Business Analyst til Business Intelligence

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Business Analyst til Business Intelligence

Brænder du for at arbejde med data og levere indsigt til forretningen via analyser, programmering og rapportering?

Vi søger snarest muligt en Business Analyst med god dataforståelse, personligt drive og interesse for forsikring, til afgangsanalyse i Topdanmarks Business Intelligence afdeling.

Vi tilbyder

Som Business Analyst bliver du del af en afdeling på 22 medarbejdere, som arbejder med en bred vifte af opgaver inden for analyse og rapportering på tværs af Topdanmarks divisioner.

Vi er organiseret i 5 teams med hvert deres fokusområde, som i overskrifter kan beskrives som Police, Salg, Kunde, SAP BW og Økonomi. De 5 teams arbejder både med egen opgaveportefølje og med tværgående udviklingsopgaver på tværs af både teams og kunder. Der er høj grad af selvstændighed i stillingen med muligheder for at præge opgaver og løsninger.

I det daglige arbejde vil der være stort samspil med kollegaer i teamet, samt ledere og specialister fra andre faglige funktioner i hele koncernen og ikke mindst Data Warehouse, der er ved at bygge branchens bedste datagrundlag i Snowflake ud fra Topdanmarks kernesystemer, bl.a. Guidewire og Saleforce.

Dine opgaver

Du bliver en nøgleperson i en arbejdsgruppe som fokuserer på overvågning af Topdanmarks bestandsdata

Konkret betyder det, at du har ansvaret for:

  • Overvåge og analysere udviklingen i kundeafgang
  • Sparring med forretningen om nye analyser og rapporteringsbehov, samt fortolkning og anvendelse af analyse resultater
  • Spotte trends i data
  • løbende samarbejde med Data Warehouse i forhold til at sikre det nødvendige datagrundlag
  • projektdeltagelse i tværfaglige projekter, som analytisk ressource med fokus på formidling af data

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, god pensionsordning, omsorgsdage og mulighed for at arbejde hjemme. Vi tilbyder endvidere en velorganiseret arbejdsplads og samarbejde med kollegaer på forskellige niveauer, i et miljø med en uformel og rar omgangstone.

Her er vores forventninger til dig

Du har:

  • en relevant længerevarende uddannelse
  • en udpræget talforståelse og dyb analytisk sans
  • evnen til at forstå og udfordre forretningens behov
  • stort ansvar for at sikre kvaliteten af dit arbejde
  • forståelse for de forretningsmæssige sider af dit arbejde
  • erfaring med dataanalyse og programmering
  • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SAS, SQL os SAS Visual Analytics, men det er ikke et krav.

Du kan have nogle års erfaring med arbejdet i et forsikringsselskab eller anden branche, hvor hovedvægten har været på at generere viden ud fra data.

Vi lægger vægt på, at du har et drive og en nysgerrighed til selv at opsøge viden og, at du er engageret, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt med en høj forretningsforståelse.

Du har en åben og imødekommende personlighed og er ikke bange for at tage fat. Det gælder både udviklingsopgaver, der kræver teoretisk indsigt og opfindsomhed samt opgaver af en mere rutinepræget karakter.

Lidt mere
Business Intelligence er en del af Financial Planning & Management, som er et nyetableret område, bestående af ca. 70 medarbejdere. Business Intelligence arbejder bredt for hele koncernen og skal understøtte Topdanmarks strategi og gøre Topdanmark mere datadrevet. Du kan se meget mere om Topdanmark på www.Topdanmark.com

Kontakt og ansøgning

Hvis du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Teamleder Jesper Nyholm på telefon 61130514 eller skrive på [email protected]

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 9. oktober 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du en projektleder i maven og kunne du tænke dig at være ansvarlig for opbygningen af AR-processer i et nyopstartet Shared Service Center? Har du solid erfaring med Account Receivable og Intercompany-transaktioner? Kan du arbejde projekt- og samarbejdsorienteret? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Som modeludvikler i IRB modeller har du en vigtig rolle i at sikre forretningsmæssigt sunde kreditmodeller, der samtidigt er robuste og opfylder myndighedernes krav. Hvis du kan se dig selv som en .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i København

    Er du detaljeorienteret, analytisk dygtig og tager ansvar for opgaver? Og er du samtidig nysgerrig efter at lære den finansielle sektor at kende indefra? I Kreditrapportering og Styring er vi o..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Storkøbenhavn

    Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I [xxxxx] har vi en mission om at skabe værdi for vores kunder gennem finansiel rådgivning på et højt fagligt nivea..
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1