Driftsleder
    • Østbirk
    Få mere info
  • Driftsleder i Auning

    Markbruget på 600 ha drives konventionelt med diverse kornsorter og raps. Du vil som driftsleder få ansvaret for alt vedr. planteavlsbedriften. Incl. mark- og gødningsplan i samarbejde med..
    • Driftsleder
    • Auning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1