Vil du videreudvikle erhvervsdynamoen i Billund Kommune?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Vi søger en erhvervskonsulent, som brænder for at sætte en ambitiøs kurs og videreudvikle Billund Kommunes erhvervsvenlighed. Vi tilbyder en strategisk vigtig rolle i en mindre og atypisk kommune. For ikke mange kommuner af Billund Kommunes størrelse ligger så markant placeret på landkortet og i danskernes bevidsthed.

Billund Kommune er kendt for at sætte en ambitiøs kurs og være en erhvervsvenlig kommune. Vi spænder vidt som hjemsted for LEGO Koncernen, Billund Lufthavn og IFF som nogle af de største og globale virksomheder til en underskov af innovative SMV’er fordelt på en række forskellige brancher. Samtidig har vi et potentiale i at udvikle erhvervsområdet ift. de branchesynergier, der er på tværs, vores erhvervsservice og i tiltrækningen af nye virksomheder og investeringer.

Samtidig er Billund Kommune hjemsted for Børnenes Hovedstad. Vores arbejde med og for børn og unge har gjort, at UNICEF har anerkendt os som Danmarks første Børnevenlige by og kommune.

Hos os er leg ikke kun for børn. Vi tror på, at vi alle lærer bedst gennem leg, og at vi gennem en legende tilgang til arbejdet, får nye ideér og løsninger i spil – til glæde for både borgere og medarbejdere.

Vi søger en ny kollega, der skal indgå i en ny og velfungerende stab, der hedder Strategi, HR og Kommunikation. Staben varetager politisk betjening, direktionsbetjening samt stabsfunktioner inden for kommunikation, strategiudvikling, jura, hr og løn – og så drives indsatsen "Playful Working" også fra staben. En indsats, der fremmer koncernens tilgang til at sætte legens karakteristika i spil i opgaveløsningen. Legens karakteristika er Begejstring, Mening, Social Involvering, Aktiv Deltagelse og Eksperimentering, og det er disse karakteristika, som vores tilgang til arbejdet tager udgangspunkt i.

Dine arbejdsopgaver

Du vil træde ind i en nyoprettet stilling i staben Strategi, HR og Kommunikation. Staben er etableret ved en nylig omorganisering, hvor målet har været at styrke udviklingskræfterne og de strategiske sammenhænge. Der er en positiv stemning i staben omkring dette, og du får rig mulighed for både at sparre med erfarne kollegaer samt sætte dit eget præg på stabens nye identitet.

Som vores nye erhvervskonsulent vil du have et særligt fokus på erhvervsområde og bistå i at fortsætte og understøtte Billund Kommunes høje erhvervsvenlighed.

Konkret vil du blandt andet komme til at arbejde med:

  • Bistå borgmester og kommunaldirektør med besøg hos virksomheder
  • Salg af erhvervsjord, herunder den intern koordinering på erhvervsområdet
  • Den strategiske udvikling af erhvervsområdet, herunder samarbejdsaftale med Billund Erhverv
  • Interessevaretagelse og jævnlig dialog med erhvervsledere og brancheorganisationer

Du får en udadvendt rolle, hvor det handler om at motivere og skabe gode relationer med kommunens virksomheder og andre interessenter. Derfor er det helt afgørende, at du er tillidsvækkende og empatisk og forstår at begå dig på mange forskellige niveauer i en organisation. Derudover ligger vi vægt på at udvikle vores medarbejdere, og det vil der være gode muligheder for i denne stilling.

Vi håber, at du som person:

  • Har erfaring med erhvervspolitik og evt. interessevaretagelse
  • Har kendskab til eller interesse for de forskellige kommunale myndighedsopgaver
  • Har let ved at opbygge relationer og netværk

Udover din høje faglighed er det et must, at du går til arbejdet med et ønske om at bidrage til vores gode arbejdsmiljø.

Så har du lyst til at blive en del af et dynamisk og energisk team, hvor vi sammen løser mange spændende opgaver, og hvor du i høj grad selv kan være med til at sætte dit aftryk på opgaver og retning, så er det helt sikkert dig, vi søger.

Du refererer til stabschefen for Strategi, HR og Kommunikation og bliver en del af en stab bestående af 28 kolleger fordelt på flere teams.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. marts 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist og det videre forløb

Ansøgning, CV og evt. relevante bilag skal være indsendt elektronisk senest onsdag den 17. januar 2024.

Der afholdes én samtale, hvor der forud vil blive givet en opgave, som skal diskuteres til samtalen. Samtalen finder sted enten mandag den 29. eller tirsdag den 30. januar 2024.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte stabschef for Strategi, HR og Kommunikation Signe Marie Smidt på tlf. 22 83 24 42

Ansøgning sendes digitalt via Billund Kommunes rekrutteringssystem.

BILLUND KOMMUNE

Overvejer du at søge job i Billund Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskoordinator Marianne K. Thomsen på tlf. 22 69 24 98 eller [email protected] og hør, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på welcome2billund.dk.

Her kan du læse mere om Billund Kommune:

Billund Kommunes hjemmeside

https://www.billund.dk/politik-og-demokrati/politik-visioner-og-budget/udviklingsstrategi-2019-2030-fremtidens-legeplads/

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=81107535)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Grindsted
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0