Ergoterapeut til Lærkegaard Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du en engageret ergoterapeut, med solid neurologisk erfaring, og trives du i en foranderlig hverdag med spændende og komplekse opgaver? - Så er det dig vi leder efter :)

Sundhedsfremme og Genoptræning i Herlev Kommune, søger en kollega til vores team på Lærkegård Center, som blandt andet kan være med i varetagelsen af genoptræning og rehabilitering af borgere med neurologiske diagnoser, på avanceret niveau.

Vi søger en erfaren ergoterapeut, der kan se sig selv fungere i et team, men samtidig også tør "løbe med bolden" og tage ansvar for planlægning og udførsel af opgaverne på egen hånd.

Vores vision i arbejdet er at hjælpe borgerne til blive kaptajn i eget liv og støtte dem til at fastholde og vedligeholde deres funktionsevne i gennem daglige aktiviteter i deres nærmiljø. Dette gør vi ved at være bevidste om borgernes individuelle mål og behov i træningsforløbet, samt at støtte til og stille krav om, at borgerne tager ansvar for egen træning.

Vi har i kommunen et stort fokus på brobygning til det omkringliggende civilsamfund, hvorfor vi ønsker en person med interesse i at forene faglig udvikling og implementering af ny viden med empowerment og sundhedsfremme hos borgerne.

Om jobbet
Opgaverne vil være varierede, men vil hovedsageligt være fokuseret på to områder:

Genoptræning og rehabilitering på avanceret niveau, af borgere med neurologiske diagnoser.

  • Indsatserne kan både foregå ambulant, eller på vores midlertidige pladser.
  • Varetagelse af specialiseret rehabilitering, under supervision af specialister
  • Genoptræning af svære følger efter hjernerystelse
  • Visitering til specialundervisning, efter lov om kompenserende specialundervisning for voksne


Genoptræning og rehabilitering af borgere behandlet for hoved-hals-kræft;
Herlev Kommune er en del af det tværkommunale samarbejde "vi samler kræfterne" – vi er specialested for borgere med hoved-hals-kræft for alle 9 kommuner. Borgerne trænes ambulant på hold, med god tid til individuelle øvelser og behandlinger i forhold til dysfagi, motorsik træning og arvævsbehandling.
Vi er desuden aktive i det tværsektorielle samarbejde på området og har god kontakt til de behandlende afdelinger på Herlev/Gentofte hospital

Om dig
  • Du er en ambitiøs ergoterapeut med et solidt fagligt fundament
  • Du har erfaring med genoptræning og rehabilitering af borgere med neurologiske diagnoser på avanceret niveau
  • Du har kompetencer inden for genoptræning af dysfagiproblematikker og erfaring med brug af FOTT/MISA
  • Du anvender AMPS eller andet valideret undersøgelsesredskab i forhold til ADL og funktionsevne
  • Du er kreativ og idérig i opgaveløsningen
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og med et godt overblik over opgaverne og den fælles opgaveløsning
  • Du trives i en foranderlig hverdag med spændende opgaver, der spænder bredt og kan tage udgangspunkt i den enkelte borgers behov og de muligheder, vi har til rådighed.


Vi er et dygtigt og engageret team, der lægger vægt på at kunne tilbyde vores borgere et kompetent og meningsfuldt genoptræningsforløb.

Vi har en arbejdsplads, hvor der er stor indflydelse på egen hverdag og den organisation du arbejder i, det betyder, at vi selv er ansvarlige for at planlægge og gennemføre den enkelte borgers forløb og har dermed også et ansvar for at ressourcer og kompetencer udnyttes og fordeles fornuftigt og til gavn for borgerne. Der er derfor også gode muligheder for at deltage i udviklingen af opgaverne.

Vi er en gruppe på i alt 16 terapeuter (7 ergoterapeuter og 9 fysioterapeuter), deriblandt er der en hjerneskadekoordinator, en faglig koordinator og en klinisk underviser i fysioterapi. Ud over de ovenfor beskrevne specialer, varetages også specialerne for ortædkirurgi (benamputation, ankel, knæ og skulder).

Vi har et stort fokus på social kapital og et godt psykisk arbejdsmiljø. Vi prioriterer tid og rum til dialog og sparring, både om faglige opgaver, men også om trivsel, prioritering, fordeling og planlægning af opgaver. Vi har derfor også et grundigt introduktionsprogram.

Det er en vigtig værdi i teamet både at kunne arbejde selvstændigt og samtidig kunne være holdspiller. Du skal kunne tage ansvar for dine egne opgaver i forhold til planlægning og udførsel, og samtidig forventer vi, at du indgår aktivt i samarbejdet internt i teamet og også bidrager konstruktivt til et tværfagligt fællesskab med fokus på at løse kerneopgaven. Vi lægger vægt på at have øje for hinanden og kunne tilbyde hjælp og sparring når det er nødvendigt

Lidt mere om afdelingen
Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af funktionen Sundhed og Rehabilitering<br /og består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Vi er i alt 10 ergoterapeuter, 17 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent..

Vi varetager sundhedsfremme og genoptræning efter Sundhedslovens §119 og §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser eller livsstilssygdomme.
Afdelingen er selvvisiterende til vores døgnpladser samt til genoptræning efter servicelovens §86.1.

Det praktiske
Stillingen er til besættelse 1. oktober 2021 eller snarest derefter og er på 32 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Du vil blive ansat som selvtilrettelæggende

Ansøgning og samtaler
Ansøgningsfristen er den 8. august 2021 Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 20 august 2021. Indkaldes du til samtale sker de via den mail du oplyser, når du sender ansøgningen. Vær opmærksom på, at mails fra Herlev Kommune i nogle tilfælde kan havne i spam-filteret.

Få mere at vide
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 4452 6268 eller 5144 1895 fra d. 3. august 2021.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=871a0962)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Herlev
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København S

    Vi søger en hjælpetræner til vores 4,5 årige pige med autisme (to - tre gange om ugen i tidsrummet fra 13.00(14.00) - 16.00(17.00)med opstart hurtigst muligt) Vi træner efter Early Start Denver .
    • Ergoterapeut
    • København S
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Søborg

    Børneergoterapeut til Gladsaxe Kommune pr. 1. oktoberI Gladsaxe ønsker vi at yde den bedst mulige service for vores børn og deres [xxxxx] Derfor har vi i sensommeren 2023 opstartet vores eg..
    • Ergoterapeut
    • Søborg
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Rødovre

    Hjemmeplejen i Rødovre kommune har en spændende tværfaglig stilling ledig. Grib chancen!Om jobbetHjemmeplejen søger en kollega til vores tværfaglige specialteam hvor vi yder praktisk hjælp, p..
    • Ergoterapeut
    • Rødovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Herlev over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1