Elektrikere til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Elektrikere til Nukissiorfiit


Til dig som søger udfordringer og alsidige opgaver med særlig fokus på vedvarende energi og stabil forsyning af el, vand og varme.

I Nukissiorfiit har vi et ambitiøst mål om at forsyne Grønland med vedvarende grøn energi. Det gør vi bl.a. gennem vandkraftværker, vindmølle testcenter, solcelleanlæg og hybridanlæg fordelt i hele landet.

Nukissiorfiit har mange spændende projekter i gang – særligt inden for grøn energi. Vores forskellige kompetencer, gode samarbejde, faglige dygtighed og gode sociale kompetencer er afgørende for vores succes. Vores alsidighed betyder, at du har mulighed for at præge din faglige udvikling og opgaveportefølje i den retning, som du ønsker.

Det er noget som vores elektriker og formand for Sydgrønlands 11 bygder, Paninnguaq, her fortæller om:

Opgaverne spænder bredt, og det er fedt både at arbejde forskellige steder og med forskellige opgaver. Jeg løser bl.a. opgaver inden for gadelys, kabelskabe og motorgeneratorer. Lige nu er jeg også i gang med en indkvartering i vores bygd. Det er en anderledes, men en sjov opgave. Jeg har også et ønske om at arbejde med vejrstationer, som jeg allerede har talt med min leder om.

Jeg er meget glad for mine kollegaer. Vi har et rigtig godt fællesskab og alle er meget venlige og imødekommende. Vi kan lave sjov og joke med hinanden. Det er fedt, at vi er så tætte i vores afdeling.

I Nukissiorfiit prioriterer vi det gode kollegiale sammenhold og medarbejderudvikling højt. Her får du indflydelse på din egen udvikling og karriere. Det ses også i vores medarbejdertilfredshed hvor vi er blandt de allerbedste virksomheder i Grønland og Danmark.

Ansættelsesforhold, bolig og transport

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til den gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og den relevante faglige organisation. Stillingen er med 3 måneders prøvetid.

Afhængig af de lokale steder, kan der være mulighed for at stille bolig til rådighed. Såfremt der anvises bolig, betales husleje og depositum efter de til enhver tid gældende regler. Personaleboligen er tilknyttet ansættelsesforholdet og skal fraflyttes umiddelbart ved ansættelsens ophør.

Der kan ydes fri til- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning ved ansættelsen. For fastansættelse betales hjemrejse efter 3 års sammenhængende ansættelse for husstanden inkl. børn under 18 år. Såfremt en ansøger allerede har anvist personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret bibeholdes retten til personaleboligen. Kontakt os for nærmere information ved midlertidige ansættelser.

Kontakt os eller send din ansøgning

Vil du vide mere om at arbejde i Nukissiorfiit, så kontakt os på [email protected]

Vil du søge arbejde hos Nukissiorfiit, så send din ansøgning her. Oplys gerne følgende i din ansøgning:

  • Hvilke byer søger du arbejde i
  • Søger du fastansættelse eller midlertidig ansættelse
  • Ved midlertidig ansættelse bedes du oplyse i hvilke måneder du kan arbejde

Andre fortæller om at arbejde i Nukissiorfiit:

Vedvarende energi er spændende og medfører hele tiden ny viden og opgaver, som er spændende at lære. Det er fedt at kunne være med til at gå forrest med disse opgaver. Hendrik Geisler, elektriker i Nanortalik

Vi har mange forskellige og spændende opgaver inden for kabelskabe, lavspændings luftledninger, 10 kV-kabler, netstationer med 10 kV og lavspændinger, samt gadelys. Der er opgaver på elektriske installationer i vand-, varme- og bygde-værker som omfatter fejlsøgning og små installationer. Her får man et ansvar og sættes til mange forskellige opgaver. Frank Jeremiassen, kabelmester i Sisimiut

I Nukissiorfiit er der mere balance mellem arbejde og privatliv. Herudover er der bedre pensionsforhold og mulighed for kurser og udvikling. Det betyder meget. Der er projekter at arbejde med hele året rundt. Nukissiorfiit er en god, tryg og stabil arbejdsplads. Nathaniel Kristensen-Davidsen, målertekniker, Nuuk

Vi holder systemerne up-to-date og energioptimering vægtes højt. Mens jeg arbejdede, læste jeg til el-installatør. Det var en gylden mulighed, som jeg er meget glad for at jeg tog i mod. Henning Lange, el-installatør, Qasigiannguit


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Grønland

Lignende jobs

  • Elektriker i Grønland

    Maniitsoq El-service har rigtig travlt med flere større renoveringsopgaver, med nybyggeri og nyudstykning. Derfor søger vi elektrikere til snarlig ansættelse..
    • Elektriker
    • Grønland
    Få mere info
  • Elektriker i Grønland

    Arbejdet vil hovedsagelig være inden for den mere tekniske side af branchen og kan variere inden for:Nybyggeri Service DatainstallationerDer vil dog også komme lidt arbejde indenfor..
    • Elektriker
    • Grønland
    Få mere info
  • Elektriker i Grønland

    LASØ A/S blev etableret i 1973 og driver i dag virksomhed i to af de nordligste distrikter, Uummannaq og Upernavik, på Grønlands vestkyst.Stillingen:Planlægning og udførelse af størr..
    • Elektriker
    • Grønland
    Få mere info
  • Elektriker i Grønland

    GENOPSLAG - Elektriker til Uummannaq Så har du mulighed for at være med til at præge drift og optimering, samt udvikling af distributionen af el og elektriske systemer på værkerne i Uummannaq og .
    • Elektriker
    • Grønland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Grønland over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
5. juli 2024 21
4. juli 2024 23
3. juli 2024 22
2. juli 2024 22
1. juli 2024 22
30. juni 2024 22
29. juni 2024 24
28. juni 2024 24
27. juni 2024 23
26. juni 2024 23
25. juni 2024 25
24. juni 2024 26
23. juni 2024 26
22. juni 2024 26
21. juni 2024 28
20. juni 2024 27
19. juni 2024 27
18. juni 2024 27
17. juni 2024 27
16. juni 2024 27
15. juni 2024 27
14. juni 2024 27
13. juni 2024 27
12. juni 2024 28
11. juni 2024 28
10. juni 2024 28
9. juni 2024 28
8. juni 2024 28
7. juni 2024 28
6. juni 2024 28
5. juni 2024 28