Vedligeholdelsestekniker til EL & SRO på anlæg til energiproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du en holdspiller? Og har du lyst til at blive en del af vores dygtige team i El og SRO, der har ansvar for elektrisk vedligeholdelse af vores forbrændings- og energianlæg? Så er jobbet som vedligeholdelsestekniker måske noget for dig.

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsenergiselskab. Vi bistår 19 kommuner, godt 1 mio. borgere og 60.000 virksomheder med den grønne omstilling. I tæt samarbejde med vores ejerkommuner og virksomheder tager vi hver dag skraldet og sikrer at affald bliver genbrugt, genanvendt og energiudnyttet.

Opgaverne

Dine opgaver spænder vidt lige fra fejlfinding til optimering og planlægning af vedligehold indenfor det elektriske område. Dine daglige opgaver bliver blandt andet:

  • Fejlfinde på anlæggene
  • Planlagte vedligeholdelsesopgaver
  • Sikre oppetid på anlæggene gennem rettidigt vedligehold

Du får mulighed for at planlægge og gennemføre vedligeholdsopgaver af kranerne herunder at sikre, at de nødvendige reservedele er på lager, således at teamet i fællesskab løbende kan servicere kranerne. Du kommer til at supportere og i nogen grad deltage i interne projekter i forhold til anlæggene og også give input til diverse vedligeholdsstrategier. Der arbejdes på daghold, men du vil sammen med vores øvrige medarbejdere i afdelingen indgå i en vagtordning.

Dig

Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, installatør eller tilsvarende og har nogle års erfaring med dig. Du skal drives af at være med til at vedligeholde en sikkerhedskultur, så Vestforbrænding altid er en sikker arbejdsplads for alle. Hvis du yderligere motiveres af at sætte dig ind i lovgivning, normer og standarder, så er det et klart plus.

Der er en høj grad af automatisering på vores anlæg lige fra lokal-styringer til turbineanlæg, hvorfor erfaring fra forbrændings- og kraftværksbranchen vil være en fordel. Har du erfaring med kraner i produktionsanlæg f.eks. slagge – og affaldskraner, er det også et plus. Yderligere er det også en fordel, at du har erfaring med:

  • Faglig viden og fejlfinding på frekvensomformere og motorer
  • Brandanlæg

Du er god til at tale med alle og forstår værdien af samarbejde. Du kender dine egne begrænsninger og sætter kvalitet og sikkerhed højt. Du har erfaring med at afvikle mindre projekter og ved, hvornår det er nødvendigt at gå på kompromis med løsninger uden at slække på sikkerheden.

Om os

Du bliver del af området Drift og Produktion, hvor vi arbejder tæt sammen om at sikre en stabil og effektiv drift af Vestforbrændings anlæg til energiproduktion. Vi har fokus på effektiv logistik, løbende vedligehold og udvikling til fremtiden. Vi lægger vægt på, at medarbejdere og ledere kan se, hvor og hvordan de bidrager bedst til at opnå Vestforbrændings mål. I Drift og Produktion har vi et godt og tillidsfuldt kollegialt fællesskab. I El & SRO-teamet får du en udfordrende og spændende arbejdsdag med dygtige kolleger. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til humor, og hvor man altid er klar til at hjælpe hinanden.

Vi tilbyder

Du tilbydes en lønpakke i forhold til din erfaring og kravene i stillingen - med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en fantastisk kantineordning, en aktiv personaleforening og idrætsforening samt træningsfaciliteter. Vi arbejder løbende på at skabe den bedste arbejdsplads og er certificeret af Great Place to Work®. Vi er røgfri arbejdsplads.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside, så vi har den senest den 16. oktober 2022. Vi kigger ansøgningerne igennem løbende, så vent ikke for længe med at ansøge. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Pia Alrøe på mobil 27875532 eller mail [email protected].

Vestforbrænding giver god energi videre. Vi er Danmarks største affaldsselskab, og vi gør en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Det er vores fineste opgave at indsamle, genanvende og behandle affald miljømæssigt og økonomisk forsvarligt. Som medarbejder hos Vestforbrænding er du med til at gøre en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Derfor søger vi medarbejdere med ambitioner. Medarbejdere, som er klar til at levere de resultater, der skal bringe os videre mod en mere bæredygtig fremtid ved at sikre optimal udnyttelse af affald, materiale- og energiressourcer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Glostrup
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Tekniker med elektriker baggrund, fuldtid, Scandic...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Falkoner. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver.
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Electrical Engineer

    Creating new and better solutions to technical challenges As a part of our Power, Electrical and Automation Solutions (PEAS) department, you will be involved in various projects, both in size a..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Industrielektriker og Automatikteknikerlærling

    Hver dag får vi muligheder for at påvirke vores kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og samfundet positivt. Sammen er vi banebrydende for fremtidens løsninger og frigør det fulde potentiale af vær..
    • Elektriker
    • Søborg
    Få mere info
  • Lead Electrical Engineer

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 8
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 11
5. september 2024 11
4. september 2024 11