Daka Denmark A/S søger Industrielektriker til større procesanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Daka SecAnim A/S, Randers

Er du elektriker, og har du kendskab til industriområdet? Kribler det i dine fingre efter at komme til at arbejde med komplekse og store procesanlæg? Så er du måske vores nye elektriker på fabrikken Daka SecAnim i Randers, en afdeling hvor samarbejde kollegaerne imellem vægter højt i dagligdagen.

Velkommen til Daka

Daka SecAnim er en del af Daka Denmark A/S og ligger i Randers. På fabrikken genanvendes døde dyr fra det primære landbrug og kassater fra slagterierne ved at blive omdannet til produkter, der anvendes til gødning og bæredygtige energiformål.

Du bliver en del af vores Vedligeholdelsesafdeling, som består af 18 skarpe medarbejdere – 15 smede og 3 elektrikere. Afdelingen er en god blanding af meget erfarne og dygtige medarbejdere og unge talentfulde medarbejdere og lærlinge, hvor der er en høj grad af faglighed og altid mulighed for kvalificeret sparring.

Produktionen kører 24 timer i døgnet fra mandag morgen til lørdag eftermiddag men kan variere ved sæsonudsving/ferier og lignende. For at sikre produktionen, skal anlæggene fungere. Du vil derfor komme til at indgå i en tilkalde vagtordning med dine kolleger.

Du løser mange slags opgaver

Dit daglige arbejde på fabrikken i Randers præges af, at der er mange forskellige opgaver at gå til, og du kommer til at spille en vigtig rolle i at sørge for, at procesanlæggene altid kører optimalt. Vi har travlt, og da din fornemmeste opgave består i at vedligeholde vores procesanlæg, skal du gerne være proaktiv i din tilgang. Ved nedbrud skal arbejdet udføres så hurtigt som muligt, så anlægget kan komme til at køre igen. Derfor skal du kunne bevare overblikket og ikke lade dig stresse.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

• Fejlfinding på procesanlæg

• Projekter vedrørende opbygning af nye procesanlæg

• Indkøring af nye anlæg

• Optimering af maskinanlæg.

Samarbejdende elektriker med gåpåmod

Det vægter højt for os, at du kan overskue komplekse og store procesanlæg, og at du kan arbejde med forskelligartede opgaver i et til tider højt tempo. Samtidig er det vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af afdelinger og er en god kommunikator, da du kommer til at være i tæt dialog med vores procesoperatører.

Bliv en del af et dygtigt team og udviklende arbejdsplads

Efter en grundig oplæring i fabrikken og dens anlæg får du en høj grad af selvstændighed i din arbejdsdag, og du får god mulighed for at videreudvikle din erhvervsfaglige viden. Her dykker vi nemlig ned i de daglige udfordringer for at tage ved lære af dem og dygtiggøre os. Vi sender dig også gerne afsted på kurser, så du kan udbygge din viden endnu mere, og komme tilbage med ny energi og ideer til arbejdet på fabrikken.

Vi leder efter en kollega med:

• Erfaring fra procesanlæg

• En relevant elfaglig uddannelse, f.eks. industrielektriker eller lignende

• Erfaring med Siemens S7 og SCADA-systemer

• Erfaring med industrivedligeholdelse

• Erfaring i at tegne i Schematic – dette er dog ikke et krav

• Evnen og viljen til at tage ejerskab for eget arbejde, og som er pligtopfyldende og har gåpåmod

• Stort overblik, der kan bevare roen i travle perioder

• Et godt humør, der i dagligdagen bidrager til den gode tone og stemning blandt kollegaerne.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Leder, Peter Tornby på 51564697. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og indkalder til samtaler efter ansøgningsfristens udløb, onsdag den 27. november.

Vi glæder os til at høre fra dig

Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval, Daka SecAnim, Daka ecoMotion og Daka ReFood. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Daka Denmark A/S er en social og rummelig virksomhed med plads til menneskers forskellighed. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år.

Ansøgningsfrist: 27. november 2019


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Østjylland
  • Onsdag den 27. november 2019

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Commissioning Supervisor (Aspirant)

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Evergreen Commissioning Supervisor Level

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker søges til JORTONs Materielafdeling i Aa...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en virksomhed, hvor din faglige kunnen bliver værdsat, og hvor hver dag byder på nye og spændende opgaver? Hos JORTON A/S◀ har vi brug for en dygtig elektriker, der trives med alsidighed og ansvar – og som samtidig vil være med til at holde vores arbejdsplads fyldt med god energi og godt humør!
    • Elektriker
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
20. september 2024 71
19. september 2024 72
18. september 2024 72
17. september 2024 63
16. september 2024 62
15. september 2024 65
14. september 2024 65
13. september 2024 64
12. september 2024 60
11. september 2024 61
10. september 2024 63
9. september 2024 64
8. september 2024 62
7. september 2024 62
6. september 2024 64
5. september 2024 62
4. september 2024 61
3. september 2024 56
2. september 2024 62
1. september 2024 68
31. august 2024 68
30. august 2024 68
29. august 2024 68
28. august 2024 67
27. august 2024 65
26. august 2024 65
25. august 2024 63
24. august 2024 63
23. august 2024 64
22. august 2024 64
21. august 2024 64