Rekrutteringsfirma

automationsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du have del i at udvikle softwaren til specialmaskiner til bl.a. COVID-19-vacciner?


På vegne af Stevanato Group A/S søger Randstad en automationsingeniør med interesse for maskinbyggeri til en nyoprettet stilling i Silkeborg. Her bliver du del af et fagligt stærkt team, der leverer state-of-the-art inspektionsanlæg til verdens førende pharma-virksomheder.

Din nye hverdag


Som Automationsingeniør bliver du en del af et specialiseret hold af 24 udviklere fordelt på tre softwareteams, der arbejder på tværs af andre afdelinger. Din primære opgave vil blive at udvikle og konfigurere softwareløsninger i overensstemmelse med kundens URS (User Requirement Specification) i samarbejde med projektteamet.

Derudover vil du:
• Deltage i udvikling af FMEA (failure modes and effects analysis), funktions- og designspecifikationer
• Flowdiagrammer samt testplaner for pre-FAT, FAT og SAT
• Supportere indkørings-teamet med at teste maskinen og gøre klar til FAT og SAT
• Deltage i tekniske kundemøder og agere teknisk sparringspartner for kunde
• Scope og dokumentere softwaredesign
• Deltage i udvikling af softwarebasen på standardprodukter
• Supportere salg- og systemejeren i detail-planlægning af projektopgaven

Maskinerne og den tilhørende software opbygges in-house, og projekterne varer typisk 9-12 mdr. fra den første spec-fase til endelig implementering og idriftsættelse ved kunden. Du skal forvente at rejse mellem 15-30 dage årligt.

Personlige kvalifikationer


Som person er det vigtigt, at du er selvkørende og proaktiv. Du skal have flair for at vide, hvor man skal starte i en opgave. Du vil arbejde tæt sammen med kolleger, kunder og leverandører, og derfor er det vigtigt at du trives med tværfagligt samarbejde og at du er i stand til at lytte aktivt.

Faglige kvalifikationer


Som automatiseringsingeniør skal du have en god teknisk forståelse for maskiner og servo-løsninger. Du har lyst til arbejde med PLC -programmering i ST i Automation Studio. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at læse og oversætte en URS, ligesom det er en fordel med kendskab til sikkerhed. Det giver også point, hvis du har prøvet at arbejde med forventningsfulde kunder og har deltaget i møder som automationsingeniør. Endelig forventer vi, at du har stærke mundtlige og skriftlige kompetencer i engelsk.

Stevanato Group tilbyder


Du bliver en del af et innovativtmiljø med høj faglighed og teknisk udfordrende projekter som omdrejningspunkt. Du bliver en del af en organisation med 24 specialiserede softwarekolleger, der i fællesskab har ansvaret for at udvikle og levere software og specialdesignede maskiner i højeste kvalitet – ikke blot herhjemme, men på verdensplan.

Dertil tilbydes du:
• En spændende karriere hos en af Danmarks førende maskinbyggere
• Softwareudvikling af high-end inspektionsmaskiner til verdens største virksomheder inden for pharma, medico og health care
• Vidensdeling på højt niveau i selskab med mere end 250 dedikerede kolleger
• Deltagelse i sociale arrangementer
• Mulighed for sundhedsforsikring, kantineordning, etc.

Stevanato Group Danmark


Stevanato Group Danmark udvikler high-end inspektions-, montage- og pakkemaskiner til en lang række af verdens førende virksomheder inden for pharma, medico og health care. Fra lokationerne i Silkeborg og Brabrand dækker de hele processen fra produktspecifikation og salg til levering og service af udstyr. På den måde bidrager mere end 250 dedikerede og tekniske dygtige kollegaer til patientsikkerhed over hele verden hver eneste dag. Stevanato Group er en italiensk, børsnoteret virksomhed, som i dag beskæftiger mere end 4500 medarbejdere globalt.

Vil du med på holdet?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Stevanato Group A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte konsulent Eva Pedersen på [email protected].

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Elektroniktekniker

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør, INGENIØR´NE

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bro-/tunnelingeniør til spændende anlægsopgaver ho...

    Elektroingeniør søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Elektroingeniør
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1