Ergoterapeut til Voldumcentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Er du nyuddannet ergoterapeut, og har du lyst til at se det gode liv på et plejecenter, så søger vi efter dig på Voldumcentret!

Sommeren står for døren, og vi søger sommerferieafløsere. Er du nyuddannet ergoterapeut, og vil du gerne prøve kræfter med, have indblik i og erfaring inden for plejeopgaver, så se her. Vi kan tilbyde et fast antal timer sommeren over, alt efter aftale.

Fokusområder
Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med 20 boliger i ét plan. På centret bor også en kat, Pjevs. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed. Vi har i disse år valgt at sætte særligt fokus på kost/ernæring, madlavning og aktiviteter i hverdagen.

Muligheder for dig
Der lægges stor vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så alle faggrupper kan føle sig udfordret i det daglige. Vi mangler aktuelt en forflytningsvejleder og en Cura-superbruger i vores team. Medarbejderne tilbydes ofte kurser, der kan udvikle teamet og højne det faglige niveau. Der er stor mulighed for sparring med centrets sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, diætister og fysioterapeuter.

Forventninger
Vi forventer, at du har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.

Vi arbejder hele tiden på at have et højt niveau i dokumentationen af vores indsats, hvorfor det forventes, at alle medarbejdere har fokus og interesse for dette. Vi har implementeret Cura journalsystem.

Vores værdier præger vores hverdag med
  • Nærvær
  • Faglighed
  • Udvikling
  • Selvbestemmelsesret og det gode liv
  • Humor
  • Aktiviteter
  • Værdighed
  • Leve-bo-miljø.


En medarbejder siger; ”Her på Voldumcentret er der plads til fordybelse, nærvær og hyggeaftenener med beboerne. Vi er en del af beboernes hverdag i kraft af leve-bo-miljø-principperne og møder faglige kollegaer både i forhold til sparring og i forhold til at ville det gode arbejdsmiljø”.

Teamudvikling/ansvar
Medarbejderne på Voldumcentret har gennem flere år arbejdet med teamudvikling og påtager sig et stort medansvar for deres arbejdsplads og dermed beboernes hjem/hverdag. Der er en høj grad af decentralisering, og mange beslutninger tages af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. vagtplan og ferieafvikling. Vores samarbejde bygger på en åbenhed og dialog, der reelt praktiseres i hverdagen.

Vil du vide mere, så kontakt gruppeleder Rikke Moesgaard Skjødt på mobil 23 47 92 06 eller mail [email protected].

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtale
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og vil meget gerne give en rundvisning på stedet, inden du søger.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Hadsten
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Århus

    Om jobbet:Vi har fået flere og mere komplicerede borgerforløb, derfor opnormerer vi med endnu en ergoterapeut.Brænder du for tværfagligt samarbejde og rehabiliterende tankegang, og er du uddannet e..
    • Ergoterapeut
    • Århus
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Århus N

    I Fysio- og Ergoterapi, Afsnit 3 søger vi en ergoterapeut med kandidatuddannelse til en fast stilling. Stillingen er en fuldtidsstilling fordelt med fire dage som klinisk ergoterapeut i Børn og Un..
    • Ergoterapeut
    • Århus N
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Hammel

    En fast stilling, samt et barselsvikariat som ergoterapeut ved Hospitalsenhed Midt, sengeafsnit 5, Regionshospitalet Hammel Neurocenter er ledig til besættelse fra den 1. september 2024, vikariatet..
    • Ergoterapeut
    • Hammel
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Århus N

    Vil du være med til at uddanne fremtidens ergoterapeuter og samtidig være en del af en dynamisk afdeling? Så er denne stilling lige noget for dig!Hvem er vi?Vi er en afdeling, hvor vi hele tide..
    • Ergoterapeut
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Hadsten over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1