Automation Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mariager

Brænder du for produktions-IT, PLC og automation? Motiveres du af et job, som består af både drift, ad hoc problemløsning, udviklingsopgaver samt deltagelse i længerevarende projekter? Har du endvidere lyst til at arbejde med optimering og vedligehold af komplekse proces- og produktionsanlæg?

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så har du nu muligheden for at blive en del af vores tekniske afdeling, der består af 11 dygtige kollegaer med forskellige faglige kompetencer herunder ingeniører, maskinmeste, smede, elektrikere etc. Afdelingen ledes af Technology & Optimization Manager Martin Bauer, som du vil få direkte reference til.

Vi søger en dynamisk og fagligt dygtig automationsteknolog, der kan lære vores teknologiprocesser at kende og med tiden hurtigt kan skabe sig et overblik over problemstillingerne, så drifsproblemerne kan løses her og nu.

Drift, optimering og udvikling på produktions-IT

Dine primære arbejdsopgaver bliver IT-mæssigt at servicere og kontinuerligt at optimere vores komplekse produktionsanlæg for at sikre den optimale drift.

Du vil blive en vigtig ressource i projekter, hvor du bidrager med input til den rigtige IT-løsning i forbindelse med implementeringen af nye projekter.

Sideløbende vil du have fokus på proaktive forbedringer i form af længerevarende projekter, så vi minimerer uforudsete udfordringer og sikrer kontinuerlige forbedringer. Vi giver dig naturligvis den nødvendige oplæring til vores udstyr og systemer.

Du vil bla. få ansvaret for disse arbejdsopgaver inden for følgende områder:

  • Opgradering og ajourføring af programmeringssoftware/PLC-programmering
  • Opgraderingsprojekter inden for industriel automation
  • Fejlfinding og kontinuerlige forbedringer
  • IT-koordineringsrolle ift. eksterne leverandører
  • IT-ansvarlig i forbindelse med større projekter
  • Single point of contact ved IT-mæssige spørgsmål

Selvstændig og fagligt dygtig

Som vores nye Automation Engineer skal du kunne arbejde selvstændigt og turde tage nogle beslutninger. Du bliver vores faglige ekspert med det højeste niveau inden for dit område.

Du har et godt kendskab til PLC-programmering og kan overskue komplekse pakkerianlæg. Derudover forventer vi, at du har en relevant teknisk baggrund, og at du kan begå dig sikkert på engelsk i både skrift og tale.

Du kommunikerer gnidningsfrit med alle faggrupper – også personer uden teknisk baggrund, da du får en bred kontaktflade. Da du er positiv og serviceminded, går dine kollegaer derfor gerne til dig, når de har brug for hjælp og sparring i det daglige.

Ansvarlighed og samarbejde

Hvis du gerne vil være vores nye kollega her på Salten i Assens, har du ligesom os værdier som ansvarsfølelse, troværdighed og kvalitet. Vi udnytter hinandens forskellige kompetencer og hjælper hinanden i det daglige. Alle er med til at gøre en forskel, og du vil opleve, at involvering og initiativ præger vores kultur.

Som arbejdsplads er vi attraktive, og vi har meget at tilbyde. Udover de faglige udforinger og et godt sammenhold vil vi gerne fremhæve vores attrative pensionsordning, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening og gode kantineforhold.

Information

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Technology & Optimization Manager Martin Bauer på mobilnr. 26 94 00 16 eller pr. mail til [email protected]

Ansøgning

Din skriftlig ansøgning sendes til [email protected] senest den 26.08.2022. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Tiltrædelse gerne hurtigst muligt eller efter aftale.

Mariager Salt Specialties A/S i Assens ved Mariager fjord producerer omkring 300.000 tons salt årligt og er den eneste saltproducent i Skandinavien. Du vil blive en del af en organisation med 70 dedikerede medarbejdere, der dagligt sikrer forsyning til globale lægemiddelkunder og den skandinaviske fødevareindustri i samarbejde med de franske ejere Groupe Salins. Vores site i Assens er kendt for at gå forrest og løsningsorienteret afprøve nye muligheder både ledelsesmæssigt og teknologisk. En position, der blev styrket i 2020, og som er vigtig for et mindre site i en stor koncern, hvor det lokale samfundsarbejde har stor betydning for en bæredygtig forretningsudvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Mariager.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Mariager
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Hobro

    WE ARE LOOKING FOR ANAutomation Engineer11.04.2024JOIN OUR TEAM OF HIGHLY SKILLED AND INSPIRING COLLEAGUES IN A LEADING AUTOMATION COMPANYOur headquarter is in Hobro, and we also have a s..
    • Elektroingeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Hobro

    Motiveres du af muligheden for at præge den hastige udvikling inden for fleksibel automation? Virksomhederne efterspørger individuelle løsninger til at imødekomme fremtidens krav, når det drejer si..
    • Elektroingeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Sæby

    Din opgave:Opsætning og vedligeholdelse af radiosystemer samt montering af udstyr ude hos kunderne over hele landet. Kvalifikationer: At du brænder for elektronikfaget. At du .
    • Elektroingeniør
    • Sæby
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Aalborg

    Som el-konstruktør hos Carsoe får du en nøglerolle inden for konstruktion af el-tavler til større projekter til lands og til vands. Du vil blive en del af et dynamisk team med passion for el-konstr..
    • Elektroingeniør
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Mariager

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Mariager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Mariager over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0