Vi søger en ambitiøs Finance Business Partner med fokus på BI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en ambitiøs Finance Business Partner med fokus på BI


Er du den bedste Finance Business Partner? Har du styr på tallene og relationerne? Så har vi brug for dig i e-nettet.

Som Finance Business Partner vil du bidrage med at styrke relationen til vores forretning og professionalisering af e-nettets økonomisystemer og processer sammen med 6 kompetente kolleger, der refererer til Head of Finance.

Vi har en central rolle i e-nettet både som omdrejningspunkt for de klassiske økonomiopgaver på regnskabsområdet og som Finance Business Partner for e-nettets forretning. Målet er at skabe høj transparens, levere kvalitet og samtidig yde et højt internt og eksternt serviceniveau. Det understøtter vi bl.a. ved at implementere et nyt ERP system (Dynamics 365) understøttet af Business Intelligence rapportering.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du trives i en specialist rolle, hvor du sikrer transparens i vores produkt- og kundeportefølje, samt fokuserer på rentabilitet og transparens i henhold til udvikling af vores økonomimodel i BI. Du er med til at drive udviklingen af vores ABC cost model og implementeringen af nyt ERP system. Derudover tager du rollen som projektleder af interne projekter i Finance og kan efter behov arbejde på forretningsprojekter.

  • Du værner om de klassiske økonomidiscipliner. Du har et godt kendskab til ABC analyser og en stor viden og erfaring med regnskab og økonomistyring Desuden sætter du en dyd i at levere høj kvalitet og overholde deadlines. Samtidig er du allerede velbevandret indenfor ERP og BI-området, og du interesserer dig for, hvordan data kan skabe værdi for forretningen.

  • Du skal rådgive forretningen i din rolle som Finance Business partner, der via økonomisk rådgivning og rapportering skaber værdi for e-nettets forretning. Du skal kunne lide at arbejde agilt med ideudvikling, udvikling af arbejdsgange og løbende forbedringer.

  • Du er god til at skabe relationer. Du er åben og tager initiativ når du navigerer mellem mange forskellige fagligheder og opgaver. Derudover indgår e-nettet i mange eksterne samarbejdskonstellationer, og dem skal du kunne indgå sikkert i.

Derudover forventer vi, at du har minimum 3-5 års erfaring og en relevant videregående uddannelse. Du trives i et åbent, dynamisk og uformelt kontormiljø med en bred berøringsflade med forskellige faglige kompetencer.

Det kan du forvente af os

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads – med over 90 dygtige kollegaer – med en bred kontaktflade til den finansielle sektor og til offentlige samarbejdspartnere. Vi har høje forventninger til hinanden og synes, at det er sjovt at lykkes sammen. Vi arbejder i selvledende teams, så selvom hverdagen til tider er travl, hjælper vi altid hinanden. Vi ser det som vores ansvar, at du udvikler dig, både fagligt og personligt, og der vil derfor være gode muligheder for at kompetenceudvikle dig via opgaver, deltagelse i kurser og uddannelsesforløb.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send relevante dokumenter via ”Søg denne stilling”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Head of Finance, Vibeke Viola Hansen, på tlf.nr.: 2135 8868.

Ansøgningsfristen er den 22. september 2019. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

e-nettet er finanssektorens objektive og betroede partner og har en stærk position i centrum af sektoren som omdrejningspunkt for infrastruktur og samarbejde. Vi er med til at drive digitaliseringen af Danmark og har blandt andet gjort det lettere at tinglyse, at udveksle dokumenter i en bolighandel samt at skifte bank.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du også kan høre nogle af dine kommende kolleger fortælle, hvorfor de er glade for at arbejde i e-nettet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 22. september 2019

Lignende jobs

  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Application Portfolio Manager

    Job ID: 26353 Would you like to work in a fast-paced environment within [xxxxx] Markets, where technology is at the heart of the business, and continuously improve processes related to applic..
    • Finansmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0