Faglig afdelingsleder til Familiegruppe Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vi søger en engageret afdelingsleder til Familiegruppe Nord
Brænder du for at arbejde som leder, for at gøre en forskel for børn, unge og familier, og for at være en del af et fagligt arbejdsfællesskab med en engageret ledelse, og en særdeles engageret tværfaglig medarbejderstab, så er denne stilling noget for dig.
Familiegruppen er en myndighedsafdeling og vi søger en leder, der har socialfaglig baggrund såvel uddannelses- som erfaringsmæssigt som socialrådgiver/socialformidler. Vi lægger vægt på, at du har ledelsesmæssig erfaring, eller ambition om at lykkes med socialfagligt arbejde gennem ledelse.

Familiegruppe Nord
Vores arbejdsplads er en myndighedsafdeling, der har ansvar for at yde støtte til børn, unge og familier i den del af Aalborg Kommune, der ligger nord for Limfjorden.
Vi er én af fem grupper i Aalborg Kommunes Socialafdeling, hvorunder også hører Familieplejeafdeling, Visitation samt Center for Dag- og Døgntilbud.
Socialafdelingens kerneopgave er, at "Vi skal medvirke til, at de børn, unge og voksne vi kommer i kontakt med oplever en forandring og øger muligheden for at mestre eget liv".
Vi er i afdelingen 57 ansatte fordelt på faggrupperne: socialrådgivere, pædagogiske familierådgivere, kontaktpersoner, psykologer, familiekonsulenter, netværksrådgivere og sekretariat. Ledergruppen består af tre afdelingsledere samt chef for familiegruppen.

Hvad kan vi tilbyde
Du vil få daglig ledelse af flere makkerskaber, herunder tæt faglig og økonomisk ledelse og sparring til medarbejdere på sagerne, samt undervisningsopgaver også på tværs i afdelingen.
Du bliver en del af et velfungerende lederteam, der lægger strategi, samt giver sparring og opbakning til hinanden.
Du kan forvente et arbejdsfællesskab, der har meget fokus på at lykkes med kerneopgaven.
Det kendetegner hverdagen, at vi gerne går langt for at lykkes med opgaverne, og hvor vi i høj grad vægter, at vi lykkes som team omkring en sag.
Du vil opleve en travl hverdag, men der er samtidig meget omtanke og opmærksomhed på hinanden, såvel som i det at lykkes med opgaverne.
Du vil få en central rolle i omsætning af Udviklingsstrategien på børn og ungeområdet, herunder tværfagligt samarbejde, samt dialog og samarbejde med familierne og samarbejdspartnerne.
Vi kan tilbyde dig, at du bliver del af et givende netværk af teamledere på tværs af de øvrige familiegrupper, og der er mulighed for at trække på konsulenter socialfagligt og juridisk.
Vi vil tilbyde og forvente, at du i løbet af ansættelsen tager del i videreuddannelse i form af Master i Udsatte børn og unge og evt. diplomuddannelse i ledelse

Hvad forventer vi af dig
I lederteamet forventer vi overordnet, at du er bevidst om dit ledelsessyn og er indstillet på at udtrykke det, samt at du kan bidrage til et fagligt og loyalt ledersamarbejde. Dertil:
  • At du har erfaring, lyst og vilje til ledelsesopgaver
  • At du er ambitiøs med hensyn til at lykkes med, at børn, unge og familier oplever en positiv forandring med hjælp fra os
  • At du har flair for økonomisk styring og konkret omsætning af dette til rådgiverne
  • At du kan skabe mening og engagement i det at løfte kerneopgaven
  • At du er optaget af, at vi har en god kultur som ramme for arbejdet, og er bevidst om din egen rolle som kulturbærer
  • At du er handlekraftig og kan medvirke til udvikling af vores arbejde ud fra strategiske mål
  • At du har let ved at opdyrke og udvikle relationer, og det falder dig naturligt at inddrage andre og at drøfte opgaverne – i et tværfagligt perspektiv
  • At du er en god formidler og at du har flair for at udtrykke dig både mundtligt og på skrift.

Vi ved, at der har stor betydning for medarbejderne
  • At du i det daglige er tæt på, tydelig, troværdig og anerkendende i din tilgang til ledelsesopgaven
  • At du er optaget af udvikling af opgaveløsningen sammen med medarbejdere på tværs i afdelingen
  • At du kan veksle fra det ene øjeblik at arbejde proaktivt, struktureret, analytisk og detaljeorienteret, og i det næste omstille dig til her og nu handling
  • At du kan forholde dig lyttende og nysgerrigt, og derved medvirke til at åbne nye perspektiver

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på overenskomstmæssige vilkår med mulighed for kvalifikationsløn. Øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Kl og den forhandlingsberettigede organisation

Arbejdsstedets adresse
Familiegruppe Nord
Nygade 3
9400 Nørresundby

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte chef for Familiegruppe Nord, Annette Mignon tlf. 2520 3050 eller socialchef Hanne Manata tlf. 9931 2843.

Ansøgningsfrist er onsdag den 14. april 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler den 16. april om formiddagen. Tiltrædelse er forventeligt den 1. juni 2021.

Forud for endelig ansættelse indhentes der referencer samt straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen og velkommen fra 5.056 nye kollegaer. Vi arbejder i vidt forskellige job - men har én ting til fælles. For os handler det om mennesker. Uanset om vi arbejder med børn, udsatte, ledige eller med rekruttering til virksomheder – ja så gør vi en forskel for mange mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Vi ser #mulighederforalle. Vi er med gennem livet, men vi gør det ikke alene. Borgerne er vores vigtigste samarbejdspartnere.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=89b4653f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nørresundby
  • Onsdag den 14. april 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du lyst til at være medskabende til fortsat at sætte trivsel, læring, faglighed og anerkendelse på dagsordenen, så har du nu muligheden for at blive en del af en fantastisk skole med højt til l..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Bowl'n'Fun Thisted Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 8
25. juli 2024 7
24. juli 2024 7
23. juli 2024 7
22. juli 2024 7
21. juli 2024 8
20. juli 2024 8
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 6
13. juli 2024 6
12. juli 2024 6
11. juli 2024 6
10. juli 2024 6
9. juli 2024 6
8. juli 2024 6
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3