Ambitiøs projektleder søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Ambitiøs projektleder søges


Elsker du byggeri? Drømmer du om at arbejde i en virksomhed med højt fagligt niveau? Nyder du at gå forrest som projektleder? Har du godt styr på byggeprocesser, og ved du hvordan man skruer et hus sammen?

Vi søger lige nu en ambitiøs projektleder med stor interesse for konstruktioner til nogle af de mest nyskabende byggeprojekter i Danmark, store som små. Som vores nye projektleder er det vigtigt, at du både kan se projektet fra kundens perspektiv, skabe et klart overblik for alle involverede parter og dykke ned i de faglige detaljer.

Og vi har travlt. Alene bredden i de projekter, du kommer til at arbejde på, gør, vi kan love, du ikke kommer til at kede dig hos os.

Inviting bright minds
Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Bliv en del af vores afdeling for Specialized Engineering i København
Som vores nye projektleder kommer du til at indgå i Danmarks stærkeste projekteringsfællesskab på Rambølls hovedkontor i Ørestaden.

Du bliver en del af vores afdeling for Specialised Engineering (konstruktioner, facadeteknik og projektledelse), der består af et tværfagligt team på mere end 30 ingeniører, bygningskonstruktører, arkitekter og projektledere. Vi kan garantere dig høj faglig sparring, og en ledelse der har fokus på at understøtte din succes i dine projekter.

Paletten af opgaver, du kommer til at arbejde på, er bred. Vi arbejder med nybyggeri og renovering inden for alle faser af byggeprocessen. Og vores kunder tæller både private og offentlige bygherrer, entreprenører og arkitekter. I øjeblikket arbejder vi blandt andet på Nordø i Nordhavnen, Start-up City på Frederiksberg, Markedspladsen i Hillerød samt flere andre spændende sager.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver

  • Ansvarlig for projektledelsen af store og små projekter i byggeri
  • Ansvarlig for tilbudsgivning og kunderelationer
  • Sikre tid, økonomi og kvalitet på egne projekter
  • Sikre tværfaglig koordinering på egne projekter
  • Sikre godt arbejdsmiljø på egne projekter

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Uddannet ingeniør med bærende konstruktioner som speciale eller erfaren konstruktør
  • Mindst 5 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner eller tilsvarende erfaring tom entreprenør
  • Mindst 2 års erfaring med projekt- eller projekteringsledelse med flere faglige grænseflader
  • Meget stærke kommunikationsevner. Du skal være velformuleret og flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
  • En dygtig holdspiller, der både kan motivere dine kolleger og sørge for at deres forskellige fagligheder går op i en højere enhed

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er udadvendt og i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer med både kunder, leverandører, entreprenører og kolleger. Både din succes som medarbejder og vores succes som afdeling afhænger af det.

Derudover kan du holde flere bolde i luften på samme tid, da vores projekter er mange og forskelligartede. Med dette følger en naturlig ambition om at udvikle dig selv og Rambøll til det næste niveau, alt imens du nyder det ansvar, der følger med.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Hvis du vil høre mere om stillingen, så ring til afdelingsleder Peter Lund Christensen på +45 5161 8417.

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: Fredag den 12.september 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 7