EL-INGENIØR OG PROJEKTLEDER TIL INDUSTRI- OG DATACENTERAFDELING I LYNGBY

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være en del af datacenterindustriens rivende udvikling? Kan du fungere som disciplin- og projektleder inden for elinstallationer? Er du tekniker af hjerte med lyst og erfaring til at drive egne projekter? Så bliv en af COWIs datacenterspecialister.

BLIV EN DEL AF VORES INDUSTRI- og DATACENTERAFDELING I LYNGBY

COWIs industri- og datacenterafdeling er en landsdækkende afdeling på ca. 50 dedikerede medarbejdere. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter og arbejder for at skabe mest mulig værdi for vores kunder, som omfatter store danske og internationale virksomheder inden for industri- og datacentersegmentet. Vores primære ydelser omfatter projekt- og udbudsledelse, fagledelse, projektering, teknisk due diligence, myndighedsbehandling, byggeledelse, fagtilsyn, energiscreening, commissioning m.v. med udgangspunkt i specialistviden inden for mekaniske og elektriske anlæg.

EL-SEKTIONENS NYE STJERNE

I denne stilling vil du være en del af vores hold af tekniske eksperter og projektledere og arbejde tæt sammen med sektionsleder Anders Lund Mathiasen og projektleder Nicolai Kamuk Rosenfalck. Din fornemste opgave på holdet vil være at tage ansvar for og gennemføre egne projekter med kundernes behov i centrum.

Jobbet dækker alle discipliner inden for el-teknikken, med fokus på sikker elforsyning i kundernes egne lavspændingsinstallationer. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og enten allerede betragter dig som en erfaren projektleder eller ønsker at udvikle dig til projektleder med et stærkt fagligt fundament.

Sektionen har en del igangværende og kommende projekter i Skandinavien, hvorfor der også periodevis må forventes rejseaktivitet.

I dit daglige arbejde vil du:

  • bidrage med alt fra rådgivning, design, projektering, specifikation, opfølgning, tilsyn, og kvalitetssikring.
  • løse opgaver indenfor elektriske lavspændingsanlæg, forsyningssikkerhed og nødstrømsanlæg.
  • Lede eller selv løse opgaver indenfor svagstrøms-, data-, tele- og sikringsanlæg alt efter dine kvalifikationer.
  • altid sætte kunderne i centrum.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller som er fleksibel i sin tankegang og kan skabe samarbejde på tværs i organisationen. Du vil beskrive dig selv som empatisk, loyal og med respekt for andre mennesker. Du er motiveret af ansvar, højt fagligt niveau og komplekse problemstillinger, der kun kan løses i fællesskab, og du sætter en ære i at levere høj kvalitet.

Kommunikationsmæssigt behersker du, udover dansk, også engelsk i skrift og tale og kan formidle faglig viden til kunder og kollegaer.

Derudover er du:

  • Uddannet el-ingeniør eller tilsvarende
  • Udadvendt og kontaktskabende
  • Fleksibel og mobil i forhold til kundernes problemstilling og i stand til at give kunderne fagligt funderet modspil
  • God til at inspirere og lade dig inspirere af andres tanker og ideer.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder Anders Lund Mathiasen på tlf. +45 4176 2316 eller projektleder Nicolai Kamuk Rosenfalck på tlf. +45 2016 5618.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Nordsjælland
  • Søndag den 25. april 2021

Lignende jobs

  • GM El-Konstruktør til udfordrende opgaver

    Grafisk Maskinfabrik Grafisk Maskinfabrik A/S, kendt som GM, er en danskejet virksomhed med 140 medarbejdere med mere end 40 års erfaring, er markedsførende og foretrukne partner indenfor etik..
    • Elektroingeniør
    • Birkerød
    Få mere info
  • Elektroniktekniker

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør, INGENIØR´NE

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • SRO/OT-specialist til produktionsdriften - Hillerø...

    Har du erfaring med og lyst til at arbejde med styring, regulering og overvågning? Så skal du læse videre her. Vi søger en specialist til SRO/OT (Operational Technology), som har lyst til ind..
    • Elektroingeniør
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5