Erfaren el-ingeniør/el-installatør til afdelingen Electrical Supply & Security i Ørestaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi oplever kraftig vækst, og el-faget i Rambøll er i rivende udvikling, så vi søger en erfaren el-ingeniør eller el-installatør med solid faglig viden og gerne fagledererfaring, der vil være med til, at vi fortsat udvikler og fastholder vores førende position inden for el-faget i byggeri.

Vi arbejder med mange spændende opgaver inden for byggeri og anlæg, som du kan blive del af. Vi arbejder for tiden på et stort projekt i Nordhavnen med hotel, kontorer og boliger, udvidelse af Nordhavnstunnelen, ombygning af en stor kontor- og boligblok på Rådhuspladsen, projektering af 10 kV anlæg, etablering af serverum samt en lang række andre spændende projekter – i ind- og udland.

Vi forestiller os, at du har brug for nye spændende udfordringer, og at du har et stort ønske om at arbejde intensivt med el-faget samt med ledelse af projekter og mennesker inden for el-området. Denne mulighed får du nu i Rambølls el-afdeling, Electrical Supply & Security.

Er du vores nye kollega? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Ansvarsområder

Du bliver forankret i en el-afdeling i Ørestaden med 30 medarbejdere i et fagligt stærkt miljø med stor fokus på videndeling, faglig udvikling, projekter og kunder. Vi er en afdeling der er kendt for at vi hjælper hinanden, vi har det sjovt og vi gør meget ud af medarbejdertilfredshed og udvikling af medarbejdere.

Din primære opgave vil være fagledelse af el-projekter. Du deltager også selvstændigt i projektering af opgaverne og har gerne potentiale til udvikling som projektleder. Qua din erfaring og ekspertise er du med til, at nye el-tekniske og markedsmæssige tiltag bliver udviklet og ført ud i livet, så vi kan fastholde vores førende position både markedsmæssigt og fagligt.

I samarbejde med kompetente og engagerede kolleger forventer vi, at du tager del i ansvaret for at løse og udvikle vores opgaver inden for el-faget i byggeri.

Dig og dine kompetencer
Du er kendetegnet ved at have en stærk el-faglig profil, gode ledelsesmæssige egenskaber samt et eller flere faglige specialer inden for el-faget, som du særligt brænder for. Du har været projekt- eller projektfagleder på en række opgaver, så du har erfaring inden for projektøkonomi, projektledelse, kunder og tilbud. Vi sætter meget pris på højt drive og godt engagement.

Den rigtige profil har minimum 5 års anciennitet, har et højt fagligt niveau og gerne et godt kendskab til rådgiverbranchen. For os handler udvikling om at kombinere det kendte med det uventede, har du derfor en anden baggrund end rådgiverbranchen, er vi sikre på, at du også kan bibringe os værdifuld viden og et skridt fremad i den rigtige retning.

Som fagleder i el-afdelingen er du:

  • Fagligt stærkt velfunderet og interesseret i at lære nyt samt at lære andre noget nyt
  • I besiddelse af et godt kendskab til gældende regler og normer inden for elektroteknik for byggeri
  • I besiddelse af et overblik, der gør dig i stand til at se helheder og sammenhænge i komplekse tværfaglige projekter
  • Erfaren inden for projekt- eller projektfagledelse
  • En god formidler og med til at sikre videndeling
  • Troværdig og tør at tage faglige diskussioner internt såvel som eksternt
  • Aktiv deltager i den faglige udvikling inden for udvalgte kerneområder
  • I besiddelse af god forretningsforståelse og etik

  • God til at samarbejde med højt humør og har gode sociale kompetencer

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder i Electrical Supply & Security, Kim Benny Larsen, på tlf. 5161 1321 for at høre mere om de mange projekter, vi arbejder med, og de spændende udfordringer, der ligger og venter dig.

Søg stillingen online via linket herunder hurtigst muligt og senest den 12.september 2021. Vi glæder os til at høre fra dig. Opstart hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • København S

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Elektroingeniør i København

    Elektroingeniør søges til organisation/virksomhed i København
    • Elektroingeniør
    • København
    Få mere info
  • Elektroingeniør i København

    <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
    • Elektroingeniør
    • København
    Få mere info
  • Elektroingeniør i København

    Vil du være med til at skabe næste generations byggeri? Hos [xxxxx] bliver du en del af et fagligt miljø, som vægter tæt samarbejde på tværs af fagdiscipliner..
    • Elektroingeniør
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i København S over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0