ERFAREN EL-INGENIØR TIL BYGGERI NORD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vil du være med til at udvikle fremtidens byggeri? Er du interesseret i at arbejde med EL-projektering og i at medvirke til at opbygge standarder for de tekniske bygningsinstallationer? Og er du klar på at tilgå spændende projekter med strategisk funderede visioner og praktisk orienteret tværfaglighed? Så kunne dette være det næste skridt i din karriere.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERIAFDELING I AALBORG

I COWI Danmark bliver du en del af COWIs division for Byggeri & Industri. COWIs Byggeri & Industri division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

VISIONÆRE OG BYGBARE PROJEKTER

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med arkitekter, entreprenører, bygherrer og dine kolleger på projektet. Din fornemste opgave på holdet vil være at fungere som ansvarlig el-projekterende, primært på større projekter i indland og udland i divisionen.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Være ansvarlig EL-projekterende og tilsynsførende på større og mindre projekteringsopgaver indenfor boliger, erhverv, industri, renseanlæg samt broer og tunneller
  • Agere sparringspartner for og få sparring af afdelingens og divisionens andre EL-ingeniører
  • Være ansvarlig projektleder eller referere til projektlederen på opgaven samtidig med, at du vil få mulighed for at skabe relationer til samarbejdspartnerne
  • Referere til sektionslederen samtidig med, at du vil få stor frihed til at præge din og COWIs faglige udvikling i en stærk EL-faglig organisation.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en tillidsvækkende og initiativrig holdspiller, der har lyst til at bidrage til udvikling af afdelingen på tværs af opgaver, salg og organisation. Du har gennemslagskraft, er samarbejdsorienteret og bidrager til et åbent forum for vidensdeling blandt dig og dine kollegaer. Desuden er du motiveret af ansvar og af at løse komplekse problemstillinger i fællesskab, da erfaring naturligt vil lede til mere ansvar og større opgaver.

Derudover har du:

  • Uddannelsesbaggrund som EL-ingeniør eller elinstallatør med 5-10 års erfaring som projekterende
  • En stærk faglighed indenfor alle eller flere af fagområderne forsyningsteknik, belysning, IT, sikringssystemer og bygningsautomationssystemer i bygninger
  • Fokus på høj kvalitet og er god til at planlægge, styre og afslutte dine opgaver
  • Et overblik der gør dig i stand til at se helheder og sammenhænge i komplekse tværfaglige projekter
  • Erfaring med eller kendskab til IT-værktøjer som Revit, MS Project og Simaris.
  • Gode kommunikationsfærdigheder i skrift og tale både på dansk og engelsk.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder, René Aaholm på tlf. 2923 7756.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Aalborg
  • Søndag den 03. oktober 2021

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Aalborg

    Elektroingeniør søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Elektroingeniør
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Aalborg

    Automationsingeniør/PLC programmør – Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling til vores kontorer i Ballerup, Vejle og Aalborg Energi, procesanlæg, Pharma og grøn omstilling. Mulighed for .
    • Elektroingeniør
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Aalborg

    El-ingeniør – Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling til vores kontorer i Ballerup, Vejle og Aalborg Design og specifikation el-systemer til energi- og procesanlæg indenfor bl.a pharma og..
    • Elektroingeniør
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Aalborg

    Som el-konstruktør hos Carsoe får du en nøglerolle inden for konstruktion af el-tavler til større projekter til lands og til vands. Du vil blive en del af et dynamisk team med passion for el-konstr..
    • Elektroingeniør
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9

Værd at vide når du søger job som elektroingeniør i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!