Automationsingeniør til EnergySolution

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Er du en dygtig PLC-programmør, der også behersker SCADA-løsninger? Har du lyst til at være en del af et dedikeret team, hvor vi brænder for at gøre tingene bedre og sammen lykkes med at udvikle de bedste innovative tekniske løsninger? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega. EnergySolution er en kapitalstærk virksomhed, som er i vækst, og vi har derfor brug for endnu en automationsingeniør. Som vores nye projektingeniør får du mange spændende og varierende opgaver. Du vil være med hele vejen i processen, og din vigtigste opgave er at varetage PLC-programmering til procesanlæg og efterfølgende deltage i opfølgning og aflevering. Du vil også komme til at arbejde med bl.a. udarbejdelse af dokumentationsmateriale, funktionstests og driftsinstruktioner.

Du får desuden ansvaret for at sikre, at kvaliteten er i top på alle de automationsprojekter, du er involveret i. Derudover vil du også få en aktiv rolle i udviklingen af ny software til projekterne.

Arbejdssted vil enten være i vores afdeling i Tilst eller Holstebro afhængigt af, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig. Du refererer til vores COO, som har det overordnede ansvar for afdelingen, men du vil også få samarbejde med forretningsudvikling og salg.

Vi tilbyder… En uformel kultur med handlekraft, og hvor det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi værdsætter et godt grin, og du har stor indflydelse på egen arbejdsdag. Du indgår i et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, hvor der er fokus på at lykkes som hold gennem sparring og samarbejde, som betyder, at alle bliver dygtigere hver dag og har opgaver, der giver værdi for kunden og for miljøet.

Når du starter, bliver du klædt på til at løse dine arbejdsopgaver, og du bliver sat ind i EnergySolutions løsninger og koncepter. Du får en afbalanceret hverdag med afveksling mellem arbejde på kontoret og hos vore kunder.

Goder, sociale aktiviteter og overskudsdeling er prikken over i’et hos os.

Vi forventer… At du er uddannet ingeniør, maskinmester, automatiktekniker, elektriker eller har lignende el-teknisk baggrund. Du har minimum 3 års erfaring inden for PLC-programmering (gerne Siemens), og du har erfaring med SCADA-løsninger.

Du er drevet af at finde de bedste løsninger og ønsker at tage del i udviklingen af ny software på løbende automationsprojekter, og så har du lyst til at programmere. Du er stabil og har et stort overblik, er hurtig til at sætte dig ind i nye projekter, og der er høj kvalitet i din opgaveløsning.

Vil du være en del af holdet? Søg stillingen ved at trykke på "ANSØG" herunder. Vi indkalder løbende til samtaler – så søg gerne nu. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Niels Sparre fra konsulentvirksomheden INDKOM på tlf: +45 4071 1400 eller [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

Om EnergySolution Vi er specialister i at rådgive industrivirksomheder i, hvordan de kan nytænke processer og bruge energi mere effektivt. Hver dag arbejder vi for at levere løsninger, som gennemsyres af høj kvalitet.

Vi vil være de bedste til at optimere miljø, produktion og energi i industrivirksomheder.

Vi er ikke kun eksperter i energieffektivisering og produktionsoptimeringer. Vi er også meningsdanner og sparringspartner for brancheorganisationer inden for området. På den måde er vi med til at sætte rammerne for den grønne omstilling i Danmark og sikre, at virksomheder reducerer deres CO2 udledning.

Læs mere på www.energysolution.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Tilst
  • Torsdag den 07. april 2022

Lignende jobs

  • Stærkstrøms-ingeniør

    flere forskellige ingeniøropgaver som rådgivende part. Du vil som Ingeniør i [xxxxx] få en spændende rolle, du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Ingeniørteam. Da vi er en mindre virks..
    • Elektroingeniør
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektroniktekniker

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør, INGENIØR´NE

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Stærkstrømsingeniør

    <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
    • Elektroingeniør
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Tilst over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0