Himmerlands Ungdomsskole søger alsidig håndværker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Med tiltrædelse 1. juni 2021 søger vi en fuldtidsansat pedel, til at indgå i vores pedelteam.

Himmerlands Ungdomsskole er en grundtvigsk efterskole fra 1920, som tilbyder en bred vifte af fag, der fordeler sig under overskriften “Idræt og kreativitet”. Med høje timetal i vores profilfag, store faglige ambitioner og fleksibel fagstruktur, prioriterer vi efterskolen som et sted at afprøve og lære om sig selv i faglige og sociale fællesskaber.

Vi forventer at ansøgere har relevant håndværksmæssig uddannelse. Umiddelbart kan vi se uddannelser som snedker, tømrer, smed, mekaniker, elektriker, VVS og murer være relevante, men har du en anden håndværkeruddannelse end disse, hører vi også gerne fra dig.

Vi forventer, at du kan lide at være sammen med unge mennesker og har lyst til at inddrage dem i din arbejdsdag. Det er et plus, hvis du har stort kørekort og færdes hjemmevant i digitale sammenhænge. Arbejdet kræver servicegen og ordenssans.

Bygningsmassen på Himmerlands Ungdomsskole er mangeartet med bygninger fra hvert eneste årti siden 1920. Udeområderne spænder over parklignende arealer til fodboldbane, dyrkede arealer og brakområder. Skolen er åben 24 timer i døgnet, og det teknisk ansvarlige personale vil derfor være nødt til, i nogle sammenhænge, at kunne rykke hurtigt på arbejde.

Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, hvor traditionelle efterskoleværdier og skoleudvikling går hånd i hånd. Der er korte beslutningsveje, et højt aktivitetsniveau og mulighed for som medarbejder at gøre sin indflydelse gældende.

Ansøgning og relevante bilag sendes i samlet PDF til forstander Jesper Laubjerg og viceforstander Stinne Poulsen på [email protected] senest mandag den 14. april kl 12.
Kvittering for modtagelsen sendes automatisk til mails med “Pedel” som emne. Samtaler forventes afholdt onsdag den 21. april om eftermiddagen.

Himmerlands Ungdomsskole
Elevvej 10
9600 Aars
Telefon: 98664060

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Aars
  • Onsdag den 14. april 2021

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Aalborg Øst

    Jobbet som livredder indebærer bassinvagt, soignering i dameomklædning, afvikling af saunagus samt eventuelt instruktørvirke. Tæt kontakt til svømmehallens gæster i form af kundeservice og vejledni..
    • Ejendomsfunktionær
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Aalborg

    Har du lyst til at arbejde hos The Burger Concept i Aalborg, så er det måske dig, vi har brug for. Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet, at man er tilkendt førtids..
    • Ejendomsfunktionær
    • Aalborg
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Nordjylland

    Fælles Ejendomsservice (FE) søger hurtigst muligt en person, som har erfaring med drift og vedligeholdelse af bygninger samt udearealer, og som har lyst til at blive en del af et teknisk servicetea..
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Hurup Thy

    Fælles Ejendomsservice (FE) søger hurtigst muligt en person, som har erfaring med drift og vedligeholdelse af bygninger samt udearealer, og som har lyst til at blive en del af et teknisk servicetea..
    • Ejendomsfunktionær
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Aars over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2