Fagligt stærk El-ingeniør til Oluf Jørgensen A/S Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Kan du matche kvalitet og engagement med erfaring som El-ingeniør? Vil du med på holdet af engagerede og kvalitetsorienterede ingeniører på vores tegnestue i Odense og kan du bidrage med gode resultater til vores forskelligartede el-projekter? Hvis du kan svare ja til dette, og du motiveres af at skulle deltage i den fortsatte udvikling af vores elafdelingen på tegnestuen i Odense, så læs videre her.

Om stillingen
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af vores El-afdeling og hvor arbejdet bl.a. indeholder el-projektering, faglig koordinering mellem ingeniørdisciplinerne, samt opfølgning i udførelsesfasen og tilsyn. Du vil blive ansvarlig for projekteringen af svag- og stærkstrømsinstallationer i forbindelse med både mindre og større private og offentlige projekter bl.a. boliger, butikker, kontorfællesskaber og sygehuse.

Om dig
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer. Konkret forventer vi af dig, at du:

  • Har relevant uddannelse som stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester og har minimum 5 års erfaring fra tilsvarende job.
  • Du har erfaring med beregningsprogrammer, BIPS beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser ol. Og du har et godt kendskab til gældende lovgivning og standarder på området.
  • Har gode evner inden for projektering af bygbare løsninger og kan arbejde i Revit.
  • Indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
  • Vil indgå i samarbejdet om at videreudvikle vores elafdeling til fremtidens opgaver i tæt samspil med dine kolleger.

Vi tilbyder dig

  • En alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje.
  • Stor mulighed for at præge eget arbejde og udvikle sig fagligt gennem vores faglige netværk i Oluf Jørgensen A/S.
  • En hverdag på tegnestuen i Odense, hvor du tages godt imod af kompetente og imødekommende kolleger. Vi mødes med et godmorgen, når vi møder ind på tegnestuen og slutter arbejdsugen af i kollegial fredagshygge, når tiden er til det.
  • En personaleforening, der sætter stort fokus på det sociale samvær på tegnestuerne og på tværs af virksomheden.

Hos Oluf Jørgensen A/S får du mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små særprægede sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 70 års erfaring og +200 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på Fyn på bedding, går vi en spændende fremtid i møde.

I de senere år har vi været på en spændende vækstrejse, både organisatorisk og i forhold til de projekter vi beskæftiger os med. Vi varetager en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder.

Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Sådan ansøger du

Lyder vi som et match?

Så upload hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S. Vi indkalder allerede til samtaler i starten af maj måned. Så skynd dig at uploade din ansøgning.

Du kommer til at referere til afdelingsleder Rune Christian Bøwig. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rune på tlf.: 5365 9300.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Odense M
  • Onsdag den 19. maj 2021

Lignende jobs

  • Elektroniktekniker

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør, INGENIØR´NE

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Odense M over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0