Seniorprivatrådgiver til Center Haderslev - Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Du får ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere og muligheden for at skabe endnu flere glade kunder til din portefølje.

Dit kommende job i Center Haderslev
Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet - både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger. Du får nu mulighed for at bringe dem i spil over for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe gode kundeoplevelser
  • skabe nye kundeforhold til Center Haderslev
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge relationer gennem dialog.

Din erfaring
Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Du er ambitiøs, nysgerrig og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Du er udadvendt og trives i en udadvendt og opsøgende rolle, og har samtidig lyst til at pleje dine eksisterende kunder i din portefølje. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads
I Center Haderslev bliver du en del af et center med fire andre kolleger. Du bliver derfor en vigtig faktor for afdelingen og en del af et tæt og stærkt team, der hjælper hinanden gennem en stærk relation.

Vi betjener privatkunder på centret og godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde i afdelingen og Nykredit. Vi bruger vores forskellige styrker til at udvikle hele Center Haderslev, samtidig med at vi prioriterer vores gode holdånd og altid gode humør. Et af centrets store styrker er sammenholdet og evnen til at løfte i flok.

Centret er fysisk placeret i centrum af Haderslev med egen parkerings plads, således at der både er til parkering af bil og cykel.

Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Bjarke Boel Holst på tlf. 44 55 34 46 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt til os. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Haderslev
  • Tirsdag den 25. oktober 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Vejen

    Motiveres du af at gøre en forskel for kunderne og gøre kundernes bankoplevelse til noget helt specielt? Så er det dig, vi leder efter! Bliv en del af Sydjysk Sparekasses stærke hold i Vejen og v..
    • Finansmedarbejder
    • Vejen
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Sønderborg

    Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? 😎Og kan du se dig selv besvare på disse henvendelser fra vores kunder?”Jeg kan ikke få signal til min tv-boks” ”Mit internet virker i..
    • Finansmedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke kundeoplevelser? Og brænder du for at være lokal og være med til at styrke Sydjysk Sparekasse, som det lokale pengeinstitut?Vi søger e..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke oplevelser? Og brænder d..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1