Kunderådgiver til Kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I Kundeservice håndterer vi telefoniske og skriftlige henvendelser fra vores kunder inden for vand, spildevand, fjernvarme og bygas. Vi har stort fokus på vores kundeservice, og du vil få til opgave at give kunderne en god og professionel oplevelse, når de er i kontakt med HOFOR som leverandør af deres forsyninger.

Som kunderådgiver er du i kontakt med kunderne, når vi udsender aflæsningskort, regninger og rykkere, men også når kunderne skal melde flytning, har skiftet navn eller har spørgsmål af mere teknisk karakter. Du vil også skulle håndtere forskellige back-office-opgaver i forlængelse af kundehenvendelserne.

Vi arbejder hele tiden på at levere rådgivning af høj kvalitet til vores kunder. Du vil få en grundig oplæring i vores arbejdsområder, systemer og procedurer, men vi forventer også, at du selv tager aktivt del i oplæringsprocessen.

Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø med vægt på faglig sparring og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Stillingen indebærer en høj grad af selvstændighed og samarbejde med engagerede kolleger i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Du bliver en del af afdelingen Kundeservice, som tæller 30 kolleger fordelt i tre teams. Selvom vi er opdelt i forskellige teams, arbejder vi alle henimod at nå fælles mål. Omgangstonen i afdelingen er uformel og respektfuld.

Du vil referere til en af de to teamledere, Anne Porsager eller Nina Christensen, alt efter hvilket team, du bliver en del af.

Erfaring med kundehåndtering og en god kommunikator

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har erfaring med kundeservice fra et kundecenter.

Du skal være indstillet på at sætte dig ind i mange forskellige arbejdsopgaver, både af teknisk og administrativ karakter. Derudover skal du kunne håndtere flere systemer samtidigt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP, da en stor del af dit arbejde foregår i dette system.

Du trives med et job i et højt tempo, du er forandringsvillig og har mod på at udvikle dig i jobbet. Du motiveres af at arbejde for at nå teamets fælles mål, og vi lægger vægt på, at du kan, vil og evner at samarbejde. Du tager ansvar - ikke kun for egne, teamets og afdelingens opgaver, men også for at du indgår i fællesskabet og at alle har det godt.

Som person er du mødestabil, har en positiv indstilling til arbejdet, og du er imødekommende over for både kunder og kolleger. Du er hjælpsom og sætter kvalitet i højsædet.

Virksomhedssproget i HOFOR er dansk, men du vil også være i kontakt med kunder, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Du skal derfor kunne kommunikere ubesværet på dansk både i skrift og tale og kan gøre dig forståelig på engelsk – også i skrift og tale.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindemølleenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Det betyder, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af vores forsyninger, og det er vores mål, at alle får en positiv oplevelse, når de er i kontakt med HOFOR.

Du kan læse mere om HOFOR som virksomhed og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Anne Porsager, på telefon 2795 2447 eller teamleder, Nina Christensen, på telefon 2795 2340.

Ansøgningsfristen er 21. maj 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Samtalen bliver muligvis afholdt via Teams afhængigt af den aktuelle COVID-19 situation.

Ansættelse 1. september 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København S
  • Fredag den 21. maj 2021

Lignende jobs

  • Privatkundechef til Center København

    Motiveres du af at sætte retning, fortsætte udbygningen af [xxxxx]s solide position i Storkøbenhavn, samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Og vil du lede et team a..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Treasury Manager

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Finansmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4