It-portefølje manager til Center for IT og Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling med dedikerede medarbejdere og ledere? Er du engageret og selvstændig med stor erfaring inden for it-styring? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye it-portefølje manager til Strategi og Styring, der er en del af Center for IT og Digitalisering i Kriminalforsorgen.

Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere.

Dine opgaver

Som it-portefølje manager skal du bl.a. sikre et overblik over strategiske projekter og sikre, at centerledelsen har et solidt grundlag til at styre porteføljen og træffe de nødvendige beslutninger og prioriteringer. Du skal derfor i høj grad understøtte cheferne og skabe et transparent overblik over strategiske projekter mv. Du kommer til at arbejde på tværs af enhederne i centret og have en stor kontaktflade. Du vil skulle være drivende i forhold til at bygge porteføljestyringen op og sikre en løbende opfølgning heraf.

Hvem er du?

Du har solid erfaring med it styring samt erfaring med it-projekt- og programledelse.

Vi forestiller os, at du måske har en it-uddannelse eller akademisk generalistuddannelse kombineret med erfaring inden for it-styring. Du må gerne have arbejdet med større it-projekter og programmer i en offentlig organisation og have erfaring med Statens it-projektmodel og kendskab til afrapportering til IT-rådet. Du skal have en god it-forståelse og være stærk i styring og opfølgning samt samarbejdet på tværs af fagligheder og enheder.

Du vil få en bred kontaktflade med forskellige kolleger og ledelse i Kriminalforsorgen. Det er derfor afgørende, at du også er god til at opbygge og vedligeholde gode relationer med fokus på at skabe konkrete resultater.

Derudover forestiller vi os, at

  • det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, at prioritere og planlægge dine opgaver og levere dem til tiden i god kvalitet
  • du har erfaring med ledelse og evner at bringe dine ledelseskompetencer i spil
  • du er en dygtig driver og facilitator, der er i stand til at skabe overblik og prioritere
  • du er stærk til skriftlige og mundtlige fremstillinger og solide beslutningsgrundlag

Om os

Stillingen er placeret i Strategi og Styring, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 75 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Center for IT og Digitalisering deltager som en vigtig aktør i de mange projekter, som indgår i det 4-årige udviklingsprogram under Kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-21.

Strategi og Styring består af en fagchef, to enhedsleder og 2 medarbejdere. Enheden er generelt under opbygning, og du vil derfor skulle bidrage til dette. I vores projekter arbejder vi både agilt og plandrevet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et usædvanlig spændende job i en ambitiøs organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger.

Center for IT og Digitalisering har for nyligt gennemført en omlægning af sin organisation, og står nu overfor at styrke it og digitaliseringen i Kriminalforsorgen.

Du får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede samt kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden til, at vi i fælleskab er i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for akademikere i staten med indplacering som chefkonsulent eller anden gældende overenskomst. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

PET-sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Strategi og Styring Anne Birgitte Bagge Barsballe på telefon 72 55 94 19.

Ansøgning

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest d. 23. december 2020.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Der forventes afholdt samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 23. december 2019

Lignende jobs

  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Application Portfolio Manager

    Job ID: 26353 Would you like to work in a fast-paced environment within [xxxxx] Markets, where technology is at the heart of the business, and continuously improve processes related to applic..
    • Finansmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0