Rekrutteringsfirma

el-teknisk projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

På vegne af M&J Recycling søger Randstad en el-teknisk projektleder der vil være med til at drive projekter, hvor industrielle affaldskværne bidrager til den bæredygtige udvikling ved at genanvende industrielt materiale.

M&J Recycling arbejder med et nicheområde indenfor den grønne omstilling. En udvikling, der i sig selv er spændende at følge med i, men hvor M&J Recycling udvikler sig med et sådant momentum, at de konstant skal vurdere, hvilken retning de skal udvikle sig i grundet deres vækst.

hvordan gør du en forskel?


Som el-teknisk projektleder får du bl.a. ansvar for projekter lige fra salgsfasen til overleveringen af produktet og den efterfølgende service. M&J Recycling sætter en stor ære i at levere produktet i overensstemmelse med den aftale, der er indgået, hvorfor der løbende lægges vægt på gode serviceforhold til kunden og løbende opfølgning.

• Du skaber overblik for kunden og kan udfordre på de elektriske specifikationer, kunden ønsker
• Du taler med salgs- og designafdelingen samt projektledere for at sikre, at kunden får den mest optimale løsning
• Du er interesseret i at rejse i et mindre omfang ift. at samle information fra forskellige projekter til idriftsætning og service af maskinerne
• Du leverer konkrete specifikationsbestemmelser til M&J Recyclings leverandører og hjælper med at tegne, programmere, samle og teste tavleskabene til maskinerne
• Du samarbejder med udviklingsafdelingen ift. bl.a. design og test af nye løsninger
• Du deltager i ugentlige projektmøder ift. igangværende projekter

hvem er du?


M&J Recycling er en arbejdsplads, der arbejder i teams og udveksler idéer, forslag og holdninger med hinanden. Du skal ikke nødvendigvis have en specifik uddannelsesbaggrund. M&J Recycling fokuserer på, at du har arbejdet med ansvarsområdet i et tilstrækkeligt omfang til at have en god forståelse for, hvordan man driver projekter med tekniske elektriske løsninger til det industrielle område.

Derudover kan du navigere i ERP-systemer, når du f.eks. skal oprette og lokalisere forskellig komponent- og produktinformation.
Du har også erfaring med at tegne i CAD-programmer som f.eks. SEE Electrical og kan programmere i PLC’er såsom Siemens S7 og TIA Portal, når du skal idriftsætte maskinerne.

Du nyder at arbejde i et internationalt miljø og har professionelle engelsk- og eventuelt tyskkundskaber, når du f.eks. behandler udbud og kontrakter med kunder.

Du har det bedst med at arbejde efter en plan med en deadline, hvor du formår at holde gang i flere projekter løbende.

om M&J Recycling


M&J Recycling blev grundlagt i 1857 som et jernstøberi, der hed Møller & Jochumsen A/S. Den første affaldskværn blev produceret i 1988, og i dag vækster M&J Recycling hvert år.

M&J Recycling har specialiseret sig i design og fremstilling af industriaffaldskværne for at reducere størrelsen på ??affaldsmaterialer effektivt. Med mere end 1.000 installationer på verdensplan og med et fortsat fokus på R&D-innovation er de en af ??verdens førende leverandører af industriaffaldskværne til genbrugsindustrien.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Horsens

Lignende jobs

  • Elektriker i Århus

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Århus

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker i Århus C

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker i Juelsminde

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Elektriker
    • Juelsminde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 10
9. juni 2024 9
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10