Privatrådgiver til Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Centralt beliggende i hjertet af Horsens ligger Vestjysk Banks filial. Hertil søger vi en ambitiøs og engageret privatrådgiver med lysten til at yde kompetent rådgivning til en bestående portefølje af attraktive privatkunder.

Holdet i Horsens består i dag af 19 kolleger, der arbejder sammen om at levere den gode rådgivning til såvel privat- som erhvervskunder. Filialen er inde i en god udvikling med en solid kundetilvækst, som vi ønsker at fortsætte via tilførsel af endnu en god kollega. Filialen er er kendetegnet ved godt humør, en positiv indstilling og uhøjtidelig atmosfære.

Jobbet:

Jobbet vil bestå af rådgivning og servicering af egen portefølje af privatkunder; herunder all-round rådgivning indenfor bolig, pension, investering og forsikring, samt ansvar for kreditgivning til porteføljens kunder.

Du vil indgå i et succesfuldt team med kompetente sparringsmuligheder og en god og uhøjtidelig atmosfære, hvor teamånd og trivsel er i højsædet. Filialen ligger i et godt markedsområde med gode lokale samarbejdspartnere, har en meget positiv kundeudvikling og rigtig gode resultater.

Vi forventer:

  • At du er resultatorienteret, engageret – og fagligt kompetent
  • At du sætter pris på seriøs rådgivning og er beslutningsdygtig
  • At du er udadvendt, salgsminded og kan lide at tage ansvar
  • At du er fuld af godt humør og kan lide at være med til at løfte i flok
  • At du er udadvendt og har et stort lokalt netværk
  • At du har lyst til en alsidig hverdag og kan lide at blive udfordret
  • At du stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser – og at du altid går efter den bedste løsning for både kunden og banken

Vi tilbyder:

En spændende stilling i et dynamisk miljø, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er af afgørende betydning. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med de øvrige fagligt kompetente kolleger. Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor fagligheden er høj og indflydelsen på eget job er stor.

Nærvær, Enkelhed og Handling er nøgleord i Vestjysk Bank. Med baggrund heri tilbyder vi ansættelse i en bank, der ønsker at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling for alle medarbejdere. Den lokale beslutningskompetence giver dig en høj grad af medbestemmelse – både i forhold til egne kunder og det opsøgende arbejde.

Kulturen i filialen er præget af engagement og en høj grad af ansvarlighed blandt filialens medarbejdere. Vi går gerne den ekstra mil for vores kunder og for nærmiljøet i og omkring Horsens. Vi har nemlig en ambition om at være ”Danmarks stærkeste lokalbank” og det opnår vi gennem kontinuerligt fokus på bankens 4 grundsøjler; kunder, medarbejdere, lokalsamfund og aktionærer. Med disse 4 hjørnesten in mente i alt hvad vi gør, sikrer vi altid et givtigt resultat for alle bankens interessenter.

Vil du være en del af holdet og har du, hvad der skal til for at være med til at skabe succesen? Så hører vi gerne fra dig.

Har du spørgsmål?

Så kontakt filialdirektør Claus S. Villadsen på 76 28 19 48 eller privatkundechef Morten Hald på 76 28 19 37.

Er du frisk på udfordringen?

Så lad os høre fra dig. Vi holder samtaler løbende så send en ansøgning hurtigst muligt her:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Århus

    Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Stjernepladsen Trives du i et sjovt og uformelt miljø, hvor teamånd og vindermentalitet er kerneværdier? Er du særligt nysgerrig på et specifikt om..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus C

    Brænder du for klima, bæredygtighed og socialt ansvar?Vil du være en del af en bank, der både giver kunderne den bedste rådgivning, og på samme tid gør en forskel for klimaet?Så vil du pass..
    • Finansmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i [xxxxx] i Viby, hvor du får ansvaret for din egen kundeportef..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Har du solid økonomisk erfaring med både virksomhedsdrift og M&A – og har du ambition om at varetage en central rolle i en vækstende virksomhed med sund økonomi? Så er denne stilling som Finance Ma..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1