Souschef til ambitiøs fritids- og ungdomsklub, Klub Inn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Du brænder for at arbejde med børn, unge og fritid, den pædagogiske udvikling og dine medarbejderes trivsel. Du kan træde i karakter og skabe overblik. Du kan gå foran og inspirere samtidig med, at du er lyttende, rummelig og har øje for forskellighed og at fornemme stemningen blandt medarbejderne.

Som souschef vil du være en del af klubbens ledelse sammen med klublederen. Du får et særligt pædagogisk og personalemæssigt ledelsesansvar for JK og UK. Du skal desuden være særligt interesseret i større børn og unge, og hvordan de medinddrages i klubarbejdet. Du vil få ansvar for vagtplan og mindre adm. opgaver, da vi også har en dygtig administrativ medarbejder. Du vil bruge hovedparten af din tid sammen med børnene og medarbejderne, hvilket betyder at du både er meget med i det pædagogiske arbejde samtidig med, at du udøver ledelse og sparring.

Klub Inn er en velfungerende fritids-, junior- og ungdomsklub med 200 børn og unge som har forskellige ressourcer og forskellige behov. Vi har til huse i en tolænget gammel nedlagt skole i 3 etager, som giver os gode udfoldelsesmuligheder. Bus 123 går lige til døren - og i øvrigt tager det 20 min. med toget fra København. Vi er i alt 9 medarbejdere (alle uddannede), og vi er forskellige og et godt mix både hvad angår erfaring, alder og personligheder. Vi er professionelle og har et godt sammenhold, hvor vi er trygge ved hinanden og hjælper hinanden. Vi er gode til at grine sammen, og vi tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er ansvarlige og sætter pris på at blive inddraget, men vil også meget gerne inspireres til nytænkning.

Vi arbejder løbende på at dygtiggøre os, bl.a. er der mulighed for at komme på kursus, jobrotation og deltagelse i interne udviklingsforløb.

I vores klub hersker der en hjemlig atmosfære præget af tryghed, nærvær og fællesskab, men også en kultur hvor børn og unge inddrages, udvikler sig og gror. Relationentil vores børn og unge er varm og ligeværdig, og der bliver givet og modtaget mange kram i løbet af en dag og skældt meget lidt ud.

I de kommende år har vi bl.a. et særligt fokus på:
  • Udvikling af vores kollegiale feedbackkultur. Vi er gode til at rose, men vi definerer også anerkendelse af hinanden som det at kunne undre sig kritisk

  • Videreudvikling af vores i forvejen gode samarbejde med vores nabo klub 5’eren
  • At styrke og udvikle aftenklubben bl.a. for at støtte udsatte unge ift. at gennemføre en ungdomsuddannelse


Yderligere oplysninger
Stillingen er på 37 timer og med tiltrædelse 1. november 2019 eller efter aftale. Du skal forvente at arbejde to aftener om ugen samt deltage i weekendarbejde og koloni.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 3. september 2019
Vi holder 1. samtale onsdag den 11. september, og der deltager børn, unge og forældre. 2. samtale mandag den 16. september 2019. Du skal mellem 1. og 2. samtale besvare et spørgeskema til en personlighedsprofil.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk.

Hvis du vil høre mere om os og jobbet, er du velkommen til at kontakte os på 4335 3555 og spørge efter klubleder Jan Tomzak. Vi ser også meget gerne, at du ringer og aftaler et besøg hos os. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.klubinn.htk.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Taastrup
  • Tirsdag den 03. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1