Ergoterapeut med faglige og personlige kompetencer inden for det neurologiske felt søges til Vejlefjord Rehabilitering.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stouby

Vi søger:

En erfaren ergoterapeut til 37 timers ansættelse. Du har gennem en årrække arbejdet med neurologiske patienter enten i kommunalt eller regionalt regi. Måske har du relevant kursus aktivitet på CV’et. Du trives ved at være tæt på patienterne og have lange forløb med de samme patienter.

Du er nysgerrig, udadvendt, hjælpsom, har overblik over dine egne opgaver, samtidig med at du kan imødekomme dine tværfaglige kollegaer ift. deres opgavesæt hos patienterne. Du trives i at være teamplayer og vil sammen med dine teamkollegaer planlægge patienternes forløb. Du har et positivt sind og bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø.

Ergoterapien på Vejlefjord:

I gruppen af ergoterapeuter er vi gode til at bruge hinandens kompetencer, interesser og faglighed på tværs. Nogle er særligt stærke til de kognitivt udfordret patienter og andre til den paretiske overekstremitet, nogle til dysfagi og nogle til noget fjerde. Vi hjælper hinanden så patienten får det bedste tilbud.

Vi starter de fleste dage med at lave morgen ADL’er med vores patienter, og arbejder med meningsfulde aktiviteter med vores patienter. Vi er blandt andet i køkkenet, værkstedet og udendørs med vores patienter, og har dem også samlet på forskellige hold, alt efter patienten mål og evne.

Vi undersøger patienterne med dysfagi problemer, og laver spisetræninger. En stor del af os har min. G-FOTT kurset med i bagagen. Vi modtager faglig supervision vedr. dysgfagi af ekstern konsulent. Vi laver AMPS udredninger og er netop ved at implementere brugen af OCS (Oxford Cognitiv Scale).

Vi er en nysgerrig og kompetent terapeutgruppe med høj faglighed og fokus på udvikling. En god gruppe, der socialt og fagligt inspirerer hinanden og ledelsen. Vi har en meget ligeværdig kommunikation, en uformel tone med plads til et grin. Endvidere har vi en stadigt voksende intern kursusafdeling, som dels har til sigte at understøtte udviklingen af medarbejdere.

Ergoterapien er en del af noget større:
På Vejlefjord arbejder vi som ergoterapeuter tæt sammen med vores tværfaglige kollegaer. Vi er en blandet gruppe af neuropsykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, pædagoger, SSA og SSH’er samt logopæder. Vi samarbejder fast med læge, diætist, optometrist og bandagister. Den vigtigste opgave for de tværfaglige teams er at medvirke til effektive, sammenhængende og veltilrettelagte patientforløb, vores kerneopgave er at levere specialiseret rehabilitering til vores patienter.

Om Vejlefjord Rehabilitering
Vejlefjord Rehabilitering er et højt specialiseret rehabiliteringstilbud til patienter, der efter en erhvervet hjerneskade, operation eller langtidssygdom ønsker målrettet træning i optimale og trygge rammer.

Alle patienterne indlægges på Vejlefjord under rehabiliteringsforløbet på én af vores 38 sengepladser. En stor andel af vores patienter kommer direkte fra et regionshospital til videre specialiseret neurorehabilitering på sundhedslovens §140. Af øvrige patientgrupper visiteres via §79, det er patienter, som er henvist fra egen læge til et vurderingsophold eller længere ophold. Disse patienter har ofte ældre hjerneskade og har et behov for et boost i deres hverdag. Endvidere modtager vi selvbetalere og forsikringspatienter, som dækker et meget bredt spekter af diagnoser og symptombilleder.

Inden for alle diagnoser og symptombilleder arbejder vi helhedsorienteret og tværfagligt, og målet er at give hver enkelt patient støtte til en selvstændig udvikling. Den enkelte patient trænes i at tage ansvar for egen behandling og træning.

Vi har unikke rammer med adgang til terapibassin, træningskøkken og værksteder, nyeste teknologiske træningsredskaber samt lokaler til træning individuelt og i grupper. Desuden er der rig mulighed for træning ude i naturskønt område, blandt andet i vores terapihave.

Vi tilbyder en arbejdsplads:

  • Hvor vi kender hinanden og skaber sammenhæng
  • hvor du kan være med til at præge udviklingen, og der er kort vej fra tanke til handling
  • hvor vi vægter tværfaglighed og trivsel på tværs af fag
  • hvor vi arbejder i små tværfaglige teams omkring vores patienter
  • hvor du som nyansat får et introprogram og bliver tilknyttet en mentor, som er din kontaktperson i opstarten,
  • med en sundhedsordning, en frokostordning og en velfungerende personaleforening.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugentligt. Timetallet kan forhandles.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Gældende for ergoterapeuter kan weekend-, helligdags- og aftenarbejde forekomme, hvorfor man ansættes til at kunne varetage dette, dog ikke i et fast rul.

Du kan få mere information om stillingen hos ledende terapeut, Marlene Jørgensen, på tlf. 30739462 eller på e-mail: [email protected] Du kan også læse mere om os på www.vejlefjord.dk.

Ansøgning
Send din ansøgning til [email protected]

Stillingen er opstart 1.4-22 eller snarest herefter.

Ansøgningsfristen er den 16. februar 2022. Vi forventer at afholde samtaler 22. februar 2022

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Stouby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Stouby
  • Onsdag den 16. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Stouby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Stouby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Stouby over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0