Rekrutteringsfirma

financial analyst til data & valuation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du et solidt kendskab til værdiansættelse samt stam- og markedsdata for derivater? Kunne du tænke dig at lære fra unikke specialister inden for området? Og vil du være en del af en spændende organisation, hvor du får lov til at agere sparringspartner på flere områder? Så er det dig, vi søger til stillingen som Financial Analyst hos Forca.

Forca er en af de største udbydere af serviceydelser til pensionsselskaber og agerer som en professionel outsourcing-partner for en række store pensionskasser og pensionsselskaber, som har investeringsaktiver på tilsammen mere end 600 mia. kr.

Du vil i denne rolle blive en del af team Data & Valuation, som er placeret i Forcas Middle Office. Middle Office består af 10 dygtige og engagerede medarbejdere, som sammen har ansvaret for at servicere i alt 5 danske pensionskasser og -selskaber i relation til fondsadministration samt for at tilvejebringe det daglige datagrundlag til kundernes investerings- og risikostyringsafdelinger.

ansvarsområder


Som Financial Analyst med fokus på værdiansættelse samt stam- og markedsdata for derivater vil kerneopgaven være at tilsikre den daglige datakvalitet for derivater samt værdiansættelsen af kundernes aktiver. Herved vil du bidrage til de daglige rapporteringsleverancer til og for Forcas kunder og være med til kontinuerligt at sikre servicekvaliteten og -effektiviteten.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

- Sikre driften på daglig basis for at opnå korrekt opdaterede stam- og markedsdata i SimCorp Dimension for kundernes derivater
- Være sparringspartner for værdiansættelsen af derivatpositionerne til brug for Forcas collateral proces
- Dokumentere de benyttede værdiansættelsesprincipper
- Give input til den løbende forbedring af driften og de omkringliggende processer
- Agere sparringspartner og faglig udfordrer inden for Middle Office, således at du er med til at udvikle driften

din profil



- Du er nyuddannet eller har op til 2 års erfaring inden for fondsområdet i en pensionskasse eller fra en kapitalforvalter med fokus på Middle Office
- Du har kendskab til stam- og markedsdata samt Bloomberg
- Du har en relevant videregående uddannelse inden for det finansielle eller matematiske område, f.eks. cand.scient.oecon., cand.merc. eller tilsvarende
- Du er flydende på dansk i skrift og tale, og du taler og skriver engelsk på professionelt niveau

Derudover er det en fordel, men ikke påkrævet, at du har erfaring på ét eller flere af følgende områder:

- Dataimport til SimCorp Dimension
- Asset Management eller markedsenhed (evt. fra studiejob)

Som person er du kendetegnet ved, at du er engageret, nysgerrig og motiveret for at lære og dygtiggøre dig. Du er analytisk tænkende, dygtig til at arbejde med data og omhyggelig og struktureret i din tilgang hertil. Derudover formår du at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, ligesom du også evner at finde frem til mulige løsninger på dem.

Det er desuden afgørende, at du er en teamplayer, som er god til at samarbejde og kan lide kontakten udadtil, samtidig med at du sætter en ære i at løfte og tage ansvar for egne leverancer.

forca tilbyder


Du træder ind i en spændende rolle, hvor du vil få tilbudt ansvar fra dag ét samt få lov til at lære af de dygtigste folk i markedet. Du vil komme til at arbejde med interessante analyseopgaver i SimCorp Dimension, og eftersom Forca varetager Middle Office-opgaver for flere kunder, vil du få en varieret og alsidig arbejdsdag, hvor du oplever høj kompleksitet og faglig udfordring.

Forca er en organisation, hvor der sker meget, og hvor man sætter medarbejdertrivslen højt, bl.a. gennem en god work-life balance. Dette kan tydeligt mærkes på medarbejdernes arbejdsglæde og gode sammenhold, som også kommer til udtryk til sociale arrangementer og medarbejderinitiativer, hvilke der er god opbakning til. Derudover deler man alle et større fælles formål, nemlig at man samarbejder om at sikre pensionsmedlemmerne en økonomisk tryg alderdom.

om forca


Forca A/S er et pensionsserviceselskab ejet af de tre uafhængige arbejdsmarkedspensionskasser og -selskaber Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension (PBU) og har herudover Norli og Industriens Pension som kunder. Forca er bygget på fællesskab og sikrer deres pensionskunder services af høj kvalitet og stordriftsfordele inden for medlemsservice, aktuarservice og analyse, fondsservice, IT-service, compliance og økonomi- og regnskabsservice.

På vegne af deres pensionskunder servicerer Forca mere end 675.000 medlemmer. Med mere end 15 års erfaring og mere end 350 fagmedarbejdere med dyb indsigt i pension, kundeservice, IT, jura, økonomi og forretningsudvikling mv. har Forca specialiseret sig i at finde de marginaler, der optimerer serviceoplevelsen og effektiviserer forretningen. Du kan læse mere på www.forca.dk

rekrutteringsprocessen


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Forca A/S. Såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mads S. Alexandersen på tlf. 9292 0504, konsulent Peter Elkrog Wagner på tlf. 9292 8662 eller konsulent Louise Stigel på tlf. 9292 0502.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 8
1. oktober 2024 8
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 8
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 6