El-ingeniør med erfaring i elsystem og flair for IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vær med til at optimere den grønne omstilling i elnettet gennem data og digitalisering for operationel beslutningsstøtte og automatisering i elsystemet. Du kan se frem til et spændende job, hvor du arbejder i spændingsfeltet mellem forretning og IT og driver digitalisering af kontrolcenteret, som sikrer elforsyningen i hele Danmark.Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Du sikrer samspil mellem det el-tekniske og vores ITDu bliver en del af afdelingen Digitale Netprodukter, hvor du indgår i et team, der arbejder med innovation og digitalisering af el-systemet med fokus på at fremme den grønne omstilling og samtidig bevare vores høje forsyningssikkerhed. Du får en helt central rolle i at bidrage til en tværgående digitaliseringsindsats og understøtte den digitale forretningsudvikling i Energinet Systemansvar.Du bidrager i jobbet til at sikre samspil mellem det elsystem-tekniske og it omkring kontrolcenteret. Konkrete opgaver omfatter at:
  • Sikre at forretningskrav dokumenteres og gøres konkrete for it-specialister
  • Opsamle og dokumentere viden fra eksperter
  • Fungere som bindeled mellem forretning, projekter og IT
  • Være emnespecialist på el-tekniske sammenhænge, bl.a. i arbejde med forskrifter og standarder
  • Når du er kommet godt ind i opgaverne, kan du se frem til at have opnået en god forståelse for Kontrolcenterets og Systemansvars rolle og ansvar – og sammen med kolleger i et stort projekt kaldet Hamlet have sikret dokumentation omkring krav og processer.Samarbejdende profil med anlægs- og elsystemvidenVi forventer, at du har anlægs- og elsystemviden, herunder erfaring med stationsautomation. Derudover har du viden om, men også gerne erfaring med, standarder. Viden om proces- og sekvensdiagrammer samt kendskab til cyber- og informationssikkerhed vægtes også højt. Endeligt er du god til både skriftlig og mundtlig kommunikation.Som person er du vidensbegærlig og nysgerrig og du tilgår opgaver med gode analytiske evner. Samtidig er du god til at samarbejde og inddrage andre i opgaveløsningen.”Jeg lægger vægt på, at du motiveres af at tilegne dig ny viden og har stor appetit på faglig og personlig udvikling. Det er vigtigt, at du aktivt søger at være i front med udviklingen inden for dit specialistområde, samtidig med at du evner at omsætte din viden til nye digitale forretningsmodeller”, fortæller Jesper Abildgaard NielsenAnsøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 4. januar 2023. Vi forventer at holde samtaler 11. og 12. januar (1. samtale online) og 17. januar (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Jesper Abildgaard Nielsen på telefon 51 67 79 29.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Elektroingeniør
    • Fredericia
    • Onsdag den 04. januar 2023

    Lignende jobs

    • Elektroingeniør i Fredericia

      Brænder du for at stå i spidsen for programmering og indkøring af kundespecifikt automatiseret produktionsudstyr hos store industrivirksomheder såvel i Danmark som internationalt? Tør du lade d..
      • Elektroingeniør
      • Fredericia
      Få mere info
    • Elektroingeniør i Esbjerg

      <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
      • Elektroingeniør
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Elektroingeniør i Vejle

      <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
      • Elektroingeniør
      • Vejle
      Få mere info
    • Elektroingeniør i Kolding

      Vil du arbejde med spændende og varierende projekter indenfor automation og kunne du tænke dig at blive del af et dygtigt tværfagligt team hvor humøret og ambitionerne er tårnhøje? Så passer du per..
      • Elektroingeniør
      • Kolding
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte elektroingeniør i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som elektroingeniør
    7. juli 2024 1
    6. juli 2024 2
    5. juli 2024 2
    4. juli 2024 2
    3. juli 2024 2
    2. juli 2024 2
    1. juli 2024 2
    30. juni 2024 2
    29. juni 2024 2
    28. juni 2024 2
    27. juni 2024 2
    26. juni 2024 2
    25. juni 2024 2
    24. juni 2024 2
    23. juni 2024 2
    22. juni 2024 2
    21. juni 2024 2
    20. juni 2024 2
    19. juni 2024 1
    18. juni 2024 2
    17. juni 2024 1
    16. juni 2024 2
    15. juni 2024 2
    14. juni 2024 2
    13. juni 2024 2
    12. juni 2024 2
    11. juni 2024 2
    10. juni 2024 2
    9. juni 2024 2
    8. juni 2024 2
    7. juni 2024 2