Private Banker til Private Banking - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? Så er du måske vores nye Private Banker.

Dit kommende job og ansvarsområder
Dit fokus bliver at fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder
  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner
  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed
  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus
  • har en dyb og god allround-bankbaggrund, gerne kombineret med en formuerådgiveruddannelse, HD eller lignende.

Din erfaring
Du har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder, og du besidder stærke formuerådgivningskompetencer, der hjælper kunderne med at optimere deres formue – både når de ønsker at spare op, og når de ønsker at bruge af formuen. Hertil vil det være en stor fordel, hvis du har gennemført og bestået formuerådgiveruddannelsen eller alternativt har viljen og evnen hertil.

Du kan nikke genkendende til at være en udpræget holdspiller, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for kunderne. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et ambitiøst team, som udgør Private Banking Midtjylland, og du vil få Aarhus som primært arbejdssted. Teamet består af topmotiverede kolleger, der ud over 12 Private Bankere tæller tre formuerådgivere og tre investeringsrådgivere. Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit, herunder både med centrene og Private Banking Elite.

Hos os betyder godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater meget, og du skal være indstillet på en afvekslende hverdag. Vi har en frisk og uformel omgangstone - og lægger vægt på et positivt mindset.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Søren Andersen på tlf. 20 25 81 25 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Århus
  • Onsdag den 14. december 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Århus

    Brænder du for gode kundeoplevelser? at levere personlig helhedsrådgivning til Lån & Spar Banks loyale og kreditstærke kunder og sørge for at deres drømme går i opfyldelse? Drømmer du om at..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus C

    Brænder du for klima, bæredygtighed og socialt ansvar?Vil du være en del af en bank, der både giver kunderne den bedste rådgivning, og på samme tid gør en forskel for klimaet?Så vil du pass..
    • Finansmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i [xxxxx] i Viby, hvor du får ansvaret for din egen kundeportef..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Har du solid økonomisk erfaring med både virksomhedsdrift og M&A – og har du ambition om at varetage en central rolle i en vækstende virksomhed med sund økonomi? Så er denne stilling som Finance Ma..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Århus over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
5. juli 2024 21
4. juli 2024 25
3. juli 2024 26
2. juli 2024 25
1. juli 2024 28
30. juni 2024 32
29. juni 2024 32
28. juni 2024 31
27. juni 2024 32
26. juni 2024 34
25. juni 2024 34
24. juni 2024 32
23. juni 2024 33
22. juni 2024 34
21. juni 2024 33
20. juni 2024 33
19. juni 2024 33
18. juni 2024 35
17. juni 2024 36
16. juni 2024 35
15. juni 2024 35
14. juni 2024 35
13. juni 2024 35
12. juni 2024 33
11. juni 2024 33
10. juni 2024 33
9. juni 2024 33
8. juni 2024 33
7. juni 2024 33
6. juni 2024 30
5. juni 2024 31

Værd at vide når du søger job som finansmedarbejder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.