El-ingeniør til udvikling af ventilationssystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roslev

SKOV A/S er førende på det internationale marked for klimaløsninger og Farm Management til animalsk produktion. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører systemer og komponenter til klima- og produktionsstyringer, der tilpasses individuelt, så kunderne kan opnå maksimal udnyttelse af de lokale klima- og produktionsforhold. SKOV bidrager således til en effektiv og bæredygtig global fødevareproduktion, ligesom virksomheden medvirker til, at dyrene har en god velfærd, producenterne en effektiv produktion og forbrugerne sunde fødevarer. På baggrund af virksomhedens mange års erfaring har man udstyr installeret i mere end 90 lande verden over.

Virksomheden har hovedkontor i Glyngøre, datterselskab i Thailand, Rusland, Kina og USA samt salgskontorer i 20 lande. Herudover har virksomheden en afdeling for softwareudvikling i Malaysia. SKOV har mere end 16.000 m2 under tag og beskæftiger 450 kompetente og engagerede medarbejdere.

I løbet af de sidste par år har SKOV med succes udviklet flere ventilationssystemer, der er baseret på aksiale ventilatorer, som har opnået betydelig anerkendelse inden for branchen. Til at bidrage til virksomhedens gode udvikling søges nu en

El-ingeniør til udvikling af ventilationssystemer

Følg dine projekter fra start til slut


Vil du bidrage til udviklingen af en velkonsolideret global virksomhed med unik know-how-viden, en stærk produktportefølje og et stort potentiale på verdensplan? Som el-ingeniør med kendskab til power elektronik hos SKOV får du et varierende og udfordrende job som en del af en kompetent og samarbejdsorienteret udviklingsafdeling med mere end 70 ingeniører og teknikere. Du får ligeledes mulighed for at samarbejde med en række spændende leverandører og samarbejdspartnere incl. eksempelvis danske og udenlandske universiteter. SKOV er en dynamisk, innovativ og resultatorienteret virksomhed kendetegnet af en åben, professionel og respektfuld omgangstone, frihed under ansvar samt en høj anciennitet.

Du får et spændende job, hvor du i tæt samarbejde med virksomhedens partnere, underleverandører, interne og eksterne specialister samt videns institutioner får til opgave:

  • At bidrage til optimering af eksisterende og udvikling af nye energieffektive, højt ydende og pris-optimale ventilationsløsninger til det globale marked
  • At have fokus på ventilationsløsningernes elektriske dele herunder:
    • Specifikation af motorer og motorstyringer i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.
    • Specifikation og udvikling af tilhørende åbne-/lukkesystemer.
    • Interaktion, HW og SW, med SKOVs klimastyrings produkter.

  • At definere, planlægge, medvirke i og konkludere på test af koncepterne i virksomhedens egne testfaciliteter, samt full scale test hos landmænd globalt.
  • At supportere Produktchefer, Q, Salg og Service.

For at få succes i jobbetforventes det, at du er uddannet el-ingeniør med bred erfaring, og at du har kendskab til power elektronik. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at sikre høj, stabil og robust produktydeevne på trods af internationale og lokale variationer i el-forsyningsnettet.

Det forventes, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du selvkørende, innovativ og løsningsorienteret, og du er kendetegnet af dit store drive og engagement samt af din evne til at kommunikere og samarbejde på tværs af fagligheder. Du arbejder analytisk, struktureret og med et godt overblik, og du har en naturlig evne til at følge op på tingene. Du er proaktiv, initiativrig og målrettet, og du motiveres af at tilegne dig ny viden samt af at dele din viden med resten af teamet. Du er desuden vedholdende, beslutningsdygtig og forretningsorienteret, og du tager ejerskab for dine ansvarsområder.

Er du den nye El-ingeniør til SKOV i Glyngøre, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. VI samarbejder med Sensu A/S om rekrutteringen. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Jørn Skarregaard fra Sensu A/S, på +45 28 92 86 74. Du kan læse mere om SKOV på https://www.SKOV.com/da.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Roslev
  • Mandag den 22. november 2021

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Silkeborg

    [xxxxx] Technology ◀i Silkeborg søger en El-ingeniør/El-designer til offshore vind Brænder du for at arbejde i en virksomhed, der er 100% dedikeret til vindmølleindustrien og hvor du kommer til..
    • Elektroingeniør
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Silkeborg

    Jobbeskrivelse Lokalt ansvar for Automation * Fuldt automatiseret højteknologisk fabrik i Silkeborg * Internationalt fagligt fællesskabDrømmer du om at blive virksomhedens lok..
    • Elektroingeniør
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Roslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Roslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Roslev over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0