Head of Legal - Alternative Investments and Real Estate

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du en ambitiøs jurist, og har du solid erfaring med M&A eller finansieringstransaktioner? Har du opnået stærke resultater, og har du ambitioner om at arbejde med unoterede investeringer hos Danmarks førende institutionelle investor, PFA Asset Management? Hvis det lyder som dig, er du måske den vi søger til en stilling i Alternative Investments.

Stærk juridisk forankring i transaktionsprocesser

Alternative Investments har ansvaret for PFAs unoterede investeringer i virksomheder og infrastrukturaktiver. Vi investerer direkte og via fonde, og vi arbejder på tværs af kapitalstrukturen fra ordinær egenkapital til seniorgæld. PFA er en ledende markedsdeltager, og vi har gennemført flere store direkte investeringer i Danmark, USA og UK den seneste tid såsom Nykredit, TDC, Walney Extension Offshore Windfarm og Hornsea One Offshore Windfarm. Du kommer på tilsvarende vis til at arbejde med ejendomstransaktioner, som drives af PFA Ejendomme, der er en aktiv og anerkendt ejendomsinvestor i Danmark og udlandet. Unoterede investeringer på tværs af Alternative Investments og Ejendomme udgør ca. DKK 100 mia., og allokeringen forventes at vokse yderligere de kommende år. Vi søger en Head of Legal til at indgå i afdelingen for Alternative Investments.

Dine nøgleopgaver bliver

  • Deltagelse i investerings- og asset management processer indenfor Alternative Investments og Ejendomme, herunder forhandling og udarbejdelse af relevant dokumentation såsom SPA, NDA, release letters, engagement letters, bid conduct agreements, term sheets, ejeraftaler, låneaftaler, fondsdokumentation, side letters mv. samt deltagelse i juridisk due diligence
  • Koordinere eksterne juridiske rådgivere
  • Koordinere med øvrige interne juridiske områder i PFA Asset Management og PFA Pension i relation til eksempelvis regulatoriske og skattemæssige hensyn
  • Ledelse af et lille team som del af Alternative Investments, der aktuelt består af en advokat og en legal assistant.

”Vi tilbyder muligheden for at komme ombord på en spændende rejse i et investeringsområde i vækst.

Du vil få bred eksponering til forskellige typer af unoterede investeringer fra strukturerede lån til infrastrukturaktiver til private equity og ejendomstransaktioner. Du kaster dig engageret over både små og store opgaver og forventes at påtage dig lederskab i forhold til at videreudvikle rollen som intern legal counsel i samarbejde med de øvrige jurister i teamet” siger Head of Alternative Investments i PFA Asset Management, Peter Tind Larsen.

Dine faglige og personlige kompetencer

Du har solid erfaring med enten M&A eller finansieringstransaktioner fra eksempelvis et advokatkontor, en bank, private equity fond eller lignende. Du stiller store kvalitetskrav til dit arbejde, har en god kommerciel forståelse, og du trives med projektarbejde i teams og til tider korte deadlines. Du tænker og arbejder analytisk og struktureret. Det betyder bl.a., at du kan zoome ind på detaljer uden at miste overblikket. Du trives med at påtage dig ansvar og lederskab, er resultatorienteret, besidder stærke interpersonelle egenskaber, og du formår at skabe og bevare stærke personlige relationer. Du har en stærk teoretisk baggrund som cand.jur eller cand.merc.jur og stor forståelse for såvel kontraktretten som den finansielle regulering.

Dit nye team – din nye arbejdsplads
Alternative Investments er et fokusområde i koncernen, og du kommer til at indgå som en integreret del af investeringsteamet. PFA Asset Management forvalter investeringer for mere end 500 milliarder kroner på vegne af PFA’s ca. 1,3 mio. kunder. Du får 130 kollegaer i PFA Asset Management, hvoraf 23 beskæftiger sig med alternative investeringer. Du tilbydes et job med store udviklingsmuligheder i en koncern i hastig udvikling, og du bliver en del af Danmarks stærkeste investeringsteam med førende eksperter indenfor alle aktivklasser. PFA har en attraktiv beliggenhed, tæt på byen og offentlig transport, og vi har gode vilkår i forhold til løn, pension, personalegoder, kantineordning etc. Læs mere her om at arbejde i PFA.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Alternative Investments Peter Tind Larsen på tlf.: 41 95 02 53 eller mail [email protected]. Send din ansøgning via linket nederst på siden senest den 5. februar 2020.

#LI-MA1

PFA Pension er Danmarks største kommercielle pensionsselskab og en af de største finansielle virksomheder i Danmark. PFA er grundlagt af arbejdsmarkedets parter, og vores mål er at yde en professionel, fair og ansvarlig rådgivning. Vi ønsker at være tæt på den enkelte kunde og skabe mest mulig værdi igennem pensions- og forsikringsprodukter, rådgivning og anbefalinger, der passer til den enkeltes behov og muligheder. Derfor er høj faglighed, stærke kompetencer og god ledelse helt afgørende for vores godt 1.200 medarbejdere. Du kan møde os på www.pfa.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Application Portfolio Manager

    Job ID: 26353 Would you like to work in a fast-paced environment within [xxxxx] Markets, where technology is at the heart of the business, and continuously improve processes related to applic..
    • Finansmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 71
18. september 2024 66
17. september 2024 71
16. september 2024 74
15. september 2024 78
14. september 2024 79
13. september 2024 78
12. september 2024 75
11. september 2024 74
10. september 2024 70
9. september 2024 71
8. september 2024 74
7. september 2024 74
6. september 2024 72
5. september 2024 70
4. september 2024 67
3. september 2024 67
2. september 2024 63
1. september 2024 59
31. august 2024 61
30. august 2024 64
29. august 2024 66
28. august 2024 66
27. august 2024 67
26. august 2024 69
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 70
22. august 2024 65
21. august 2024 61
20. august 2024 61

Værd at vide når du søger job som finansmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer