Rekrutteringsfirma

Leder, Ejendomsservice – Assens Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Har du ledererfaring fra det offentlige regi, og har du bevist, at du kan skabe trivsel blandt dine medarbejdere? Kan du motivere og bidrage til øget ejerskab i og omkring den enkelte medarbejders opgaveløsning og hverdag? Vil du være med til i større omfang at videreudvikle og forme Ejendomsområdet m.m. i Assens Kommune? Og brænder du for at lede en større gruppe engagerede medarbejdere, så er stillingen som Leder, Ejendomsservice noget for dig!

Der stilles skarpt på udvikling af ejendomsområdet

I Assens Kommune er alle opgaver vedrørende de kommunale bygninger samlet i Trafik, Byg og Ejendom. Trafik, Byg og Ejendom består af afdelingerne Byggeri og Ejendom, Vej og Trafik, Entreprenørgården samt Ejendomsservice.

For at realisere kommunes Ejendomsstrategis målsætninger omkring arealoptimering og strategisk anvendelse af bygninger, sikre optimal drift af ejendomsområdet, skabe og understøtte levende lokalefællesskaber for foreninger og borgere, er det besluttet at oprette en lederfunktion som der nu søges en erfaren leder til.

Ejendomsservice omfatter på nuværende tidspunkt ca. 40 medarbejdere. Der pågår aktuelt arbejde i og omkring en ny struktur på området, som forventes at betyde, at den kommunale rengøringsenhed endvidere bliver et ledelsesmæssigt ansvarsområde for den ny leder af Ejendomsservice. Bliver denne organisatoriske strukturændring gennemført som forventet, vil den nye leder for Ejendomsservice blive markant involveret og stå overfor spændende opgaver i implementeringen af den nye struktur.

Hvem er du?
Assens Kommune har brug for dig som den dygtige leder, der ønsker at gøre en forskel og skabe resultater via nærvær, synlighed, sparring og motivering. Du er i stand til at bidrage til, at den enkelte medarbejder trives og tager ejerskab i jobfunktionen. Du formår at sætte retning og stille krav, men samtidigt at ”skabe plads” i den enkeltes hverdag og funktion. Det gør, at indflydelse på sin funktion, styrkelse af ”ejerskabet” og dét at kunne være en del af at bidrage til optimerede resultater på Ejendomsområdet, er tydeligt tilstede for medarbejderen.

Du har en solid ledelsesmæssig ballast og erfaring på min. 5 år. Du kommer nødvendigvis ikke direkte fra det kommunale regi, men det er en forventning, at du tidligere har beskæftiget dig med ledelse i offentlige regi og har minimum en lederuddannelse på diplomniveau. Det er på ingen måde afgørende på hvilket fagområde, du har opnået din ledelseserfaring. Vigtigst er, at du formår ledelse og har lyst til at tiltræde en yderst spændende ledelsesopgave, hvor det primære i jobbet netop handler om ledelse og trivsel samt udvikling og implementering af fremmende tiltag i ny organisatorisk struktur.

Dertil forventes, at du:

  • Har gode kommunikationsevner og med en coachende tilgang kan bidrage til udvikling, samarbejde og opgaveløsning af høj kvalitet
  • Via en nærværende og tillidsbaseret ledelsesstil kan lede og motivere engagerede medarbejderne, så de lykkes med deres opgaver – både enkeltvis og i teams
  • Kender og er fortrolig med vilkårene i en politisk styret organisation
  • Kan dokumentere gode trivsels- og APV-målinger
  • Har viden om, og interesse for ejendomsdrift.

Der lægges stor vægt på dine personlige kompetencer. Du er tillidsvækkende og troværdig i din omgang med mennesker, og du evner at lytte, være empatisk og finde de gode og pragmatiske løsninger. Samtidig forventes det, at du er tydelig, meningsskabende og har gennemslagskraft på en måde, der skaber motiverende rammer for Ejendomsservices drift og udvikling.

Hvad tilbyder vi dig?
Stillingen falder ind i en ny struktur, så den giver gode muligheder for, at du kan sætte dit præg på funktion og det ledelsesmæssige område. For den rette person er der tale om en funktion, hvor der så afgjort er mulighed for at sætte aftryk og bidrage til nytænkning.

Desuden tilbydes du:

  • Spændende ledelsesopgaver
  • Mulighed for personlig udvikling som leder
  • Et arbejdsmiljø med højt til loftet, stor åbenhed og plads til forskellighed og udvikling
  • En attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, kantine- og sundhedsordning samt fleksible arbejdstider, så arbejde og familieliv kan hænge sammen.

Løn og ansættelsesvilkår

Leder, Ejendomsservice er organisatorisk placeret i Trafik, Byg og Ejendom med reference til Lars Evald Jensen, Trafik- og byggechef . Arbejdssted er i på Assens Rådhus, Rådhus Allé 5, Assens.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse forventes hurtigst muligt, og gerne fra 1. april 2021. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Læs mere: assens.dk

Næste step

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Peder Vester Henriksen på mobil: 53 29 69 29, e-mail: [email protected] eller Lars Bøgelund på mobil: 60 37 57 23, e-mail: [email protected] fra AMBIZZION, som varetager rekrutteringsprocessen for Assens Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Tommerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0