Ergoterapeut søges til en fast stilling i Bo- og Aflastningstilbuddet Tankefuld

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine fagfaglige og pædagogiske kompetencer i spil og bidrage til at skabe gode liv for vores børn og unge med vidtgående og varige psykiske og fysiske funktionsnedsættelser?

Vi søger nemlig en dygtig ergoterapeut 34 timer ugentligt, der kan se sig selv som medarbejder i Bo- og aflastningstilbuddet Tankefuld, som er et døgntilbud med 15 pladser. Vi varetager enten den fulde forsørgelse eller tilbyder aflastning af kortere eller længere varighed af 32 børn og unge i alderen 3-18/25 år.

Vores forventninger til vores nye ergoterapeut:

Som ergoterapeut i Bo- og aflastningstilbuddet Tankefuld bliver du en del af et engageret team forankret omkring børnene og de unges liv og hverdag. Du har til opgave i samarbejde med særligt medarbejderne i botilbuddet at skabe rammerne for et meningsfyldt liv med mest mulig selvstændighed og indflydelse på eget liv. Vi arbejder ud fra en ressourcefokuseret og hverdagsrehabiliterende tilgang, hvor en struktureret, og genkendelig hverdag, samt udviklende indsatser er rammen i børnenes og de unges liv.

Vi har et tæt inddragende samarbejde med forældre, skole- og uddannelsestilbud samt speciallæger, og det er vigtigt, at du som kommende medarbejder kan se værdien i dette tværgående samarbejde og igennem dialog og sparring kan bidrage til at opkvalificere vores indsatser.

Som person, forventer vi, at du er nysgerrig og har mod på at lære dine kollegers fagligheder at kende. Vi repræsenterer nemlig en bred palette af forskellige faglige udgangspunkter, der dog alle har det til fælles, at vi er optagede af at gøre en positiv forskel i disse børn og unges liv.

Vi forventer, at du er uddannet ergoterapeut og kommer med en stærk faglig profil, som betyder, at du byder ind med reflekterede overvejelser i forhold til at skabe rum og mulighed for borgerens udvikling og trivsel. Du må gerne have erfaring fra et døgntilbud eller med borgere med varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet med eksempelvis KRAP, sanseintegration og hjælpemidler.

Du kan forvente af os:

Du vil blive del af en arbejdsplads med en stærk kultur, skønne kolleger, god trivsel og et godt arbejdsmiljø, hvor vi brænder for at løfte i flok. Vi prioriterer at udvikle os sammen - bl.a. via faglige supervisioner, udviklingskonferencer, og ved at være åbne og ærlige i dialogen med hinanden, fordi vi tror på, at det er sådan, vi sammen bliver bedre.

Din stilling vil halvdelen af tiden bestå af vagter, hvor du indgår i bemandingen, og den øvrige tid vil være udover normeringen, så der er tid til observationer, sparring, og afprøvning af fagfaglige aktiviteter, samt som fast deltager på de to teams møder.

Der vil være tæt anerkendende og værdsættende opfølgninger med leder, hvor der både vil være fokus på at skabe en opbyggende ramme omkring din fagfaglighed, samt fokus på merværdien i det tværfaglige samarbejde.

Vi er et tilbud med et stærkt fagligt fokus. Vi er organiserede i Center for Børn, Unge og Familier, der har et fælles systemisk narrativt og løsningsfokuseret fundament. Det betyder, at vi har et inddragende samarbejde med barnets netværk, samt et stort fokus på, hvordan vi benytter sproget – både verbalt og skriftligt. Derudover benytter vi redskaber indenfor KRAP til at understøttet arbejdet omkring udvikling af børnenes og de unges færdigheder.

Det praktiske:
  • Stillingen ønskes besat senest den 1. oktober 2021.
  • Ansøgningsfristen er den 18. august 2021
  • Samtaler forventes afholdt snarest derefter
  • Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.
  • HR afdelingen indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, der bliver ansat. Det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende ift. stillingen. Vurderingen foretages af juridisk afdeling i samarbejde med Børn og Unge direktøren
  • For yderligere oplysning om stillingen kan der rettes henvendelse til afdelingsleder, Anette Engel Thuelund Nielsen på mail: [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Svendborg
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Odense C

    Stillingen er ledig da vores nuværende fysioterapeut er optaget på en videregående uddannelse. Kunne det være et job for dig? Så læs videre her.Stillingen vil på nuværende tidspunkt være tilkny..
    • Ergoterapeut
    • Odense C
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Nørre Aaby

    Er du Ergoterapeut med erfaring i Miljøterapi? Og brænder du for arbejdet med udsatte børn og unge?Så er det dig vi søger!Vi har tilgang af børn og unge, og ser nu en gylden mulighed for at f..
    • Ergoterapeut
    • Nørre Aaby
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Svendborg

    På OUH er vi ved at indarbejde en rehabiliterende tilgang til patientbehandlingen. Det betyder bl.a., at fysioterapeuter skal indgå mere i den patientnære behandling i løbet af patientens indlæggel..
    • Ergoterapeut
    • Svendborg
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Svendborg

    På OUH er vi ved at indarbejde en rehabiliterende tilgang til patientbehandlingen. Det betyder bl.a., at ergoterapeuter skal indgå mere i den patientnære behandling i løbet af patientens indlæggels..
    • Ergoterapeut
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4