Rekrutteringsfirma

Erfaren el-ingeniør eller -installatør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Om NIRAS

NIRAS er en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Med deres mere end 7000 igangværende projekter, er de med til at drive den bæredygtige udvikling i samarbejde med deres kunder. NIRAS tilbyder blandt andet ekspertrådgivning inden for vedvarende energi, og de oplever lige nu stor efterspørgsel på grønne alternativer idet flere og flere sætter den grønne omstilling på dagsordenen.

Join the GREENsition

Derfor har NIRAS besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ – de kalder GREENsition – omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskaber og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer. Du har derfor nu en unik mulighed for at være med til at gøre en forskel i omstillingen til vedvarende energi og være med til at løfte energiområdet i en spændende vidensvirksomhed.

De har derfor brug for dig, hvis du har interesse for fremdrift, forretningsopbygning og fag inden for energiområdet. De søger en el-ingeniør, der kan byde ind i projekteringen af store og/eller mindre projekter, så de fortsat kan tilbyde deres kunder de mest kompetente og innovative projektløsninger.

Du slutter dig til NIRAS’ forretningsenhed Byggeri i Aalborg, alternativt Holstebro, hvor der til dagligt sidder omkring 50 dedikerede medarbejdere og yder ingeniørrådgivning inden for til byggeri.

Du vil møde et stærkt fagligt fællesskab med inspirerende og dygtige kolleger i et engageret, fagligt og kollegialt miljø med højt til loftet og en fri og uformel omgangstone. Du kommer til at indgå i tæt dialog med vores samarbejdspartnere og kunder om udvikling af projekterne. Hos NIRAS arbejder de i projektteams på tværs af fagligheder, hvilket betyder, at du vil få en bred intern kontaktflade med kollegaer fra andre forretningsenheder og kontorer.

De tilbyder

NIRAS byder dig velkommen i en dynamisk virksomhed, hvor de tilbyder dig et spændende job i en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder. Hos NIRAS vil du opleve, at tillid, samarbejde, sparring og inddragelse er centrale værdier i dagligdage. Du skal derfor have lyst til at sammensætte fagligheder, så innovation og nyskabelse får de bedste betingelser på tværs i organisationen.

Deres værdier - Vi lytter, vi lærer og vi leverer - er ikke noget, de bare siger; det er den måde, de arbejder på!

Du vil møde en firmakultur, der er præget af en flad ledelses- organisationsstruktur, hvorfor der sjældent er langt fra tanke til handling. Du vil også opleve en stor grad af frihed under ansvar og stor medindflydelse på din egen arbejdssituation samt personlige og faglige udvikling.

Som el-ingeniør/-installatør hos NIRAS vil du indgå i et professionelt miljø og beskæftige dig med både store og mindre projekter. Her vil du typisk have et større projekt med en højere grad af kompleksitet, som vil optage 70% af din tid. De resterende 30% af din tid vil du bruge på lidt mindre projekter ca. 2-3 stk. med kortere varighed.

Du vil beskæftige dig med projektering og rådgivning inden for el-installationer i byggerier, herunder kan nævnes alm. el-installationer, energioptimering af eksisterende installationer og dimensionering. Det kunne eksempelvis være ift. byggeri og optimering af vedvarende energikilder via behovsstyring, hvilket stiller krav til installationer. Du skal derfor være med til at sikre afklaring og opfyldelse af kundens krav og ønsker.

Du vil få mulighed for at blive en aktiv del af de mange spændende og forskelligartede projekter, som NIRAS udfører for deres kunder. Opgaverne veksler i både størrelse, art og indhold, og du vil skulle tage hånd om projekter fra start til slut - lige fra tegninger til udførelse.

Særligt projekteringen vil fylde en stor del af din hverdag, idet er det din opgave at udføre tegninger og beregninger samt udarbejde projektmateriale og omsætte byggeprogram fra bygherre/entreprenør til beskrivelser.

Projekterne dækker bredt. Og af de aktive projekter, som kører p.t. kan nævnes

  • Nyt domicil til Nordlys

  • Etape 2 til Psykiatrien i Aalborg

  • Vest Himmerland Svømmecenter


Som el-ingeniør får du ansvaret for at gennemføre igangværende og kommende opgaver på højt fagligt niveau i tæt samarbejde med dine erfarne og engagerede kolleger. Din faglige udvikling sættes i fokus gennem forskelligartede projekter primært i det nordjyske, men der er også muligheder for projekter i resten af landet. Du vil derfor opleve en varierende og lærerig hverdag, hvor du med det rette mindset har store udviklingsmuligheder.

Karrieremuligheder

Du vil få mulighed for at udvikle dig via fede og spændende projekter og blive specialist indenfor dit fag-/interesseområde. Derudover vil du have mulighed for at udvikle dig som fagleder, hvor du vil overtage ansvaret for faget.

NIRAS er i vækst og som el-ingeniør får du rig mulighed for at præge udviklingen af gruppen og projekterne samt give sparring til kolleger.

Den ideelle profil

  • Minimum 2-10 års erfaring som el-installatør eller el-ingeniør
  • Fagligt dygtig inden for projektering af el-installationer i bygninge
  • Erfaring med el-teknisk rådgivning og projektering
  • Erfaring med at designe og projektere forsyning, belysningsløsninger, installationer mv. på detailniveau – herunder at udarbejde udbudsmateriale til prisindhentning.
  • Har ambitioner om at udvikle sig fagligt
  • Har arbejdet med styretavler og automationsanlæg før, fordel ikke et krav

Som person er du samarbejdsorienteret, og du får naturligt følgeskab både internt og hos deres kunder, desuagtet din udfordre “plejer”-mentalitet. Du skaber tillid til dine fagligt kompetente løsninger gennem udvist professionalisme, lun humor og stærke værdier. Du er engageret i dit arbejde og god til at sikre, at projekterne kommer i mål med den rigtige kvalitet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Elektroingeniør
  • Allerød

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Allerød over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0