Kunderådgiver til Kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I Kundeservice håndterer vi telefoniske og skriftlige henvendelser fra vores kunder inden for vand, spildevand, fjernvarme og bygas.

Som vores nye kunderådgiver bliver du en del af teamet Kundesupport. Vi har stort fokus på kundeservice, og du vil få til opgave at give kunderne en god og professionel oplevelse, når de er i kontakt med HOFOR som leverandør af deres forsyninger.

Du kommer i kontakt med kunderne, når vi udsender aflæsningskort, regninger og rykkere, men også når kunderne skal melde flytning, har skiftet navn eller har spørgsmål af mere teknisk karakter. Du vil også håndtere forskellige back-office-opgaver i forlængelse af kundehenvendelserne.

Vi arbejder hele tiden på at levere rådgivning af høj kvalitet til vores kunder, og du vil derfor få en grundig oplæring i vores arbejdsområder, systemer og procedurer. Vi bruger principperne fra Lean til hele tiden at optimere vores processer.

Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø med vægt på faglig sparring, en uformel omgangstone og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Stillingen indebærer en høj grad af selvstændighed og samarbejde med engagerede kolleger i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Du har erfaring med kundehåndtering og er god til at kommunikere

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har erfaring med kundeservice fra et kundecenter.

Du er indstillet på at sætte dig ind i mange forskelligartede arbejdsopgaver, både af teknisk og administrativ karakter, og formår at håndtere flere systemer samtidigt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP, da en stor del af dit arbejde vil foregå i dette system, og ellers forventer vi, at du hurtigt kan sætte dig ind i systemet.

Du trives med et job i et højt tempo, du er forandringsvillig og har mod på at udvikle dig i jobbet. Du motiveres af at arbejde for at nå teamets fælles mål, og du tager ansvar for både egne og fælles opgaver.

Du er mødestabil og har en positiv indstilling til arbejdet, og du er imødekommende over for både kunder og kolleger. Du er hjælpsom og sætter kvalitet i højsædet.

Virksomhedssproget i HOFOR er dansk, men du vil også være i kontakt med kunder, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Vi forventer derfor, at du er flydende på dansk og kan gøre dig forståelig på engelsk i både skrift og tale.

Bliv en del af en større udvikling

HOFOR leverer vand i hovedstadsområdet til over en million kunder, og vi afleder spilde- og regnvand i otte kommuner. Vi dækker behovet for fjernvarme og bygas i København. Det betyder, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af vores forsyninger, og det er vores mål, at alle får en positiv oplevelse, når de er i kontakt med HOFOR.

Du kan læse mere om HOFOR som virksomhed og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Nina Christensen på telefon 2795 2340.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Det kan være, at samtalen bliver afholdt via Skype afhængigt af den aktuelle COVID-19 situation.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København S
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

  • Treasury Manager

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Finansmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4