Facility Manager til Danske Shoppingcentre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med til at tage driften i Danske Shoppingcentre med videre på den digitale rejse og udnytte dit store kendskab og interesse for Facility Management systemer til at skabe overblik over centrenes anlæg og arbejdsgange? Så er det nu du har chancen for at blive en del af et dynamisk, fagligt stærkt og kompetent team og være en central del i, at vi i Danske Shoppingcentre når vores strategiske driftsmål. Vær med til at styrke vores organisation og bidrage til at eksekvere på mange af vores nye og vigtige driftsprojekter fra centralt hold. Du bliver en del af vores Operations & Projects team der til dagligt holder til på hovedkontoret i City 2, Taastrup. Du vil indgå i en afdeling med 5 kollegaer, hvor I med jeres individuelle faglige kompetencer inden for projekter og drift bidrager til gennemførelsen af større projekter på tværs af Danske Shoppingcentres portefølje. Vi har i alt 18 centre fordelt rundt i hele landet, og vi har et tæt samarbejde med vores kollegaer i centrene, og du vil i hverdagen være i tæt dialog med de forskellige driftsteams der varetager den daglige drift i hvert center.

Ensartet bygningsvedligehold via Dalux FM

Danske Shoppingcentre er på en digital rejse, hvor vi har været i gang med at implementere FM-systemet Dalux i alle vores centre. Du får derfor en vigtig rolle i at udnytte potentialet i systemet, heriblandt hvordan vi får vores tekniske installationer og faste drifts- og vedligeholdsopgaver i Dalux, for blandt andet at øge dokumentationen og forbedre arbejdsgangene for vores medarbejdere.

Du spiller derfor en central rolle i at få ensrettet vores arbejdsgange, bygningsvedligehold og dokumentation på tværs af porteføljen.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne

Som Facility Manager i Danske Shoppingcentre er det vigtigt, at du er god til at samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere samt arbejde fra forskellige steder. Du trives med at have overblikket, mens du er god til at sikre at detaljen er på plads, samt at opgaver bliver fulgt helt til dørs. Du behøver ikke at have mange års erfaring, vi vil hellere have at du brænder for opgaven, har gåpåmod og entusiasme, så skal vi nok klæde dig på og udvikle på de kompetencer du evt. mangler.

Desuden forventer vi, at du:

  • Er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør, maskinmester eller lignende
  • Motiveres af at arbejde med Facility Management og optimere driftsopgaver
  • Har erfaring inden for bygningsvedligehold og bygningsdrift enten via studie eller praktisk erfaring
  • Har godt kendskab eller interesse for FM-systemer
  • Kan varetage den overordnede styring af opgaver, sparring for projektets opsætning og optimering af projektet.

Det er desuden en fordel, at du har erfaring med Dalux eller et lignende FM-system

Har du spørgsmål? Så kontakt Head of Operations & Projects, Kristian Mortensen, +45 3118 7051 eller Head of HR, Josefine Ussing +45 2487 1111.

Sådan ansøger du Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Da vi løbende afholder samtaler, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt, og senest d. 24. april 2022.

Danske Shoppingcentre

Vores portefølje, på i alt 18 centre svarer til en markedsandel på 24% og placerer DSC som markedets stærkeste spiller. Det forpligter. Og det er selskabets beskrevne formål at eje og udvikle branchens bedste centre.

Danske Shoppingcentre arbejder både strategisk og praktisk med at sikre forbrugerens behov – også før de opstår. Vi analyserer trends og tendenser for at sikre langsigtede investeringer og tilfredse kunder, og vi arbejder målrettet med at forme og forandre vores centre, så de hele tiden er aktuelle og indbyder forbrugerne til både ophold og shopping.

Danske Shoppingcentre arbejder aktivt med vores centre og vores CO2 aftryk på jorden. Derfor har DSC en ambitiøs ESG strategi (Environmental, Social and Governance) for at vores centre bliver mere grønne og CO2 aftrykket mindskes. Vi arbejder også aktivt med vores medarbejdere. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber en stærk kultur, der gør vores kunder gladere. Vi er 240 medarbejdere med meget høj medarbejdertilfredshed og motivation. Vi sætter nemlig arbejdsglæde højt på dagsordenen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Taastrup
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

  • Technical Manager, fuldtid, Scandic Front

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye Technical Manager på Scandic Front. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på, når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Driftsleder
    • København
    Få mere info
  • Technical Manager, fuldtid, Scandic Webers

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye Technical Manager på Scandic Webers. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på, når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Driftsleder
    • København
    Få mere info
  • Erfaren Technical Manager til Jylland Øst

    Vil du være en del af holdet hos en af landets ledende og mest innovative ejendomsforvaltere? Vil du være med til at øge ejendomsværdien og sikre, at vi er et skridt foran, når det gælder rådgivnin..
    • Driftsleder
    • Valby
    Få mere info
  • Driftsleder til brandhaneteamet i [xxxxx]

    Vi skaber tryghed og sikkerhed for borgere, virksomheder og besøgende og søger lige nu en engageret driftsleder, der vil være med til at videreføre den udvikling, som vores tekniske område er i gan..
    • Driftsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1