Taxhuset søger engageret ergoterapeut med flair for neurologi og rehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Da vores skønne kollega er under lykkelige omstændigheder, søger vi en ergoterapeut til et barselsvikariat på 32 timer ugentligt inkl. frokost med ansættelse fra den 1.4.2022 eller snarest muligt.

Taxhuset er et bosted for voksne med erhvervede hjerneskader og dertilhørende fysiske og psykiske handicaps. Her bor nogle skønne og udfordrende mennesker, som har brug for meget hjælp for at få deres hverdag til at hænge sammen. Det er vigtigt for os, at de mennesker som bor her, har indflydelse og selvbestemmelse, så de på trods af deres skader, oplever at have et værdigt og godt liv. For at støtte op om det, er vi en masse dygtige kollegaer med bl.a. baggrunde som pædagoger, sosu-assistenter og hjælpere, fysio- og ergoterapeuter og meget andet.

Dine opgaver
Du vil stå for neurorehabiliterende og helhedsorienteret behandling af beboerne på Taxhuset. Du vil støtte og vejlede personalet i ergonomi, lejringer og forflytninger samt deltage på teammøder. Du vil vurdere behov for forflytninger, lejringer og hjælpemidler, samt ansøgning heraf.

Vi tilbyder
Et udfordrende og selvstændigt arbejde med mange spændende udviklingsmuligheder. Et tæt mono- og tværfagligt samarbejde bestående af ergo- og fysioterapeuter, pædagoger samt social- og sundhedsassistenter og hjælpere. Gode fysiske rammer samt mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med glade kollegaer som alle bidrager til trivsel, faglighed og en humørfyldt hverdag.
Vi sørger for introduktion til opgaverne.

Vi forventer, at du
  • Har interesse inden for neurologi.
  • Kan foretage neurologiske udredninger og målrette individuelle trænings - og behandlingsforløb til beboerne.
  • Kan vurdere behov for hjælpemidler, forflytninger og lejringer.
  • Har erfaring med ansøgning af hjælpemidler.
  • Kan både mundtligt og skriftligt, vurdere, udarbejde og dokumentere funktionsniveau, målsætning og behandling i et helhedsorienteret perspektiv.
  • Kan afvikle samtaler og møder med eksterne samarbejdspartnere som bandagister, kommuner, hjælpemiddelkonsulenter, pårørende mm.


Løn- ogansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Stine Tørnkvist Nielsen på [email protected] eller 24945523. Send din ansøgning via nedenstående link, senest onsdag d. 09.03.2022 kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag d. 11.03.2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Taastrup
  • Onsdag den 09. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
18. september 2024 1