Teamleder Privat Billån

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Jobopslag: Teamleder for Billån til Private


Vi leder efter den helt rigtige teamleder til vores nye team, der yder billån til privatpersoner – er det dig?

Vil du lede og arbejde i et team, hvor vi hver dag yder den bedste personlige rådgivning og ønsker du at være en del af en arbejdsplads, hvor værdierne ”Værdiskabende”, ”Innovativ” og ”Ansvarlighed” kan mærkes, skal du se her!

Vi tilbyder et teamlederjob, hvor du både driver arbejdsgange og processer til gavn for kunder og medarbejdere, hvor du er ansvarlig for udvikling og eksekvering af partnerskaber og hvor du kan gå forrest i forhold til den daglige drift.

Vores faglighed er høj og du skal være med til at udvikle os endnu mere. Du skal være helt med på hvad kreditvurderinger og rådighedsbeløb er, og være vild med at levere den allerbedste kundeservice og at skabe en dynamik på et team, som løfter os alle.

Som teamleder vil du få det ledelsesmæssige ansvar for pt. 3 medarbejdere og refererer til Salgsdirektøren.

Et voksende kunderådgivningsteam

Du bliver en del af et lille team i en stor salgsafdeling hos AL Finans A/S i Sluseholmen. Vi er et relativt nyt team i vækst, så du kan glæde dig til at få nye kolleger i løbet af det nye år. De nuværende ansatte har en lang anciennitet hos os og et højt videns- og serviceniveau.

Dine opgaver bliver:

  • Daglig ledelse og løbende udvikling af medarbejdere i dit team
  • At behandle og bevilge billån til private kunder sammen med dit team
  • Ansvar for kontakten til AL Banks privatfilialer
  • Indgåelse og udvikling af nye partnerskaber på billån til private kunder
  • Udarbejdelse af kreditværdighedsvurderinger, samt løbende at sikre optimale processer i teamet
  • At komme med input til og deltage i udviklingen af vores billånsforretning
  • At sikre et effektivt samarbejde med interne og eksterne kollegaer og samarbejdspartnere
  • Udvikling og implementering af nye produkter og salgskanaler
  • Tæt samarbejde med salgsdirektøren i forhold til udvikling og effektivisering af teamet
  • Deltagelse i mellemledergruppen i AL Finans, samt i salgsledelsen i Salg

Da det er vigtigt for os at være tilgængelige for vores kunder, holder vi åbent fra 10-15 søndagen, hvor du vil indgå i en vagtplan ca. 6 gange årligt.

Er du en god leder med erfaring inden for bankverdenen og privatøkonomi?

Du går forrest og tager dit team med. Du er en dygtig kommunikatør, der sætter en ære i at yde en høj service og engageret rådgivning. Du arbejder struktureret og målrettet.

Du skal søge jobbet, hvis du:

  • har en god lederprofil og kan motivere dit team og folk omkring dig
  • vil være med til at drive og udvikle en afdeling i vækst
  • har en finansiel baggrund f.eks. fra bank
  • har indsigt i og erfaring med rådgivning inden for privatøkonomi
  • er forretningsorienteret
  • har erfaring med kreditpolitik

Vores medarbejdertrivsel er i top

I AL Finans er vi 85 dygtige og engagerede medarbejdere, der yder markedets bedste kundeservice. Vi ønsker at være den finansielle partner, som er specialist i løsninger inden for lån og leasing, primært af biler, samt på factoring. Vi er ejet af Arbejdernes Landsbank, som er blevet kåret til Danmarks foretrukne bank for 10. år i træk, og vi har således et stærkt bagland. Derudover har vi igen i år gennemført en medarbejdertrivsels- og kundetilfredsmåling, som begge ligger i top. Det er vi stolte af.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning, CV samt relevant dokumentation til [email protected] mærket ”Teamleder”. Ansøgningsfristen er mandag den 13. januar 2020, og vi holder løbende samtaler. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020 eller hurtigst muligt. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Uffe Wichmann på telefon 3070 2749.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg job

Information til jobansøgere



I forbindelse med rekruttering hos AL Finans behandler vi dine personoplysninger som anført nedenfor. AL Finans er dataansvarlig med hensyn til de personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af din ansøgning.

Vi behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv.

Såfremt den pågældende stilling kræver, at du gennemfører personlighedstests eller lignende, vil du blive informeret herom, når vi har behandlet din ansøgning. Resultaterne af sådanne tests behandles fortroligt, og indgår i vores bedømmelse af din ansøgning. Resultaterne vil blive slettet efter evalueringsprocessen er afsluttet, eller når det ikke længere er relevant at opbevare.

Hvis du tilbydes ansættelse i AL Finans, vil du blive bedt om, at aflevere kopi af din straffeattest. Denne vil naturligvis også blive behandlet fortroligt.

Når du ansøger om at blive en del af AL Finans, giver du dit samtykke til, at AL Finans behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for eventuelt indgåelse af et ansættelsesforhold. Som en del af vores evaluering af dig og din ansøgning kan det være, at vi indhenter referencer fra dine tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere. Vi indhenter kun referencer, såfremt du har givet dit samtykke dertil.

Hvis du bliver tilbudt en stilling hos AL Finans, vil din ansøgning samt yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsen, blive en del af din personlige personalemappe hos os.

Hvis du ikke tilbydes en stilling, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 3 måneder efter vores afslag.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til [email protected].

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger. Du har derudover ret til at bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, at dine personoplysninger berigtiges, såfremt dette er nødvendigt, eller at dine personoplysninger i visse tilfælde slettes.

Under særlige omstændigheder kan du også bede om at få en oversigt over dine personoplysninger og bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.

Såfremt du ønsker at udøve nogle af disse rettigheder, eller såfremt du har eventuelle spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på [email protected]. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København.

Jeg har læst og accepteret


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Application Portfolio Manager

    Job ID: 26353 Would you like to work in a fast-paced environment within [xxxxx] Markets, where technology is at the heart of the business, and continuously improve processes related to applic..
    • Finansmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 71
18. september 2024 66
17. september 2024 71
16. september 2024 74
15. september 2024 78
14. september 2024 79
13. september 2024 78
12. september 2024 75
11. september 2024 74
10. september 2024 70
9. september 2024 71
8. september 2024 74
7. september 2024 74
6. september 2024 72
5. september 2024 70
4. september 2024 67
3. september 2024 67
2. september 2024 63
1. september 2024 59
31. august 2024 61
30. august 2024 64
29. august 2024 66
28. august 2024 66
27. august 2024 67
26. august 2024 69
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 70
22. august 2024 65
21. august 2024 61
20. august 2024 61

Værd at vide når du søger job som finansmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer