Conversion Rate Optimization-specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Conversion Rate Optimization-specialist

Er du Topdanmarks nye Conversion Rate Optimization-specialist?


Motiveres du af at finde hullerne i osten, afprøve eksperimenter og skabe resultater? Er du en stærk analytiker, og har du erfaring med konverteringsoptimering? Så er du måske vores nye marketing-kollega.

I Topdanmarks Koncernmarketing har vi et stærkt hold af specialister inden for bl.a. UX, SEO, Analytics, copy-writing, SoMe, Marketing Automation, CX og Research. Vi har travlt og udvikler konstant nye koncepter, kampagner og kundevendte løsninger, som hjælper og engagerer vores kunder i dialogen med os på tværs af alle vores kanaler. Men vi har brug for at blive endnu bedre til at optimere udbyttet af de løsninger, vi sætter i søen – det er her du kommer i spil! Derfor søger vi nu, til en nyoprettet stilling, en CRO-specialist.

Du optimerer ud fra en holistisk tilgang til data


Som CRO-specialist vil du arbejde dedikeret og data-drevet med at identificere optimeringsmuligheder på tværs af alle vores marketingkanaler og kundernes selvbetjeningsunivers. Du har derfor et holistisk perspektiv på hele kundeoplevelsen, hvad end det er fra e-mail/digital-add til lead-konvertering eller fra en service-sms til kilometerindberetning.

Du skal arbejde tæt sammen med vores analytikere for at opnå indsigt i data (både kvalitative og kvantitative) og berige din viden gennem fx heatmaps, surveys og user recordings for at identificere friktioner i kundeoplevelsen.

Du driver optimeringssprints og kommunikerer learnings


Med udgangspunkt i dine analyser bliver det dit ansvar at drive optimeringssprints, hvor du sammen med dine specialist-kolleger formulerer hypoteser og test-cases, som kan eksekveres i de forskellige kanaler, fx ved hjælp af A/B-test, målgruppe-optimering el. lign. Nogle tests eksekverer du selv på, mens dine kolleger eksekverer på andre – men det er dig, der driver bolden og følger opgaven til dørs.

Du er derfor et afgørende bindeled imellem vores specialister, hvor du sikrer en konstruktiv og kreativ tilgang til optimeringsprocessen, og hvor samarbejdet er essentielt, for at vi lykkes.

Samtidig har du ansvaret for at visualisere og kommunikere de læringer, vi gør os i processen, så vi hele tiden har denne viden med, når der udvikles nye koncepter og løsninger.

Vores forventninger til dig


  • Vi forestiller os, at du har mindst 2 års erfaring med konverteringsoptimering, hvor du både har arbejdet strategisk og praktisk med at optimere userflows i en eller flere kanaler/platforme
  • Du har en stærk analytisk sans, elsker at nørde med data og har en eksplorativ tilgang til at tilegne dig viden – både kvalitativ og kvantitativ
  • Din tekniske værktøjskasse er essentiel, og du har erfaring med fx Google Analytics, VWO, Hotjar, SAS VA, el. lign.
  • Du har en trang til konstant at forbedre de løsninger, du møder, og har en kreativ tilgang til problemløsning
  • Du har erfaring med at drive mindre projekter med mange interessenter
  • Du er skarp på UX og usability
  • Du har afsluttet en længere videregående uddannelse med fokus på fx UX, marketing eller designprocesser

Som person er du nysgerrig og proaktiv. Du er selvkørende med et stort drive, er løsningsorienteret, får tingene til at ske og følger opgaverne til dørs. Samtidig er du en teamplayer, som trives i et stort fællesskab. Du formår at arbejde struktureret i et hektisk miljø med korte deadlines og hurtig eksekvering – og at håndtere pressede situationer med godt humør.

Det, tilbyder vi dig


  • En virksomhed med stort fokus på digitalisering, hvor du får en central rolle i forhold til at påvirke og forbedre kundeoplevelsen
  • Meget høj faglighed inden for de forskellige discipliner i marketingafdelingen, hvor vi hjælper, udfordrer og inspirerer hinanden
  • En inspirerende arbejdsdag med en uformel omgangstone

Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Web Insights & Optimization Manager Camilla Boel på telefon 44 74 34 48.

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV ved at benytte nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Topdanmark Forsikring • Borupvang 4 • 2750 Ballerup • Cvr-nr: 78416114 • Tlf: 44 68 33 11


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 03. september 2019

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 4