Erhvervskundechef til Center Herning - Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du vant til at gå forrest, og vil du være med til at videreudvikle, styrke og øge vores markedsposition på erhvervsområdet? Og har du mod på at sætte retning, fortsætte udbygningen af Nykredits stærke position i Herning og omegn samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Så kan du nu blive leder af et team af erhvervsrådgivere, der gør virksomhedernes investeringer til virkelighed.


Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, som vi bringer i spil for de kunder, der ønsker at investere på en bæredygtig måde.

Du skal være med til at styrke Nykredits position i Herning og sætte handling bag strategien
Som erhvervskundechef på Center Herning bliver du en del af lederteamet og skal være med til fastholde og udbygge den særdeles stærke position på markedet. Vi er 20 medarbejdere – heraf fem i erhvervsafdelingen. I centret sidder der ligeledes kolleger fra vores storkundeafdeling og Private Banking afdeling, som vi har et tæt samarbejde med. Vi lægger vægt på at bruge vores forskellige styrker til at udvikle hele Center Herning samt sikre god holdånd og godt humør. Du har store muligheder for at sætte et solidt præg på centrets udvikling og får en central rolle i forhold til at tegne banken udadtil – både overfor eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere.

Dine ansvarsområder
Vi har stort fokus på at skabe værdi for vores kunder, og sammen med dine medarbejdere er målet at sikre vækst høj kundetilfredshed og øget lønsomhed. I praksis får du ansvaret for at:

  • tiltrække og fastholde erhvervskunder gennem et stærkt og proaktivt kundefokus
  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement
  • fastholde og udbygge et professionelt netværk omkring centret
  • sikre centrets forretningsmæssige udvikling
  • understøtte en høj kreditkvalitet.


Som en del af ledelsesteamet skal du bidrage til den løbende implementering af tiltag, der understøtter Nykredits strategi. Dette kræver, at du kan eksekvere og er vedholdende. Vi skal udvikle vores kundebase samt styrke vores position som den foretrukne erhvervsbank i vores område.

Din erfaring og dine kompetencer
Vi forestiller os, at du enten kan have ledelseserfaring eller en solid bankfaglig i erhvervssegmentet. Du skal brænde for at udvikle mennesker og være klar på at indgå i lederteamet, hvor den fælles ambition er, at vi vil være de bedste til det, vi gør. Gennem holdånd, gejst og engagement sætter du retning for dit team med fokus på både vækst og udvikling. Dine initiativer udspringer fra din vilje til at vinde, og du er en inspirator, der motiverer og udvikler dit hold, så alle tager ansvar. Du vækker tillid og er optaget af at opbygge og videreudvikle dit netværk i området. Du er ambitiøs på dit teams vegne, går forrest, udøver salgsledelse samt følger op på den enkelte medarbejders resultater, præstationer og udvikling gennem løbende individuel sparring og feedback.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et center og team i fremdrift, hvor kunderne er den vigtigste ”driver” i det daglige. Du kommer til at være bindeled mellem privat, erhverv og specialister i Nykredit. Sammen er vi stærkest. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder rigtig meget for os. Vores omgangstone er frisk og uformel med højt til loftet, og vi lægger stor vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Palle Kirk, 21 46 51 31 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.Ansøgningsfrist: 25. april 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Finansiel rådgiver til Skjern eller Herning i Mark...

    Job ID: 20020Går du på arbejde for at give verdensklasse kundeoplevelser. Elsker du at være en del af en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads til at have det sjovt? Så har..
    • Finansmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Finance Manager

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren Finance Manager til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være nøgleperson og ansvarlig for styring af fabrikkens økonomifunktion? Har du økono..
    • Finansmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Lokal erhvervsrådgiver til Lokal Erhverv i Aarhus

    Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat? Så er du måske vores ny..
    • Finansmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Compliance Manager/PRRC with a Passion for Regulat...

    Do you want to be a key person in a dynamic company that specializes in medical textiles within post-op bras, ostomy, incontinence, wound care and more, where you can both dive into the world of le..
    • Finansmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2